Mutlu Sahin
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.552
- 1
- 1.173
Bizim maç 19 da diye biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet alınacaktır da zaten. Hem hoca hem başkan bunun için çalıştıklarını söylüyor her fırsatta. Ama buraya gelir Prandelli transfer istemiyor Aysal'da onu bu yüzden getirdi diye saçma sapan bi cümle kurulunca insanın ister istemez cinleri tepesine çıkıyor.
Terim'de geçen sene 2 transfer yaptırdı o da mı transfer istemiyor diye getirildi?
ilk sezon kac transfer yapti terim? sacma sapan yorum yapma, tabikide prandelli transfer istemiyor, kadro nerdese yeterli görüldügü icin getirildi, mancini neden gönderdi baskan acaba?
Alex song? Liverpool olmazsa bize gelicekmis diyolar. Barcada stoperde de oynadi ama bilmiyorum :/
Ulan bu kadroyla ilk seneki kadro bir mi?
banlayin sunu ya, argo argo konusuyor.
terimde transfer yapmiyo diye getirildi dedin ya mertcan, ilk sezon kac transfer yapti diye sordum sana. terim o yüzden getirilmedi, o zamanki durum farkli suanki durum farkli.
bize acilen forvet lazım geçen sene şampiyon olamadıysak yediğimiz gollerden değil atamadığımız gollerden dolayı.
ligin en az gol yiyen takımıydık zaten o yüzden acilen kaliteli bir forvet lazım
Abi harbiden size laf anlatılmaz. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz herşeyi, yıldım yani.
TRT Avazda U21 takımımızın Ankara kupası maçı var gençleri merak edenler için duyurulur.
Bizim maç 19 da diye biliyorum
Yahu kadronun yeterli olmadığını söylemek başka bu takım transfersiz şampiyon olamaz diloluğuna girmek başka.
2 transfer mutlaka yapılacak diyorlar son gün gelen adamın katkısı ne olacak diye soruluyor bu sefer burda. 11 oyuncusu olmayacaksa gelecek adam, gelir gelmez katkı sağlamasına gerek de yok demek ki.
1 yabancı transferi yapmak için 2 adam göndermemiz gerek şu anda mevcut yabancıları gönderemedik daha gitmiyor adamlar şu lanet olası kural yüzünden.
Eldeki adamları da bi şekilde değerlendirmemiz gerek, altyapı oyuncularının bi şekilde oynaması gerek. Tarık Tarık deniyor, altyapı oyuncuları şu anda belki Tarık kadar performans veremeyebilirler ama bu adamlar maç tecrübesi kazandığı taktirde belki Tarık'tan iyi olacaklar. Eldekilere hiç şans vermeden hep transferle nereye kadar?
Hangi kanallar göstericek ?
* LG G2 Tapatalk *
enes sabri'yi andırıyor
galatascharay tv