Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.181
- 24.954
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emirates h.o
drogba en başta geldiginde bu işi yapiyordu. ama herif yavaşlamiş durumdaydi. bizde çogu topu buraga atiyorduk selçugun sayesinde. reali 3-1 yendigimiz maçta bir drogba vardi burak cezaliydi. drogba fazla iyi oynamadi ama top indiriyordu. fizigiyle 2 herif tutuyordu onu. o maçta 1. yari umut bulut vardi. o oyundan alindi tek forvet drogbayla müthiş bir 2. yari oldu.
yani burak ve umut güzel oyunu engelliyor drogbayida genelde bozuyorlardi. forvet gelirse bu heriflerin oynamamasi dilegiyle dicem ama bu nasil olur bilmiyorum. ben defansi tümüyle yerli olmasina razi olurum. bu durumun olmasi için. muslera yeine sinanda oynayabilir arada. elmander necati 2 lisiyle orta sahamiz çoşmuştu. bu herifler geldi bitti o iş.
bi bildigin varsa söyle, milleti burada ne gaza getiriyor sun, boş boş konuşuyor sun
GSStore'da bir yetkili ile konuştuğuma göre bir hava yolu şirketi ile görüşülüyormuş . Artık Emirates mi olur Qatar Airways mı olur bilmiyorum . Ama daha önce Emirates ile pazarlığa oturduğumuzu biliyorum . Şu ana kadar Qatar Airways ile masaya oturmadık . Ama son dakika süprizi olursa bilemem tabii . Gazprom olmayacak o kesin .
Bizim çöplerden bi 11 kurdum. Bu takım ligde kaçıncı olur
Eray-eboue-dany-zan-sabri-yiğit-engin-Hamit-Aydın-ontivero-umut
Bir stoper ve forvet alınacak
Via arif kızılayalın
Isimlerini alamamış
Bomba haber bu. Biz de nereye adam alınacak diyorduk![]()