- 30 Ağustos 2009
- 30.311
- 20.325
- 2.593
Veysel: Sadece futbolcusun, bazı şeyler senin elinde değil. (Tarık hakkında)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyisi dediğine göre iyi bulmuşun demeki.
Af edersin ama Galatasaray tarihinin en kötü savunma tandemlerinden birilerini izledim.
Özelikle dany ile olan stoper tandemleri tam rezaleti.
Az gol yemişiz yorumları, futbol takımını blok halinde işleyen bir takım oyun olarak gören birisi olarak, talihsiz buluyorum.
Bu takımın forvet sorunu hiç bir şey bu sorun ile kıyasladığımda. Forvet için aslında tam tersine yorum yapıla bilirdi.
Herzaman daha iyisi olur konusu forvet için geçerli, bence.
Forvet hatımız türkiye standardın üstünde üstelik bence. Burda sadece burakı saymıyorum ilk 11 oyuncu kitlesinden.
Kanatlar, sneijderi, selçuk ve meloyuda az çok ekleye biliriz.
Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.
Sonucta 3 yildir ligin en az gol yiyen takimiyiz biz. Gecen sene de öyleydi.
Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.
Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.
Ben stoper hattinin özellikle Türkiye icin sikintili olacagini düsünmüyorum. Abartildigi kadar da stoper problemi yasadigimiza inanmiyorum.
Zaten sen kimi alirsan al simdi stopere, CL´de Real Madrid´den öyle yada böyle gol yersin. Kacisi yok.
Bizim acil bir forvet transfer etmemiz gerekiyor. Ama kaliteli bir forvet transfer etmemiz gerekiyor.
yahu arkadaşlar bunu yapmayın işte... savunmayı beğenmeyebilirsiniz ama tarihinin en kötü tandemi filan demeyin... takım az gol yiyince savunma iyi diyemeyiz belki ancak bu takım hem az gol yedi hem kalesinde en az pozisyon verdi hem de rakibi kendi ceza sahasından en uzakta oynattı... bunların hepsini bir araya getirdiğin zaman kötüydü leşti filan diyemezsin bir savunmaya... bunu savunma yapmadı da drogba burak forveti mi ilerde tuttu rakip takımı... selçuk melo sneijder den oluşan orta saha mı yaptı?... melo tek başına mı ilerde tuttu rakip takımı???... biraz insaf...
Umut bulut'u ver emre güralı al miss gibi yeteneksizden ve ağır maaşından kurtul ve genç yetenekli maliyeti yüksek olmayan türk yedek forvetin olsun ama nerdeeeeeeeeee
Şu göz resmi yüzünden olmuyor transfer
Umut bulut'u ver emre güralı al miss gibi yeteneksizden ve ağır maaşından kurtul ve genç yetenekli maliyeti yüksek olmayan türk yedek forvetin olsun ama nerdeeeeeeeeee
yahu arkadaşlar bunu yapmayın işte... savunmayı beğenmeyebilirsiniz ama tarihinin en kötü tandemi filan demeyin... takım az gol yiyince savunma iyi diyemeyiz belki ancak bu takım hem az gol yedi hem kalesinde en az pozisyon verdi hem de rakibi kendi ceza sahasından en uzakta oynattı... bunların hepsini bir araya getirdiğin zaman kötüydü leşti filan diyemezsin bir savunmaya... bunu savunma yapmadı da drogba burak forveti mi ilerde tuttu rakip takımı... selçuk melo sneijder den oluşan orta saha mı yaptı?... melo tek başına mı ilerde tuttu rakip takımı???... biraz insaf...
Dany yi saymıyorum. Onun 1ci ligde oynaya bilmesi stoper olarak futbola ihanetir benim için.
1.lig mi ? Adamla CL'de çeyrek final oynadık Madrid'de karşı :crushed:
He , adamlar üstlerine geldiğinde ne olduğunu gördük.
4 macda 15 gol yedin madriden. Büyük başarı.
Dany hamle oyuncusu,ok. Hızlı sayılır, ok. Fiziğide iyi, hadi bunuda ok.
Ama bir stoper olarak çok büyük eksiği var oda kademe anlayışı çok kötü olması. Fransa ,2-4 liglerinde onun gibi bir sürü oyuncu var.
Zaten kendisi 3cü ligden gelme.