Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci kaleci buyuk luks bu sinirda

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forumun iyice çivisi çıkmış. Yabancı sınırı denen bir olay var. Acaba Burağı kadroya yazmayın diyenler farkında mı bu olayın. Bu sınır varken siz biyerlerinizi yırtsanızda sövsenizde adam 11 oynayacak. Yeter artık bunu bile bile köstek olacağınıza biraz destek olun

Boşver kardeş. 2 sene önce bu takım Çeyrek Final oynadıysa Şampiyon olduysa En büyük pay sahibi Fatih Hocamız ve Burak YILMAZ'dı. Ama anlamazlar.

Kadrolarında forvete ısrarla Burak yazanların ısmını teker teker aldım. Maclar baslayınca bunlar arasından kımler Burak'a saydıracak merak ediyorum.

Burakı sevdiğimden, beğendiğimden değilde bana Campell alınmış gibi ve yabancı sınırını düşünerek bir kadro yapabilir misin rica etsem?

sadece sen değil burakı 11 e almayan tüm arkadaşlariçin geçerli bu söylediğim. herkes forvete istediği oyuncuyu yazabilir. İsteyen İbrayı yazsın. Sadece ilk 11 lerinizi merak ediyorum.

Acaba gerçeklik dahilinde bizim kaçırdığımız, göremediğimiz birşey mi var?

Balantayı alamıyorsak Doriayı hiç alamayız. 10 Milyon Euro az degil. Gökhan zanda büyük ihtimal bu ihtimallere karsı takımda tutuldu. Ligde Zan-Semih,Avrupada Chedjou-Semih tandemi H.O.

Kendin diyorsun o 2 sene önceydi , geçmişte yaşanmıyor kardeşim banane 2 sene öncesinden,ben şimdiye bakarım...

Hakan Şüküre saygı duyan Burak Yılmazada saygı duyar o mantıkla renkdaş. Begenmiyorsunuz eyvallah. Bende hastası degilim. Ama napalım ? Yabancı sınırlaması laneti var. Daha oyuncu yollayamadık. Lig başlayacak. Kontenjan boşaltılsa bile ilk hamle stopere olacak gibi. Ee. Sonra ister istemez Burak oynayacak zaten. Buraktan iyi yerli forvet varsa Eyvallah.

Muslera

Veysel-Gökhan-Semih-Telles

Selçuk-Melo

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak

Şu anda Ligde en fazla bu kadro oynar abiler. Herkes alıştırsın kendini.​

Olcan, Selcuk, Melo, Sneijder, Muslera, Bruma hariç sezon boyunca belirli bir seviyeyle oynayacak oyuncularımız olmadığını düşünüyorum.

Telles defansa verigi katkı daha yetersiz, Semih geçen sezon o fair play ödülü aldıktan beri formsuz, Balta yetersiz, Zan form zor buluyor, Burak'ın hali belli, Umut yetersiz, Emre Çolak ve Aydın bu takımın senelerin yedekleri, ağır yetersiz oyuncular. Koray çok yetenekli oyuncuya benziyor ama henüz çok tecrübesiz.

Brumadan çok şeyler bekliyorum, umarım bu sezon kendisini gösterir

Hakan Şüküre saygı duyan Burak Yılmazada saygı duyar o mantıkla renkdaş. Begenmiyorsunuz eyvallah. Bende hastası degilim. Ama napalım ? Yabancı sınırlaması laneti var. Daha oyuncu yollayamadık. Lig başlayacak. Kontenjan boşaltılsa bile ilk hamle stopere olacak gibi. Ee. Sonra ister istemez Burak oynayacak zaten. Buraktan iyi yerli forvet varsa Eyvallah.

Bak ben Burak oynamasın vs o konulara hiç girmedim,doğrudan senin geçmişten örnek vermeni eleştirdim.Yoksa ben de yabancı sınırı dolayısıyla bu adama katlanacağımızı biliyorum...

Benim çözüm önerim radikal.Nando'yu sene kulübeye çekeceğiz başka çıkış yolu göremiyorum...

Hayır sadece gol kaçırsa iyi , bu adam Prandelli'nin istediği hiçbir şeyi yapamaz,anca önüne top atacaksın koşacak.Oysa sık sık kanatlara kaçıp arkadaşlarına servis yapmalı ve çok hareketli olmalı.Tek forvet olduğu için pres de yapmalı ama bunların hiçbirini yapmayacak gör bak...

Başkan ne yaparsa yapsın savunan bir grup var enteresan

O degilde, Baskan ne yaparsa yapsin, Terimi gönderdiği icin sallayan bir grup var. Onlarin basinda sen geliyorsun. Bana hic ilginc gelmiyor.

Kötü niyetli olduğun acik. 10 mesajin varsa, 8-9unda gelip buraya Baskana salliyorsun.

Bak ben Burak oynamasın vs o konulara hiç girmedim,doğrudan senin geçmişten örnek vermeni eleştirdim.Yoksa ben de yabancı sınırı dolayısıyla bu adama katlanacağımızı biliyorum...

Benim çözüm önerim radikal.Nando'yu sene kulübeye çekeceğiz başka çıkış yolu göremiyorum...

Hayır sadece gol kaçırsa iyi , bu adam Prandelli'nin istediği hiçbir şeyi yapamaz,anca önüne top atacaksın koşacak.Oysa sık sık kanatlara kaçıp arkadaşlarına servis yapmalı ve çok hareketli olmalı.Tek forvet olduğu için pres de yapmalı ama bunların hiçbirini yapmayacak gör bak...

Tamam o zaman kardeş. Bakalım neler olacak bu sene.

Gecen seneki statik takimda Burak olmasaydi, Clye bile gidemezdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt