- 27 Haziran 2009
- 7.693
- 2.496
- 2.418
baya ugrastim emege saygi
totoro ya bak sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baya ugrastim emege saygi
Ama renkdaş bizimkiler ağır antreman yapıyormuş zaten. Ha birde hatırlasana rapid wien nasıl sert oynadı valla biri sakatlanacak diye tırstım o maç
Yahu neden bahsediyorsun. Senin fbli olduğunu azicik psikoloji bilen birisi, zaten kolayca anlar.
Lafa bak, o kadar cok elestirecek konu görüyormus ki, olumlu yorum yazmak icinden gelmiyormus.
Güya bu arkadasin fbli olmadiği, GSli olduğu tespit edilmis.
Hazirlik macinda takim gol yediğinde seviniyordu bu kisi. Daha öncede fbli olduğunu söyleyen kisilerin altinlarina cevap bile veremedi, kacti. Adamin tüm mesajlari olumsuz. Kendide itiraf ediyor burada zaten.
Madem fblileri banlamiyorsunuz, benim hesabimi banlayin. fblilerin cirit attiği ve banlanmadiği bir forumun üyesi olmak istemiyorum. Hesabimi silerseniz, mutlu olurum.
Bize İskandinav bir golcü lazım . Larson gibi Elmander gibi .
Bize İskandinav bir golcü lazım . Larson gibi Elmander gibi .
Guidetti vardı bir ara ne oldu acaba iyi topçuydu ve gençti.
Bizimki Gerçekçilik ve Akılcılık. Burak yılmaza kurban olun bence. Daha yabancı oyuncu yollayamadık. Transfer sezonun bitmesinede az kaldı. Takımın başlıca sorunu stoperken gidip Yabancı Forvet alacagımızı düşünme bence Hayal kırıklıgı olur senin için. İmkansız çünkü.
Burakı sevdiğimden, beğendiğimden değilde bana Campell alınmış gibi ve yabancı sınırını düşünerek bir kadro yapabilir misin rica etsem?
sadece sen değil burakı 11 e almayan tüm arkadaşlariçin geçerli bu söylediğim. herkes forvete istediği oyuncuyu yazabilir. İsteyen İbrayı yazsın. Sadece ilk 11 lerinizi merak ediyorum.
Acaba gerçeklik dahilinde bizim kaçırdığımız, göremediğimiz birşey mi var?
Haklısın kadromuzda Ibrahimovic gibi büyük yetenek varken Burakı yazmak hata olur.