Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
Doria ön liberoda oynama özelliği varmış. Melo bir iki seneye tükenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doria ön liberoda oynama özelliği varmış. Melo bir iki seneye tükenir
Valla hiç Doria'nın ayarlarıyla oynamaya gerek yok mis gibi ;
Sol ayaklı , geriden iyi oyun kuran , sertliği ve agresifliği yeterli derece olan , hava hakimiyeti üst düzey , pozisyon alması bile yaşına çok üst seviyelerde olan bir çocuğa yazık etmenin bir anlamı ve gereği yok öncelikle.
Kaldı ki Melo ile yollarımız ayrıldıktan sonra en az onun kadar kaliteli ve futbolu olgun seviyelerde olan başka bir yabancı getirilmelidir bu takıma.
Bu Doria Brezilya alt milli takimlarinda oynamis mi? Merak ettim de
Balanta ve Doria arasinda 2-3 Milyonluk fark varsa, ben yine de Doria´nin alinmasindan yanayim.
Tam bir stoper fizigine sahip, genc, güclü, hirsli, kafa toplarinda etkili vs.
Ayrica daha kontrollü oldugu izlenimi verdi bana Doria.
Sonucta 6 Milyon, 8-9 Milyon arasinda bana göre bir fark yok. Ikisi de ciddi yatirim sayilir bizim icin. Ama Doria icimize siner.
U20 de kaptanlik yapti.
yıllardır selçuk-melo'ya iyi bir 3. alternatif yaratamadık
bu sene de olmayacağı aşikar
bu ikili 50 maçlık sezonun tüm yükünü çekiyor
performansları düşünce de haliyle homurtular yükseliyor
Onur Abi zaten , Balanta için iki iddia var biri kiralama + opsiyon teklifi yaptığımız ancak kabul edilmediği ikincisi ise ;
6 - 6.5 Mn € seviyelerinde ve 3 yıllık taksitlere bölünmüş bir teklif yapıp en az 8 Mn € ve peşin cevabı aldığımız yönünde bildiğim kadarıyla.
O yüzden rotanın Doria'ya dönmesi çok daha uygun bir tarafta batmak üzere olan Botafogo diğer tarafta Lanzini'yi 7.5 Mn €'ya daha yeni göndermiş mali yönden sıkıntısı olmayan ve teknik direktörlerinin başkanlarına Lanzini ve Balanta'dan sadece birinin satılmasına izin verebilirim dediği bir River Plate.
Doria, Balanta'dan çok mu ucuz acaba?
Futbol gibi endustriel kapitalizmin uyutma mekanizmasi icin dizayn edilmis bir oyun icin ancak bu kadar sacma ve gereksiz yorum yapilabilirdi. Tefeciymis..
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Umut G. ' dan umutluyduk ama Mancini de, Prandelli de beğenmedi