Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga cok ilgisiz ya. Miktar olarak artar da para kazanmis olmazsin ki satin alma gucune sabit tutacak sekilde ayarlar onu. Yani paranin deger kaybetmesini engeller. ha ustune cok kucuk bir kazanc belki koyar da senin parandan kazandiginin yaninda devede kulak bile degildir.

Yani banka systemi olmayıp paramı yastık altında tutsam paramın değeri azalır diyorsun ve zarar ederim.

Para kazandırmıyormu yani sonucta :DD Hadi senimi kıracağım ya. Paramın değeri azalmıyor :)

Amrabat Malaga da. 1.5 milyon euro pesin sezon sonu 3 milyon euro da satin alma opsiyonu.

Kaynak Ispanyol spor basini

kıvırma. bankalar tefecidir dersen banka çalışanlarına da tefeci demiş olursun. kişiler kurumlardan ayrılmaz. şike muhabbetlerinden öğrenmiş olman lazım.

bankada çalışanlar tefeci değil , kapitalist düzen içerisinde bankanın sahiplerine yani tefecilere hizmet edenlerdir... bunu mu duymak istiyorsun...? git o zaman sor annene yarın kahvaltıda, o anlatsın sana birinci ağızdan kapital düzenin ne demek olduğunu... zoruna gitmesin, düzen böyle(!)..

ya bu salak kızlardan nefret eden kac kişiyiz erkegin salagıyla dalga gecilior eglenion da salak kızdan hiçbişe olmaz çöpe atılmalı diyenler toplanalım

Başbakana laf ediyoruz, neler deniyor. Oda resmiyette ülkenin başı tüm küfürler bizedemi edilmiş oluyr? Saçma yaklaşım, uyku problemi çekenler var aramızda yanlış anlamayında

Ben baş olarak onu kabul etmiyorum ama kendi adıma. Mecburda değilim kabul etmeye baş olarak.

BvAldamIIAAOqvy.jpg
:(

Dany Eboue Ontivero gibi adamların takımdan ayrılmasını beklemekle hata ediyoruz

Sözleşmelerine göre kalan maaşlarını almadan gitmezler

Çünkü biliyorlarki bizden aldıklarını gittikleri yerde 3 yılda ancak alırlar

Adamlar alırım bonservisimi en fazla Ocak ayına kadar takımsız kalırım düşüncesindedirler

Kiraya felan verip maaşlarının yarısını ödemeyi bile kabul etmeliyiz çünkü onlar o maaştan asla vazgeçmez

3-5 ne kırpsak iyidir

Şu an yedikleri içtikleri bile zarar

Zaman kaybediyoruz boşuna

Aga cok ilgisiz ya. Miktar olarak artar da para kazanmis olmazsin ki satin alma gucune sabit tutacak sekilde ayarlar onu. Yani paranin deger kaybetmesini engeller. ha ustune cok kucuk bir kazanc belki koyar da senin parandan kazandiginin yaninda devede kulak bile degildir.

abi kusura bakma ama öyle degil. senin dedigin enflasyon. nominal faizler istisnalar hariç hep enflasyonun üstündedir. faiz geliri diye bişey vardır hatta faiz gelirinin vergisini de verirsin.

senin parandan kazandıgının yanında devede kulak falan degildir. bankalar faizden çok bişey kazanmaz. net faiz marjı çok düşüktür hatta kurumsal ve ticari segmentlerde negatif faiz marjı vardır. yani birçok müşteriden faiz gelirleri açısından zarar eder banka. bunu faiz dışı gelirlerden çıkarır. yani komisyon, ücret, aidatlar falan. yani tefecilikle uzaktan yakından alakası yok. komisyoncu dersen anlarım bak.

amrabat iyi paraya gitti ha.gelecek sezon bi 5 gol 5 asist yapsa tamamdır.satın da alırlar.

Şu forumda şunu anladım adam gbi soru sorduk mu cevap yok ama boş muhabbet oldumu forumda sayfalar 5 er 5 er atliyor nasıl bir şey anlamadım ben bu olayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt