Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın mesela burak bey ofsaytın ne olduğunu bilse sneijder 20 şer asistle oynardı .. Kaka gelseydi bence drogbadan fazlasını veremezsi sneijder daha iyi oldu yaş ve mevkisi düşünüldüğünde..

Sen Colman Sneijder´den iyi futbolcu mu demek istiyorsun ? Burak ilk 3 haftada Amrabat´in 3-4 assistini yemistir, yoksa herkez gol kacirdi, Sneijder pas konusunda pek verimli bir sezon gecirmedi. Burak´in bile fazla assisti var, hersey icin bahane aramayin.

Sen Colman Sneijder´den iyi futbolcu mu demek istiyorsun ? Burak ilk 3 haftada Amrabat´in 3-4 assistini yemistir, yoksa herkez gol kacirdi, Sneijder pas konusunda pek verimli bir sezon gecirmedi. Burak´in bile fazla assisti var, hersey icin bahane aramayin.

Ne içtin sen birader colman lafın neresinde geçiyor?

53e23b-1397945207.jpg

Sponsor yok

Transfer yok

Hazırlık Macları Yok

Sabırımız taşıyor artik :mad:

Hayir transferi birakdim...niye doğru dürüst hazırlık macları yapmiyoruz ?!

* LG G2 Tapatalk *

Öyle deme Ulu; dün mü artık evvelsi gün mü A2'yi yenmişiz 9-0 .. Endoğan 'da ilk 11 çıkmış as kadroyla , acaip hazırlanıyoruz sezona..

var bir sıkıntıda benim de anlamlandıramadığım , göstermiyor kendini bi türlü..

bir şeyler eksik..

Mecazi anlamda, kullandigin argumandaki zaafiyeti ortaya koymak icin. Arkasinda Colman varken tikir tikir gol atiyordu Burak, senin mantigin ile Colman´in pas teknigi Sneijder´den üstün olmasi lazim ozaman.

Ben burak adam olsa wes iki katı asist yapardı dedim wes yanındaki kalitesizliğe rağmen başarılı biz onu tartışıyorduk sen neye zıplıyosun kafana göre onu anlamadım

Mecazi anlamda, kullandigin argumandaki zaafiyeti ortaya koymak icin. Arkasinda Colman varken tikir tikir gol atiyordu Burak, senin mantigin ile Colman´in pas teknigi Sneijder´den üstün olmasi lazim ozaman.

O dönem sistem tamamen Burak'ın üzerine kurulu olduğu için öyleydi. Burak sistemi üzerine kuracağın bir oyuncu. bu sezon Sadece Sneijderin 10 tane asistini yemiştir.

Forum ne kadar kalitesizleşti . İşte bunlar hep transfersizlik ..

Ya abi biz dogru dürüst pas oyunu mu oynadik gecen sene? Yavas futbol, herkes yerinde duruyordu fln. Kendini gösterme, kanat organizasyonlari hepsi sifir.

Üstelik Sneijderin oyun zekasi gercekten bu lig icin fazla. Dilinden anlayan futbolcu cok az bizde. Sneijder Selcuga pas atiyor ve cabuk oynamak isteyip hemen yine kendini gosteriyor. Selcuk ise kafasini kaldirip hoopp hemen Buraga sisirme top. Bu resimi cok gordum gecen sene.

Sneijder DK sirasinda kendi soylemisti Türkiyede topcular 2-3 kez topu dogrulttuktan sonra anca pas veriyorlar diye.

kaka sneijder kıyaslamasında bile colman amrabat pas verimliliği gibi durumlarla ft avukatlığı yapmaya çalışıp bahane aramayın demek ilginç olmuş :)

Ben burak adam olsa wes iki katı asist yapardı dedim wes yanındaki kalitesizliğe rağmen başarılı biz onu tartışıyorduk sen neye zıplıyosun kafana göre onu anlamadım

Bende alakasi yok diyorum. Burasi tartisma forumu kardesim, mantiksiz buldugum birsey varsa tabiki atliyacam. Bir arkadas youtube´da paylasmisti kacirdigimiz pozisyonlari, ben orada asiri bir bicimde Burak´in Sneijder assistlerini kacirdigini görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt