Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kerede transferleri erken yapıp kampa dahil etsek her sene aynı galatasarayda transfer bitmez , Transfer döneminin bitmesine daha çok var sonra aldıkları adam takıma uyum sağlıyamıyor

Bir kerede transferleri erken yapıp kampa dahil etsek her sene aynı galatasarayda transfer bitmez , Transfer döneminin bitmesine daha çok var sonra aldıkları adam takıma uyum sağlıyamıyor

yabanci siniri diye bir sacmalik oldugu surece o olmaz. para verip aldigimiz yabancilari bedavaya bile gonderemiyoruz transferin son gunlerine kadar

Bu dakikadan sonra kalite topcu almamız zor. Yani takımlar zaten kadrolarını kesinlestirdi gibi,

Gene transfer olsun diye ise yaramayacak bir oyuncuya gidecekler m euro'ları harcayacaklar. Yönetimin umarım son sezonu olur.

Maaşı banka mı veriyor ben anlamadım olayı?

Banka maaş aldığın için sana 3 yılda bir 2 maaş kadar promosyon veriyor, onu da geçelim senin aldığın maaşı kurumun bankaya verir banka bu parayı işletir nasıl işlettiğini söylememe gerek yok zaten faizle biliyorsundur oradan kazandığı paraylada senin hesabına aylık maaşını geçer yani aldığın parada faiz parası vardır ama yinede bunların hiç birisi benim için devletin kanunlarıyla kurulmuş bankaların tefeci olduğunu ve orada işlem yapanların günahkar olduğunu göstermez bankasız bir dünya hayal bile edilemez.

Son dakikada mevlut ve tariki toplam 15 m euroya alırız. Başka da transfer olmaz.

Yok artık bu haber doğrumu?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Whitestar Brussels ile bir özel maç yapacağı belirtilen Galatasaray, Belçika’da büyük şaşkınlık yarattı.

Ülke basınında çıkan haberlerde, Belçika 2. Ligi’nde yer alan Whitestar Brussels’in Avrupa’dan büyük bir takım ile pazar günü karşılaşacağı vurgulandı.

Transferden malesef umutsuzum en azından elimizde kalan bedavaya yaşayan oyuncuları göndersek önümüzdeki seneler aynı sıkıntıları yaşamasak.

Yok artık bu haber doğrumu?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Whitestar Brussels ile bir özel maç yapacağı belirtilen Galatasaray, Belçika’da büyük şaşkınlık yarattı.

Ülke basınında çıkan haberlerde, Belçika 2. Ligi’nde yer alan Whitestar Brussels’in Avrupa’dan büyük bir takım ile pazar günü karşılaşacağı vurgulandı.

Evet dogru

Kulubun resmi sitesinde de yaziyor

R. White Star Bruxelles

Hayir, gayet saglikli bir bicimde besleniyorum.Ve ben Terim konusuna girmedim, ben sadece Burak ile iligili olani alintiladim.

Burak Yilmaz yillardir bu ligde peynir ekmek gibi gol atan bir oyuncu, ve bunu zaman zaman kanat oynadigi halde yapiyor. Burak Yilmaz´in hakki yeniyor burada, ve gelen tepkilerden bu cocuk zihinsel olarak etkileniyor sonra bunu reportajlarindan görebiliyoruz...

2010-2011 = 19 Gol 2 Assist (Sag acik)

2011-2012 = 32 Gol 9 Asssist (Santrafor)

2012-2013 = 24 Gol 8 Asssist (Santrafor)

2013-2014 = 16 Gol 8 Assist (Sag Acik/ Santrafor)

Burak Yilmaz 2013/2014 sezonunda ilk 7 hafta kendine yakismayan bir sekilde gol kacirma rekoru kirmistir, ama sonra golcülük konusunda toplamistir kendisini. Bu malum Video´da zaten cok net bicimde ortaya cikiyor... Bak Ergün arkadas Sneijder´in az assist yapmasini ne güzel sisteme bagladi, bu konuda hakli oldugunu düsünüyorum. Ama konuyu Burak Yilmaz´a baglamak istatiksel ve mantiksal anlamda sacma.

Gecen sezon normalde en az sekilde elestiri hakeden oyuncular...

1. Felipe Melo

2. Wesley Sneijder

3. 42 yasindaki Drogba

4. Burak Yilmaz

5. Fernando Muslera

6. Semih Kaya

Burak Yilmaz´in top kontrolünü, 26 yasinda forvet oynamaya basladigindan dolayi oyun icinde duvar olmayi ögrenemedigini, ve pres aninda hücum faulü yaptigini elestirebilirsiniz. Ama golcülügünü elestirmek mantiksiz olur...

Zaten bize yarardan çok zarar vermesinin sebebi bu.

Daha doğrusu onu geçtim biz topa sahip olma odaklı bir oyun oynuyoruz ve bu sistemde tek forvet Burak olmamalı. Dortmund gibi oynasak mesela Burak'ın bu eksiklikleri daha az göze batar.

@Vasfi Vural Moderatörlük için bir yere mi başvurmak lazım ? Yaklaşık 1 haftadır mod olmak için uğraşıyorum , olamadım . Bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun :happy0025:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt