- 15 Mart 2011
- 15.000
- 1.262
- 1.618
Yabanci kaleci buyuk luks bu sinirda
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumun iyice çivisi çıkmış. Yabancı sınırı denen bir olay var. Acaba Burağı kadroya yazmayın diyenler farkında mı bu olayın. Bu sınır varken siz biyerlerinizi yırtsanızda sövsenizde adam 11 oynayacak. Yeter artık bunu bile bile köstek olacağınıza biraz destek olun
Kadrolarında forvete ısrarla Burak yazanların ısmını teker teker aldım. Maclar baslayınca bunlar arasından kımler Burak'a saydıracak merak ediyorum.
salomon kalou bu ligde iş yapmaz mı? uygun fiyata alınabilir hocanın istediği tarzda bir oyuncu
Boşver kardeş. 2 sene önce bu takım Çeyrek Final oynadıysa Şampiyon olduysa En büyük pay sahibi Fatih Hocamız ve Burak YILMAZ'dı. Ama anlamazlar.
Kendin diyorsun o 2 sene önceydi , geçmişte yaşanmıyor kardeşim banane 2 sene öncesinden,ben şimdiye bakarım...
Boşver kardeş. 2 sene önce bu takım Çeyrek Final oynadıysa Şampiyon olduysa En büyük pay sahibi Fatih Hocamız ve Burak YILMAZ'dı. Ama anlamazlar.
Bu Doria Brezilya alt milli takimlarinda oynamis mi? Merak ettim de
Hakan Şüküre saygı duyan Burak Yılmazada saygı duyar o mantıkla renkdaş. Begenmiyorsunuz eyvallah. Bende hastası degilim. Ama napalım ? Yabancı sınırlaması laneti var. Daha oyuncu yollayamadık. Lig başlayacak. Kontenjan boşaltılsa bile ilk hamle stopere olacak gibi. Ee. Sonra ister istemez Burak oynayacak zaten. Buraktan iyi yerli forvet varsa Eyvallah.
Başkan ne yaparsa yapsın savunan bir grup var enteresan
Bak ben Burak oynamasın vs o konulara hiç girmedim,doğrudan senin geçmişten örnek vermeni eleştirdim.Yoksa ben de yabancı sınırı dolayısıyla bu adama katlanacağımızı biliyorum...
Benim çözüm önerim radikal.Nando'yu sene kulübeye çekeceğiz başka çıkış yolu göremiyorum...
Hayır sadece gol kaçırsa iyi , bu adam Prandelli'nin istediği hiçbir şeyi yapamaz,anca önüne top atacaksın koşacak.Oysa sık sık kanatlara kaçıp arkadaşlarına servis yapmalı ve çok hareketli olmalı.Tek forvet olduğu için pres de yapmalı ama bunların hiçbirini yapmayacak gör bak...
Kadrolarında forvete ısrarla Burak yazanların ısmını teker teker aldım. Maclar baslayınca bunlar arasından kımler Burak'a saydıracak merak ediyorum.