Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Affetmek yanlış kelime. Bir kabahati olduğu için ceza almış değil sonuçta. Kadroda değildi, dahil edildi.

Öyle bir söylüyorlar ki affedildi diye. Sanarsın adamlara disiplin cezası vermişiz.

Gökhan niye affedildi ? Melo'ya durduk yere dalaşan , biz size saygı duyuyoruz siz de bize saygı duyacaksınız diye hem gruplaşma yapan hem de kabadayılık taslayan Gökhan Zan niye affedildi ?

Zan'i affettigimize gore stoper transferi yatti.Yakinda Sabri'yi de affederiz

yav emrecanı dün hazırlık maçında 2 dakika izledim saçma sapan topla çıkıp 2 kişinin arasına girip çalım falan deniyordu ondan affetmiştir gökhanı hoca

balantayı falan da alamayız zaten dany bile gitmedi daha chedjou da var sıkıntı büyük

Kulup Almeida'yi alirsa Besiktas'in Dany'i alarak yaptigi hatadan hic ders almamislar demektir.

balanta/doria gelmez

chedjou ön libero sağ bek stopere joker olarak +3te kalır

defans ligde tamamen yerli veya 3 yerli + telles olur

hücumda yabancılar kullanılır

2 yerli stoper oynatmak istiyorsak kadroda 4 tane yerli stoper olması gerektiğini söylüyordum , demek ki hoca 2 stoperi de yerli oynatacak...

Gökhan Zan yedek için fena değil ama geçen sezon Melo ile yaptığı kavgayı düşünürsek takım içinde huzursuzluk çıkarabilir.Stoper transferi yapılmayacak sanırım.

ya gökhan zan melek gibi adam ne kavgası 2 bağırdı çağırdı diye

adam tüm takıma elleriyle hazırlayıp yemek yedirdi işi gücü yok ayrımcılık yapacak

rehavet başka bişey. drogba yavaş dediysem hantaldi. topla çabuk hareket edemiyordu. drogba iyi oynamadi demeyelim. daha etkili olmadi diyelim. burak yalniz bir oyuncuyu bozmuyor. takim oyununu bozuyor. toplar tenis topu gibi duvara çarpip dönüyordu. kanatlarimizin çalişmamasida tuzu biberiydi. selçugu bozan tabi sneijder degildi. performansi kendiyle ilgiliydi. drogba bir yarim dönem müthiş işler yapti. birde 2013-2014.te büyük maçlarda iyiydi. son yari dönemde oynamadi zaten. bence iyi iş yapti. bize seri bir oyuncu lazim. top süremeyen verkaça giremeyen bir forvetimiz var. hatta 2 tane. bir de şu var o orta saha necati elmander oldugunda niye çoşmuş. hücuma zenginlik vermiş. ben bir burkk suçlu demiyorum zaten. geçen sene tümüyle sorun vardi. en büyük sorunlardan biri oydu.

Selçuklu Colmanlı Trabzon'u hatırlayın. O kadroyla 50 gol atan Burak bu sezon bize geliyor olsaydı, tek forvet olarak kaç gol atar derdik arkasında Selçuk-Sneijderle? 50? 60?

Mesele elindeki oyuncuların kabiliyetine göre takım ve taktik kurmak. Burak ille de ileride top tutmak zorunda değil. Öve öve bitiremediğimiz Drogba ikinci sezonunda tuttuğu topların büyük çoğunluğunu öldürüyordu. Hadi diyelim Drogba top tutuyor. Burak da onun yapamadığını yapıyor, çapraz koşularla arkasındaki oyunculara alan açıyor. Tek forvetli sistemde bu Sneijder'i inanılmaz rahatlatacaktır, hele pas atabileceği Bruma-Olcan gibi gerçek kanat oyuncuları varken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt