Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.075
- 23.612
- 3.723
gonlunden ne gecerse pampa
İyi o zaman.
Az bilinen bir şarkı benden.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=nqcoLlI7ZQo[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gonlunden ne gecerse pampa
sergen bu ne ulan bu saatte kayahandan cimbom şarkısı mı dinlenir
Haklısın mesela burak bey ofsaytın ne olduğunu bilse sneijder 20 şer asistle oynardı .. Kaka gelseydi bence drogbadan fazlasını veremezsi sneijder daha iyi oldu yaş ve mevkisi düşünüldüğünde..
Sen Colman Sneijder´den iyi futbolcu mu demek istiyorsun ? Burak ilk 3 haftada Amrabat´in 3-4 assistini yemistir, yoksa herkez gol kacirdi, Sneijder pas konusunda pek verimli bir sezon gecirmedi. Burak´in bile fazla assisti var, hersey icin bahane aramayin.
Sponsor yok
Transfer yok
Hazırlık Macları Yok
Sabırımız taşıyor artik
Hayir transferi birakdim...niye doğru dürüst hazırlık macları yapmiyoruz ?!
* LG G2 Tapatalk *
Ne içtin sen birader colman lafın neresinde geçiyor?
Mecazi anlamda, kullandigin argumandaki zaafiyeti ortaya koymak icin. Arkasinda Colman varken tikir tikir gol atiyordu Burak, senin mantigin ile Colman´in pas teknigi Sneijder´den üstün olmasi lazim ozaman.
şarkı koyun da dinleyek
Mecazi anlamda, kullandigin argumandaki zaafiyeti ortaya koymak icin. Arkasinda Colman varken tikir tikir gol atiyordu Burak, senin mantigin ile Colman´in pas teknigi Sneijder´den üstün olmasi lazim ozaman.
Sen Colman Sneijder´den iyi futbolcu mu demek istiyorsun ? Burak ilk 3 haftada Amrabat´in 3-4 assistini yemistir, yoksa herkez gol kacirdi, Sneijder pas konusunda pek verimli bir sezon gecirmedi. Burak´in bile fazla assisti var, hersey icin bahane aramayin.
Ben burak adam olsa wes iki katı asist yapardı dedim wes yanındaki kalitesizliğe rağmen başarılı biz onu tartışıyorduk sen neye zıplıyosun kafana göre onu anlamadım