Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersinin hayatı yalan zaten . Taraftarı kandırmaktan başka işi yok . Çok boş herif .

Bu sike sürecinde 3 senedir dilim kurudu anlatamadim. "Tarih veren insanlara irtibat etmeyin" cünkü bunlari kimse bilemez, Platini´nin bile daha haberi olmayacaga konular ile ilgili sözde bilgiler ve tarihler vererek kendini rezil ediyor. Sike sürecinin nasil sonuclanacagi belli, ama neyin nezaman olacagini kimse bilemez. Bazi seyleri kestirebilirisin belki, ama böyle sahte bilgiler paylasip insanlara umut dagitmak cok ayip.

Bu sike sürecinde 3 senedir dilim kurudu anlatamadim. "Tarih veren insanlara irtibat etmeyin" cünkü bunlari kimse bilemez, Platini´nin bile daha haberi olmayacaga konular ile ilgili sözde bilgiler ve tarihler vererek kendini rezil ediyor. Sike sürecinin nasil sonuclanacagi belli, ama neyin nezaman olacagini kimse bilemez. Bazi seyleri kestirebilirisin belki, ama böyle sahte bilgiler paylasip insanlara umut dagitmak cok ayip.

Verdiği tarihler de herkesin bildiği tarihler . Ben biliyorum havasında bir de ultra garanti yazıyor sinir oluyorum .

Verdiği tarihler de herkesin bildiği tarihler . Ben biliyorum havasında bir de ultra garanti yazıyor sinir oluyorum .

Kafasindan uydurdugu zaten ortada... Cisim gercek anlaminda yaklasinca, zaten herkezin haberi oluyor. Eylül basinda Fenerbahce´nin ipi kesilecek, ama bunu bilmek icin müneccim olmak gerekmiyor.

1.Sneijder büyük topcudur.

2.Türkiyede onun dilinden anlayan topçu çok azdır.

3.Bu demek oluyor ki Fatih Hoca onu transfer etmek istememesinde dibine kadar haklıdır.

4. Bir dediğiniz bir dediginize tutmuyor hem dilinden anlatan topçu yok diyorsunuz hemde Fatih Terim i sucluyorsunuz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

3.Bu demek oluyor ki Fatih Hoca onu transfer etmek istememesinde dibine kadar haklıdır.

4. Bir dediğiniz bir dediginize tutmuyor hem dilinden anlatan topçu yok diyorsunuz hemde Fatih Terim i sucluyorsunuz.

Napalım Sneijder yerine Bilal Kısa'yı mı alalım rengildaş?

Normal sartlarda vizyon sahibi bir takim CL´de gruplardan cikmis ise, kadrosuna sistemi etkileyecek, fiziksel cok fazla geride olan iki tane futbolcu almaz. Isim farketmez o konuda. Diger yandan Galatasaray olarak avrupaya uzak kalmis bir takimsin, prestije ihtiyacin var, ve gelecekte Sneijder gibi bir oyuncu ciddi katkilar verebilir kendini futbola verirse... Drogba zaten Türkiye´ye gelmis en büyük marka futbolcu olarak, Hagi beni affetsin o konuda. Drogba bana göre Hagi´den beri gördügüm en iyi oyuncuydu bizde, yasi 40/41 olmasina ragmen, gercek anlamda bir Alpha-Predator.

Bu dil anlama konusuna aslinda katilmam, ama bunu elestiren arkadaslarin celiskisini güzel bir bicimde ortaya koymussun. Bence cünkü tam tersi, oyun zekasi yüksek bir oyuncu Türkiye´de cok iyi isler cikarabilir. Alex oyun zekasi olarak bir dahiydi, ama Sneijder´in 1/4 kadar bile fizigi yoktu, 1/4 kadar bile kosamiyordu. Sadece oyun zekasi ve muazzam sut teknigi ile bu Lig´de peynir ekmek gibi gol atti ve gol pasi verdi.

Süperlig´de futbolcularin savunma anlayisi cok zayif, akilli oynayan bir oyuncu bunlari paslari ve kosulari ile delip gecmesi lazim.

Bence Sneijder bizde daha maximumunun 60%-70% kadar performans gösterebildi, kapasitesi buraya kadar yaptigi her konuda cok daha yüksek. Gelecek sezon sakatlanmaz ise eger, herkezi sasirtabilecegini düsünüyorum. Gittikce performansi yükseliyor...

La oğlum Sneijder'in alternatifi Kaka'ydı. Bu adam DK'yı tribünden izledi. Siz daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz? Klose'nin karısının "İstanbul büyük şehir biz orda yapamayız" demesi gibi saçmalayıp durmayın yeter da.

Durum o kadar vahim ki transfer nöbetinde wesley tartışılır olmuş :crushed:

La oğlum Sneijder'in alternatifi Kaka'ydı. Bu adam DK'yı tribünden izledi. Siz daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz? Klose'nin karsının "İstanbul büyük şehir biz orda yapamayız" demesi gibi saçmalayıp durmayın yeter da.

Ünal Aysal illaki yildiz istiyordu, Sneijder, Kaka ne fark eder ? Kaka zaten öncelik olarak istedigimiz oyuncuydu, ama olmadi, gelmedi adam Türkiye´ye... Kaka alternatif degil, öncelikti...

Ft avukatlığı yapacam diye Sneijder'i eleştirmenin hiçbir gerekçesi yok .

Ünal Aysal illaki yildiz istiyordu, Sneijder, Kaka ne fark eder ? Kaka zaten öncelik olarak istedigimiz oyuncuydu, ama olmadi, gelmedi adam Türkiye´ye... Kaka alternatif degil, öncelikti...

İsabet olmuş zira elimizde patlardı. Sneijder gibi bi adamı 8m€ gibi bi paraya almış getirmişler hala %70-80'ini veriyor muhabbeti yapıyorsunuz. Lan bu adam %50'sini verse ligin en iyi 10 numarası olur, o paraya getireceğin herkese de 10 basar zaten. Hayır bide çok bişey anlatıyor gibi uzun uzun neyinin muhabbetini yapıyorsunuz bunun onu da anlamadım.

Terimin sneijderi istememe nedeni EGOSU dur yoksa kendiside bize geldiği her dönemde tipik 10 numara ile oynatmıştır takımı.. Ben kakayı istedim benim dediğim olmadı EGOSU bizi bu hallere düşürdü işte..

Ft avukatlığı yapacam diye Sneijder'i eleştirmenin hiçbir gerekçesi yok .

Sneijder'i eleştiremeyince Sneijder Türkiye'ye uygun değil, bu lige fazla keşke daha ufak modelini alsaydık Terim haklıymış muhabbeti başladı bide. Vizyon vizyon diye gezer bu tipler bide ortada.

Bu forumdaki tek sıkıntı çoğu kişinin 2000 den sonra Galatasaraylı olması .. Sanki terimden önce ülkede herkes şikecileri destekliyordu emin olun 88 yılında da bu takım avrupa fatihi diye nitelendiriliyordu ...

Bu forumdaki tek sıkıntı çoğu kişinin 2000 den sonra Galatasaraylı olması .. Sanki terimden önce ülkede herkes şikecileri destekliyordu emin olun 88 yılında da bu takım avrupa fatihi diye nitelendiriliyordu ...

Bence forumda en büyük sorun EGO.

Herkes illa ki kendi görüşünün taraftarı olsun istiyor. Bir nevi gruplaşma.

Kalkıp futbol takımı içinde gruplaşmayı eleştirip daha burada ortada ayrışacak bir şey bile yokken yüksek tansiyonlu tartışmayı hiç anlayamadım, anlayamayacağım da.

Terim'de, Sneijder'de, Aysal'da başkaları da fani bizim gibi. Hataları da var, zaafları da, yanlışları da, doğruları da.

Kimseyi tanımadan eleştiri veya övmek doğru değil. Sneijder daha ilk geldiğinde heyecanlandık hepimiz bu normal, ama bu adam futbolcu ise diğerleri ne demek de yanlış benim rahatsız olduğum yer hep o oldu.

Şimdi bundan sonra mesela Sneijder iyi oynamaya devam edip, Selçuk yine vasat gitse bu adam böyle 3.5 alıyor, Selçuk 2.75 hak ediyor mu diyecekler çıkacak.

İYİ DE SORARIM O ZAMAN İŞ VEREN SİZE AYDA 20 BİN TL TEKLİF ETSE 10 BİN KAZANIRKEN HAYIR BEN BUNU KABUL ETMEM Mİ DERSİN?

Doğrusu da yanlışı da YÖNETİM VE TEKNİK DİREKTÖRLERİN İNSİYATİFİNDEDİR. Eleştiri olacaksa onlar nasiplenir.

Baslatmayin teriminize gece gece hoca değil sanki peygamber anasını satayım terim adam olsa arkası yese en kötü zamanımızda polatın tekliflerini geri çevirmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt