Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet alınacaktır da zaten. Hem hoca hem başkan bunun için çalıştıklarını söylüyor her fırsatta. Ama buraya gelir Prandelli transfer istemiyor Aysal'da onu bu yüzden getirdi diye saçma sapan bi cümle kurulunca insanın ister istemez cinleri tepesine çıkıyor.

Terim'de geçen sene 2 transfer yaptırdı o da mı transfer istemiyor diye getirildi?

ilk sezon kac transfer yapti terim? sacma sapan yorum yapma, tabikide prandelli transfer istemiyor, kadro nerdese yeterli görüldügü icin getirildi, mancini neden gönderdi baskan acaba?

ilk sezon kac transfer yapti terim? sacma sapan yorum yapma, tabikide prandelli transfer istemiyor, kadro nerdese yeterli görüldügü icin getirildi, mancini neden gönderdi baskan acaba?

Ulan bu kadroyla ilk seneki kadro bir mi?

banlayin sunu ya, argo argo konusuyor.

:D terimde transfer yapmiyo diye getirildi dedin ya mertcan, ilk sezon kac transfer yapti diye sordum sana. terim o yüzden getirilmedi, o zamanki durum farkli suanki durum farkli.

Abi harbiden size laf anlatılmaz. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz herşeyi, yıldım yani.

bize acilen forvet lazım geçen sene şampiyon olamadıysak yediğimiz gollerden değil atamadığımız gollerden dolayı.

ligin en az gol yiyen takımıydık zaten o yüzden acilen kaliteli bir forvet lazım

aslında zor bir matematik değil bu . yönetim bunu neden göremiyor anlamış değilim. drogba varken bile hücum anlamında zaaf vardı. drogba gittiğine göre düşünün artık durumu

Abi harbiden size laf anlatılmaz. Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz herşeyi, yıldım yani.

hocam bak, kendin dedin terimde mi transfer para kullanmadigi icin getirildi , benim cevapimda söyle, ilk sezon kac transfer yapti terim? hayir o yüzden getirilmedi, o zamanki durumuzun ve suanki durum farkli. mancini neden istifa/gönderildi ? istedigi oyunculari alinmadi diye öyle oldu, anlasamadilar. prandelli neden geldi sence?

kadro sence yeterli mi? degil. yine son haftalara kaldi transferler. baskanda korkusundan transfer yapamiyor tabi uefadan.

crystal palace gibi bisey oldu durumumuz.

Yahu kadronun yeterli olmadığını söylemek başka bu takım transfersiz şampiyon olamaz diloluğuna girmek başka.

2 transfer mutlaka yapılacak diyorlar son gün gelen adamın katkısı ne olacak diye soruluyor bu sefer burda. 11 oyuncusu olmayacaksa gelecek adam, gelir gelmez katkı sağlamasına gerek de yok demek ki.

1 yabancı transferi yapmak için 2 adam göndermemiz gerek şu anda mevcut yabancıları gönderemedik daha gitmiyor adamlar şu lanet olası kural yüzünden.

Eldeki adamları da bi şekilde değerlendirmemiz gerek, altyapı oyuncularının bi şekilde oynaması gerek. Tarık Tarık deniyor, altyapı oyuncuları şu anda belki Tarık kadar performans veremeyebilirler ama bu adamlar maç tecrübesi kazandığı taktirde belki Tarık'tan iyi olacaklar. Eldekilere hiç şans vermeden hep transferle nereye kadar?

Ben simdiden soyleyeyim bu takım Burak ve Umut ikilisiyle bu sezona baslarsa sampıyon o-l-a-m-a-z. Yabancı forvet mutlaka ama mutlaka alınmalı.

Arenada taraftar baskısı falan derken gotururuz bir sekilde. Gecen sene de goturduk. Deplasmanda kapanan takımları ayagında top tutamayan pas dagıtamayan Burak veya Umutla mı acacaksın? Kı bu sene gecen sene deplasmanlardakı en buyuk sılahın drogba da yok sıkısınca sisiresin topu.

~~~~~~~~~~Muslera~~~~~~~~~~

~veysel~~semih~~~agger~~olcan~

~~~~~~~selcuk~~~~melo~~~~~~~

~~yasin~~~sneijder~~~campell~

~~~~~~~~~~Burak~~~~~~~~~~~~

Bruma

Telles

Chedjou

Mevlut

Buna kimse itiraz etmedi sanirim

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt