Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eder Alvarez Balanta işi yattı diyorlar , kötü haber gelmiş River Plate'den , Lanzini'yi 7.5 Mn €'ya BAE'ne satmalarından dolayı Balanta'yı satmak istemiyorlar.

Ayrıca yaptığımız teklifte reddedilmiş sanırım.

Barış Yurduseven : Galatasaray , Doria veya Balanta'dan birini kesinlikle alacak.

Demişti , İnşallah Doria'yı getiririz artık bunun üstüne.

Doria ön liberoda oynama özelliği varmış. Melo bir iki seneye tükenir

Valla hiç Doria'nın ayarlarıyla oynamaya gerek yok mis gibi ;

Sol ayaklı , geriden iyi oyun kuran , sertliği ve agresifliği yeterli derece olan , hava hakimiyeti üst düzey , pozisyon alması bile yaşına çok üst seviyelerde olan bir çocuğa yazık etmenin bir anlamı ve gereği yok öncelikle.

Kaldı ki Melo ile yollarımız ayrıldıktan sonra en az onun kadar kaliteli ve futbolu olgun seviyelerde olan başka bir yabancı getirilmelidir bu takıma.

1 kere A milli, 8 kere Ümit Milli olmus Doria.

94´lü cocuk ya. 20 yasinda. Bu yasta bu fizik, helal valla.

Valla hiç Doria'nın ayarlarıyla oynamaya gerek yok mis gibi ;

Sol ayaklı , geriden iyi oyun kuran , sertliği ve agresifliği yeterli derece olan , hava hakimiyeti üst düzey , pozisyon alması bile yaşına çok üst seviyelerde olan bir çocuğa yazık etmenin bir anlamı ve gereği yok öncelikle.

Kaldı ki Melo ile yollarımız ayrıldıktan sonra en az onun kadar kaliteli ve futbolu olgun seviyelerde olan başka bir yabancı getirilmelidir bu takıma.

Tabiki renkdaş ben zaten ön libero yapalım demedimde hani buda bir artısı demek istedim.

Balantanın 3 maçını izledim bu adam neden bu kadar abartılıyor anlamadım tam bir risk futbolu oynuyor olur olmadık yerde çalıma giriyor felan kafayı yeriz biz

balanta ismine nedense ısınamadım

doria olursa güzel olur ama benim tercihim sıkı bir avrupalı stoper olurdu

dany-eboue-ched hala elde :(

yıllardır selçuk-melo'ya iyi bir 3. alternatif yaratamadık

bu sene de olmayacağı aşikar

bu ikili 50 maçlık sezonun tüm yükünü çekiyor

performansları düşünce de haliyle homurtular yükseliyor

Forvet alınması için her türlü türbeye gidip dua edelim. :D

I am the one who knocks!

Balanta ve Doria arasinda 2-3 Milyonluk fark varsa, ben yine de Doria´nin alinmasindan yanayim.

Tam bir stoper fizigine sahip, genc, güclü, hirsli, kafa toplarinda etkili vs.

Ayrica daha kontrollü oldugu izlenimi verdi bana Doria.

Sonucta 6 Milyon, 8-9 Milyon arasinda bana göre bir fark yok. Ikisi de ciddi yatirim sayilir bizim icin. Ama Doria icimize siner.

Onur Abi zaten , Balanta için iki iddia var biri kiralama + opsiyon teklifi yaptığımız ancak kabul edilmediği ikincisi ise ;

6 - 6.5 Mn € seviyelerinde ve 3 yıllık taksitlere bölünmüş bir teklif yapıp en az 8 Mn € ve peşin cevabı aldığımız yönünde bildiğim kadarıyla.

O yüzden rotanın Doria'ya dönmesi çok daha uygun bir tarafta batmak üzere olan Botafogo diğer tarafta Lanzini'yi 7.5 Mn €'ya daha yeni göndermiş mali yönden sıkıntısı olmayan ve teknik direktörlerinin başkanlarına Lanzini ve Balanta'dan sadece birinin satılmasına izin verebilirim dediği bir River Plate.

U20 de kaptanlik yapti.

Evet bende baktim simdi. 20 yasinda, boy pos, sertlik, cesaret, hepsi var.

Ilerde gercekten cok saglam bir stoper olabilir Avrupa capinda.

Düsünsene, bu cocuk 20 yasinda, bide bizim 20 yasindakilere bak. Bebek muammelesi yapiyoruz.

2 pas yapiyorlar, helal olsun diyoruz, gelecek var bunda diyoruz :)

Doria, Balanta'dan çok mu ucuz acaba?

Muslera-Veysel-Semih-Doria-Hakan-Melo-Selçuk-Olcan-Campbell-Sneijder-Burak

Yedek: Sinan-Chedjou-Hamit-Telles-Emre-Bruma-Umut(Mevlüt)

23: Koray-Sinan-Zan-Yekta-Umut G.- Aydın-Berk

Onur Abi zaten , Balanta için iki iddia var biri kiralama + opsiyon teklifi yaptığımız ancak kabul edilmediği ikincisi ise ;

6 - 6.5 Mn € seviyelerinde ve 3 yıllık taksitlere bölünmüş bir teklif yapıp en az 8 Mn € ve peşin cevabı aldığımız yönünde bildiğim kadarıyla.

O yüzden rotanın Doria'ya dönmesi çok daha uygun bir tarafta batmak üzere olan Botafogo diğer tarafta Lanzini'yi 7.5 Mn €'ya daha yeni göndermiş mali yönden sıkıntısı olmayan ve teknik direktörlerinin başkanlarına Lanzini ve Balanta'dan sadece birinin satılmasına izin verebilirim dediği bir River Plate.

O yüzden bende Doria icin sartlarin zorlanmasi gerektigini düsünüyorum. Arada herhalde 5 Milyonluk fark yok.

8-9 Milyon´a alirlar bence Doria´yi. Madem yatirim yapacaksin, ki Balanta da sadece bir yatirimdir, o zaman Doria´yi al.

Futbol gibi endustriel kapitalizmin uyutma mekanizmasi icin dizayn edilmis bir oyun icin ancak bu kadar sacma ve gereksiz yorum yapilabilirdi. Tefeciymis..

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

o konu kapandı ; saçma da gereksizde sabah sabah afyonun patlamadan senin yaptığın şu yorum...

matheus-doria-macedo_671566.jpg

Umut G. ' dan umutluyduk ama Mancini de, Prandelli de beğenmedi

bucadayken de izlemiştim

bize alındığında da kim neden niçin aldı anlam verememiştim

değil GS KDÇKarabük ayarında bile topçu değil

yekta kasımpaşada hep AMR-AMC pozisyonlarında oynadı ve parladı

biz yektadan melo selçuk yaratmaya çalıştık hep o da elinden geleni yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt