Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BsIoU84IgAAr__2.jpg:large

drogba en başta geldiginde bu işi yapiyordu. ama herif yavaşlamiş durumdaydi. bizde çogu topu buraga atiyorduk selçugun sayesinde. reali 3-1 yendigimiz maçta bir drogba vardi burak cezaliydi. drogba fazla iyi oynamadi ama top indiriyordu. fizigiyle 2 herif tutuyordu onu. o maçta 1. yari umut bulut vardi. o oyundan alindi tek forvet drogbayla müthiş bir 2. yari oldu.

yani burak ve umut güzel oyunu engelliyor drogbayida genelde bozuyorlardi. forvet gelirse bu heriflerin oynamamasi dilegiyle dicem ama bu nasil olur bilmiyorum. ben defansi tümüyle yerli olmasina razi olurum. bu durumun olmasi için. muslera yeine sinanda oynayabilir arada. elmander necati 2 lisiyle orta sahamiz çoşmuştu. bu herifler geldi bitti o iş.

Buna da katilmiyorum. Forumda israrla istenen Huntelaar Drogba'dan hizli bir oyuncu degil, Drogba yavassa o da yavas. Drogba yasli idiyse o da genc degil.

Biz Real'i 3-1 degil 3-2 yendik. O macta ilk maci 3-0 kazandiktan sonra deplasmanda da 8. dakikada gol bulup rehavete giren bir takima karsi oynanan oyununun bu kadar ciddiye alinmasina ben sasiriyorum.

Bir de diyorsun ki "Selcuk paslari hep Burak'a atiyordu Drogba o yuzden iyi oynamadi". O zaman problem orta sahada demektir, forvette degil. "Drogba'yi Burak bozuyordu" iddialari da "Selcuk'u Sneijder bozdu" iddialari kadar sacma.

bi bildigin varsa söyle, milleti burada ne gaza getiriyor sun, boş boş konuşuyor sun

GSStore'da bir yetkili ile konuştuğuma göre bir hava yolu şirketi ile görüşülüyormuş . Artık Emirates mi olur Qatar Airways mı olur bilmiyorum . Ama daha önce Emirates ile pazarlığa oturduğumuzu biliyorum . Şu ana kadar Qatar Airways ile masaya oturmadık . Ama son dakika süprizi olursa bilemem tabii . Gazprom olmayacak o kesin .

GSStore'da bir yetkili ile konuştuğuma göre bir hava yolu şirketi ile görüşülüyormuş . Artık Emirates mi olur Qatar Airways mı olur bilmiyorum . Ama daha önce Emirates ile pazarlığa oturduğumuzu biliyorum . Şu ana kadar Qatar Airways ile masaya oturmadık . Ama son dakika süprizi olursa bilemem tabii . Gazprom olmayacak o kesin .

Tamam inşallah olur

Bizim çöplerden bi 11 kurdum. Bu takım ligde kaçıncı olur :)

Eray-eboue-dany-zan-sabri-yiğit-engin-Hamit-Aydın-ontivero-umut

Bir stoper ve forvet alınacak

Via arif kızılayalın

Isimlerini alamamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt