Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu neden bahsediyorsun. Senin fbli olduğunu azicik psikoloji bilen birisi, zaten kolayca anlar.

Lafa bak, o kadar cok elestirecek konu görüyormus ki, olumlu yorum yazmak icinden gelmiyormus.

Güya bu arkadasin fbli olmadiği, GSli olduğu tespit edilmis.

Hazirlik macinda takim gol yediğinde seviniyordu bu kisi. Daha öncede fbli olduğunu söyleyen kisilerin altinlarina cevap bile veremedi, kacti. Adamin tüm mesajlari olumsuz. Kendide itiraf ediyor burada zaten.

Madem fblileri banlamiyorsunuz, benim hesabimi banlayin. fblilerin cirit attiği ve banlanmadiği bir forumun üyesi olmak istemiyorum. Hesabimi silerseniz, mutlu olurum.

Psikoloji bilgisi yuksek arkadasimiza bak. Yahu beni benden iyi mi bileceksin. Elestirisel yorumlarim bu kadar zoruna gittiyse, ver ozelden mail adresini benim hangi takimi tuttugumu her turlu gosteririm sana. Adama bak ya, 1km'den hangi takimli oldugumu tespit edebiliyormus.

Ekli dosyalar

• jj.webp
    jj.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 393
Ibisevic-Stuttgart.jpg

Ibisevic'i türk yapalim. Burak Lazioya satalim. Podolski veya baska bir golcü bir kanat alalim.

----------------------------------------Sneijderlein----------------------------

---Podolski/XXX-------------------------Ibisevic-----------------------Bruma---

4ci Yildiz HAYIRLI OLSUN.

Bizimki Gerçekçilik ve Akılcılık. Burak yılmaza kurban olun bence. Daha yabancı oyuncu yollayamadık. Transfer sezonun bitmesinede az kaldı. Takımın başlıca sorunu stoperken gidip Yabancı Forvet alacagımızı düşünme bence Hayal kırıklıgı olur senin için. İmkansız çünkü.

Benimki bir kamu oyu yoklaması gibi dusun Selim. Benim iddaam burada Burak Yılmaz'ı suan 11 yazanların yuzde 80'ının maclar basladıgında buradan adama saydıracagı yonunde.

Benim gorusumu sorarsan 4 buyukler arasındakı en kotu forvet hattı suan bizde. Bunu kımseyle tartısmam. Tartısan adamında futbol bilgisinden suphe ederim.

Burakı sevdiğimden, beğendiğimden değilde bana Campell alınmış gibi ve yabancı sınırını düşünerek bir kadro yapabilir misin rica etsem?

sadece sen değil burakı 11 e almayan tüm arkadaşlariçin geçerli bu söylediğim. herkes forvete istediği oyuncuyu yazabilir. İsteyen İbrayı yazsın. Sadece ilk 11 lerinizi merak ediyorum.

Acaba gerçeklik dahilinde bizim kaçırdığımız, göremediğimiz birşey mi var?

Muslera

Veysel

Semih

Koray

Tarık

Melo

Selcuk

Sneijder

Bruma

Olcan

Huntelaar ya da Soldado.

Tellesin iyi bir bek oldugunu dusunmuyorum savunmada. Semih Koray ikilisi ligde bu isi goturur. Korayın chedjoudan eksigi yok fazlası vardır.

zlatanı bırakmadan ikna etmemiz lazım gelsin 2 şık gol atsın yeter gelmişken fenerle ilgili 2-3 tanede yerin dibine sokucu epic açıklamalar yapsın..

Haklısın kadromuzda Ibrahimovic gibi büyük yetenek varken Burakı yazmak hata olur.

O zaman arkasında durucaksın laf etmeyeceksin maclar baslayınca. Burak'ın takımdaki gorece en iyi forvet olması cok yeteneksiz bi oyuncu oldugu gercegını degistirmez.

Butcene gore gidersin daha iyisini alırsın. Burak ile Umutla ligin gececegini dusunen cok kisi var burada lafım dolaylı olarak onlara.

zlatrn 2016 bize gelse ve 1,5 yillik kontari imzalarsa kimse sasirmasin

drogba vol. 2

ali dürüstü özlüyorum keşke geri gelse arkadaşlar x oyuncuyla ilgilenmiyoruz dese 5 dk sonra kapa bildirsek..

abdürrahim beyi özlüyorum keşke geri gelse ay lav yu cesar hocam dese..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt