Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel: Sadece futbolcusun, bazı şeyler senin elinde değil. (Tarık hakkında)

Eboue-Dany-Ontivero gider. Balantayı alırız gibime geliyor. Chedjouda kalır. Duruma göre hangisi daha iyi olursa o oynar. Hak yemeye gerek yok. Hem Korayla birlikte kaliteli bir 4'lü stoper rotasyonumuz olur.

Daha iyisi dediğine göre iyi bulmuşun demeki.

Af edersin ama Galatasaray tarihinin en kötü savunma tandemlerinden birilerini izledim.

Özelikle dany ile olan stoper tandemleri tam rezaleti.

Az gol yemişiz yorumları, futbol takımını blok halinde işleyen bir takım oyun olarak gören birisi olarak, talihsiz buluyorum.

Bu takımın forvet sorunu hiç bir şey bu sorun ile kıyasladığımda. Forvet için aslında tam tersine yorum yapıla bilirdi.

Herzaman daha iyisi olur konusu forvet için geçerli, bence.

Forvet hatımız türkiye standardın üstünde üstelik bence. Burda sadece burakı saymıyorum ilk 11 oyuncu kitlesinden.

Kanatlar, sneijderi, selçuk ve meloyuda az çok ekleye biliriz.

yahu arkadaşlar bunu yapmayın işte... savunmayı beğenmeyebilirsiniz ama tarihinin en kötü tandemi filan demeyin... takım az gol yiyince savunma iyi diyemeyiz belki ancak bu takım hem az gol yedi hem kalesinde en az pozisyon verdi hem de rakibi kendi ceza sahasından en uzakta oynattı... bunların hepsini bir araya getirdiğin zaman kötüydü leşti filan diyemezsin bir savunmaya... bunu savunma yapmadı da drogba burak forveti mi ilerde tuttu rakip takımı... selçuk melo sneijder den oluşan orta saha mı yaptı?... melo tek başına mı ilerde tuttu rakip takımı???... biraz insaf...

Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.

Sonucta 3 yildir ligin en az gol yiyen takimiyiz biz. Gecen sene de öyleydi.

Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.

Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.

buraya mi imzaliyoruz..??

unterschrift.png

Umut bulut'u ver emre güralı al miss gibi yeteneksizden ve ağır maaşından kurtul ve genç yetenekli maliyeti yüksek olmayan türk yedek forvetin olsun ama nerdeeeeeeeeee

Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.

Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.

Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.

imzamı atıyorum.

yahu arkadaşlar bunu yapmayın işte... savunmayı beğenmeyebilirsiniz ama tarihinin en kötü tandemi filan demeyin... takım az gol yiyince savunma iyi diyemeyiz belki ancak bu takım hem az gol yedi hem kalesinde en az pozisyon verdi hem de rakibi kendi ceza sahasından en uzakta oynattı... bunların hepsini bir araya getirdiğin zaman kötüydü leşti filan diyemezsin bir savunmaya... bunu savunma yapmadı da drogba burak forveti mi ilerde tuttu rakip takımı... selçuk melo sneijder den oluşan orta saha mı yaptı?... melo tek başına mı ilerde tuttu rakip takımı???... biraz insaf...

Maalesef forumda ve kamuoyunda gördüğüm Galatasaray kafayı stoperlere çok takmış.Tabii savunmanın bel kemiği stoperler ama savunma takım halinde yapılır.Biz 2 senedir adam akıllı fizik gücümüz olmadığından bir türlü oturtamadık savunma işini...

Umut bulut'u ver emre güralı al miss gibi yeteneksizden ve ağır maaşından kurtul ve genç yetenekli maliyeti yüksek olmayan türk yedek forvetin olsun ama nerdeeeeeeeeee

Yapacağız İnşallah yapacağız bunu.

Yağız @Senfo10 · 12 dk.

Emre Güral için Trabzonspor ile resmi kontak kuruldu ve oyuncudan sağlık raporu istendi. Umarım çabuk sonuçlanır.

Yağız @Senfo10 · 2 dk.

Emre Güral ile Umut Bulut için diyelim ki ; ikiside berbat ama biri 25 biri 31 yaşında. Biri 300bin€ biri 1.8m€ alıyor. Bir de böyle bakalım.

Yağız @Senfo10 · 44 sn.

Emre Güral için fikirler tamamen farklı gibi. Bu konuda daha fazla dil dökmeye gerek yok, transfer yakınlaşırsa tartışırız hep beraber.

Yağız'ın da duyumlarına ve tahminine göre Emre Güral gelirse Umut Bulut gönderilecek.

Valla Halilhodzic Umut'a bakıp "Amma da çok koşuyor hemen alın bunu " diyebilir , kadro planlamasına baktığımızda hep fizik ve kondüsyon gücü yüksek oyuncuları seçiyor.

En kötüsü değil, en kötülerinden birisi dedim.

Siz ama madolyanın bir tarafından sadece bakıyorsunuz . Iyi savunma yapmış, az gol yedirtmiş.

Bunu karabük savunmasıda yapar ve yapıyor.

Ya takım oyununa verdikleri zarar ? Belki bireysel olarak oyuncuların kaliteleri ola bilir.

Dany yi saymıyorum. Onun 1ci ligde oynaya bilmesi stoper olarak futbola ihanetir benim için.

sneijder ve 3(4) solak adlı çalışmam

pandev(campbell)-sneijder-olcan

-----------emre güral-----------

imza.

1.lig mi ? Adamla CL'de çeyrek final oynadık Madrid'de karşı :crushed:

He , adamlar üstlerine geldiğinde ne olduğunu gördük.

4 macda 15 gol yedin madriden. Büyük başarı.

Dany hamle oyuncusu,ok. Hızlı sayılır, ok. Fiziğide iyi, hadi bunuda ok.

Ama bir stoper olarak çok büyük eksiği var oda kademe anlayışı çok kötü olması. Fransa ,2-4 liglerinde onun gibi bir sürü oyuncu var.

Zaten kendisi 3cü ligden gelme.

He , adamlar üstlerine geldiğinde ne olduğunu gördük.

4 macda 15 gol yedin madriden. Büyük başarı.

Dany hamle oyuncusu,ok. Hızlı sayılır, ok. Fiziğide iyi, hadi bunuda ok.

Ama bir stoper olarak çok büyük eksiği var oda kademe anlayışı çok kötü olması. Fransa ,2-4 liglerinde onun gibi bir sürü oyuncu var.

Zaten kendisi 3cü ligden gelme.

Yanlış anladın ben senin gibi düşünüyorum o çaptaki adamla bir de CL'de oynadık dedim :crushed:

Üç büyüklerin en büyük sorunuda futbolculara ödenen para, yapılan transferler tutmayabilir bu dünyadaki her takımda oluyor ama adamlar tutmayan futbolcuları rahatça gonderebiliyor bizde ise tam tersi futbolcular o kadar çok para kazaniyorki her hangi bir klub istese bile aldığı parayı görünce vazgeçiyor futbolcuda haklı neden az para kazanacağı yere gitsin ve buda yetmezmiş gibi biz hala oyuncuların maaşlarına zam yaptık

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamit Altintop:"Kacinci cift idman oldu, hatirlamiyorum bile" :)

Prandelli paramparca ediyor takimi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt