Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
sohbete bende katılayım bari nede olsa ufukta transfer gözükmüyor !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
| ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄  ̄ ̄  ̄ ̄ ̄ ̄ |
| BEYLER SAKİN |
|________ _ ___ |
: - (\__/) ||
.-- (•ㅅ•) ||
.-- / ---づ"
Yav he he bankacılık tefecilik demek, her ay bası kosa kosa maas cekmeye bankamatıkte sıra bası olmayı bilirsiniz.
Hahahaha twitter'da görmüştüm . Forumda kim başlatcak diye düşünüyordum![]()
Tefeci reklamın layık gören ben değilim öncelikle bu 1..
bankalar günümüzün en büyük tefecileridir , kapital sistemin yürümesi için vaz geçilmez, en birinci unsurlarıdır bu 2..
bu konunun devamını ve bankaların kimin neyin adına çalıştığını tartışacak yer burası değildir bu 3..
tartışmak isteyen özele gelir bu 4..
burası Galatasaray forumu ve bir reklam alıyorsak fikrimi söylerim , eleştirmek hakkın, bu üslupla değil bu da 5...
evet kızdım, çok kızdım; inşallah banka reklamı olmaz kutsal formamızın üzerinde..
formamızın üzerinde banka reklamı varken, yani tefecilerden herhangi birinin reklamı varken ; bu ne kadar şık durabilir bunu tartışabiliriz tartışacaksanız..
adıma sindiremem bunu ; forma kutsaldır kutsal.. pisletilemez adi bir reklamla...
Zor mu renkdaş allah aşkına şampiyonlar liginde oynayacak bir takıma göğüs reklamı bulmak.. tüm avrupa hatta dünya görecek sonuçta o reklamı ,kolay reklam bulunması bu açıdan.. yani şu reklamı koyma atıyorum 5 milyon kazanma , git 4 milyon veren bir hava yolu şirketi ile anlaş..
tefecinin reklamını almak nedir mantığım almıyor benim.. nasıl ki herkesin gözünde forma kutsal , o zaman daha duyarlı olmak lazım bu konulara..
neyse , doğmamış çocuğa don biçmeyelim daha fazla bence , umarım olmaz böyle bir şey..
Bankadan birisi, kredini ödeyemediğin zaman, ayağınızamı sıkıyor türkiyede?
Tefecilik dedinizde. Arada bizde ufak bir fark var yani. Türkiyeyi bilmiyorum ama şimdi . Ola bilir.
Ya onun modern hali iste fikir ayni. Gunumuzde et yemek icin mizrak alip ava da gitmiyorum
Adamin dedigine de katilmiyorum ama temel argumani dalgaya alinacak birsey degil kendince bir temele oturtmus dusuncesini.