Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut bulut'u ver emre güralı al miss gibi yeteneksizden ve ağır maaşından kurtul ve genç yetenekli maliyeti yüksek olmayan türk yedek forvetin olsun ama nerdeeeeeeeeee

Dediğine kendin inandın mu umut un bonservisi ne kadar emrenin ne kadar umutu bu kadar düşürmeyin yav emre ile 300 bin Euro ile mi ne anlaştık Klübü ile sen diyorsun takas allah allah :(

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yanlış anladın ben senin gibi düşünüyorum o çaptaki adamla bir de CL'de oynadık dedim :crushed:

Oynaya bilir :) bu savunmayla bu başarıyı yakalamak ayrı keyif verdi :)

Schalkeden yediğimiz golere bakın sadece. Tam komedi yani rezalet ötesi. Ordaki korner golü biraz çıkartarak işin içinden.

Veysel Sarı: Çok ağır idmanlar yapıyoruz ve çok üst düzey çalışıyoruz. Bu bizim işimiz olduğu için şikayet etmememiz lazım...

doriayı alırsak yasin olcan kanatlarıyla uçarız

ya da olcan sol bek olur.

bu kafayla biz kimseyi alamayız 2 aydır doria mı balantamı muhabbeti geçiyo asıl ihtiyacımız forvet podolski ve campbell cl listesinde ünal aysal delirtir adamı

Önceliğimiz hangi mevkii diye soruyorsanız kendinize ve kararsızsanız, geçen seneki içeride ve dışarıdaki Juve maçlarını, süper kupadaki Fb maçını, deplasmandaki Bjk maçlarını filan hatırlayın.Kaliteli bir futbolcunun bir takımın kaderini nasıl değiştirebildiğini göreceksiniz.

İşte bu yüzden "nasılsa oynatmaacaz" diye sağlam, futbolu bilen bir golcü almamak, hele hele Fb bu durumdayken almamak kendi ayağımıza sıkmak olur.

Yabancı-Burak-Güral rotasyonu uygun olur.

Ersun Yanal hakkında yeni şeyler dökülmüş yine... Vay arkadaş nasıl işlerdir

güntoya bak umarız sabri formasına kavuşur diyo

bjk alır falan diye korkuyor ellam

Bitirin artık bir forvet yazık olacak şu güzelim Sneijder-Bruma-Olcan-Selçukl hücum hattına :(

De Marke ‏@demarkesports 10 dk.

Eskişehirspor Asbaşkanı Mehmet Akman: "Beşiktaş'la Tarık Çamdal transferi için rakam bazında çok az bir fark kaldı."

Sol bek veya sağ bekten en az birini yedeklemeliyiz.İshak Trabzon'a gitti.Tarık da olmayacak gibi.Sağ bek almamız lazım.

Defansi sadece geri 4 lüden ibaret bilmeyin. takim defansi önemli. sen geriye dünyanin en iyi 4 defansini koy. orta saha ve ön taraf yardim etmezse onlar bile rezil olur. biz semih zan 2 lisiyle oynayip reali 3-1 yendik . tabi iyi defans lazim ama bizim sorunumuz hücum sorunudur. ligde her türlü hücum önemli. önde basan şampiyon olur. hele bu yabanci sinirinda bu önemli.

senin üstüne gelenmi var ligde. fener bile dogru dürüst gelemiyor. bize forvet lazim. sadece gol atan degil ama. önde top tutmali. top sürebilmeli. verkaça girebilmeli. yani orta saha ve defansi rahatlatmali.

avrupaya gelince bu şartlarda gidebilcegimiz yer belli. en fazla çeyrek final. onun için ligde maçlarda fazla zorlanmamiz için en önemlisi deplasmanlarda bize dedigim forvet tipi lazim. buda campelldir. veya onun türevi bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt