Hayir, gayet saglikli bir bicimde besleniyorum.Ve ben Terim konusuna girmedim, ben sadece Burak ile iligili olani alintiladim.
Burak Yilmaz yillardir bu ligde peynir ekmek gibi gol atan bir oyuncu, ve bunu zaman zaman kanat oynadigi halde yapiyor. Burak Yilmaz´in hakki yeniyor burada, ve gelen tepkilerden bu cocuk zihinsel olarak etkileniyor sonra bunu reportajlarindan görebiliyoruz...
2010-2011 = 19 Gol 2 Assist (Sag acik)
2011-2012 = 32 Gol 9 Asssist (Santrafor)
2012-2013 = 24 Gol 8 Asssist (Santrafor)
2013-2014 = 16 Gol 8 Assist (Sag Acik/ Santrafor)
Burak Yilmaz 2013/2014 sezonunda ilk 7 hafta kendine yakismayan bir sekilde gol kacirma rekoru kirmistir, ama sonra golcülük konusunda toplamistir kendisini. Bu malum Video´da zaten cok net bicimde ortaya cikiyor... Bak Ergün arkadas Sneijder´in az assist yapmasini ne güzel sisteme bagladi, bu konuda hakli oldugunu düsünüyorum. Ama konuyu Burak Yilmaz´a baglamak istatiksel ve mantiksal anlamda sacma.
Gecen sezon normalde en az sekilde elestiri hakeden oyuncular...
1. Felipe Melo
2. Wesley Sneijder
3. 42 yasindaki Drogba
4. Burak Yilmaz
5. Fernando Muslera
6. Semih Kaya
Burak Yilmaz´in top kontrolünü, 26 yasinda forvet oynamaya basladigindan dolayi oyun icinde duvar olmayi ögrenemedigini, ve pres aninda hücum faulü yaptigini elestirebilirsiniz. Ama golcülügünü elestirmek mantiksiz olur...