Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
saol burak uyarı ıcın karı kız işleri nası gidiyor
Bitik. Tatilde karavana oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saol burak uyarı ıcın karı kız işleri nası gidiyor
Aga cok ilgisiz ya. Miktar olarak artar da para kazanmis olmazsin ki satin alma gucune sabit tutacak sekilde ayarlar onu. Yani paranin deger kaybetmesini engeller. ha ustune cok kucuk bir kazanc belki koyar da senin parandan kazandiginin yaninda devede kulak bile degildir.
Tmm bende başkan kurtarmış diyorm bacanak hayırdır ?
Yani banka systemi olmayıp paramı yastık altında tutsam paramın değeri azalır diyorsun ve zarar ederim.
Para kazandırmıyormu yani sonuctaD Hadi senimi kıracağım ya. Paramın değeri azalmıyor
![]()
kıvırma. bankalar tefecidir dersen banka çalışanlarına da tefeci demiş olursun. kişiler kurumlardan ayrılmaz. şike muhabbetlerinden öğrenmiş olman lazım.
Başbakana laf ediyoruz, neler deniyor. Oda resmiyette ülkenin başı tüm küfürler bizedemi edilmiş oluyr? Saçma yaklaşım, uyku problemi çekenler var aramızda yanlış anlamayında
Ben baş olarak onu kabul etmiyorum ama kendi adıma. Mecburda değilim kabul etmeye baş olarak.
Aga cok ilgisiz ya. Miktar olarak artar da para kazanmis olmazsin ki satin alma gucune sabit tutacak sekilde ayarlar onu. Yani paranin deger kaybetmesini engeller. ha ustune cok kucuk bir kazanc belki koyar da senin parandan kazandiginin yaninda devede kulak bile degildir.
Vermek istediğim mesaj o değildiki renkdaşneyse kabulümdür