Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak olayına kafam takıldı iyice. Eskiden iticiydi artık nefret edilecek bir kişilik olma yönünde hızla ilerliyor.

2. lig takımına karşı pozisyona giremiyorsun önünde ki topa vuramıyorsun, kendini eleştirip çok çalışmalıyım diyeceğin yerde taraftarla tartışıyorsun. Sana verilen paralara yazık. Karaktersiz herif umarım son dk golü ile Lazio'ya falan gidersin. İleride Altuğ oynasın İsmail oynasın ama artık sen oynama. O umursamaz tavırların bencil ve kendini beğenmiş hareketlerin artık nefret oluşturuyor.

Burada boşuna Burak Yılmaz'a ateş püskürülüyor. 5 yabancılı sistem de mutlaka küfedecek bir Burak çıkacak bunu kabullenin. Yabancı santrafor aldırıp Veysel-Semih-Koray-Hakan savunması kurulunca da bu kez Hakan'a veya O'nun yerine alınacak Tarık'a filan söveceksiniz.

Sadece talep edip, gerçekleşmeyince küfretmeyin. Bir de çözüm önerin.

Burada boşuna Burak Yılmaz'a ateş püskürülüyor. 5 yabancılı sistem de mutlaka küfedecek bir Burak çıkacak bunu kabullenin. Yabancı santrafor aldırıp Veysel-Semih-Koray-Hakan savunması kurulunca da bu kez Hakan'a veya O'nun yerine alınacak Tarık'a filan söveceksiniz.

Sadece talep edip, gerçekleşmeyince küfretmeyin. Bir de çözüm önerin.

Olay yabancı türk olayı değil karakter olayı. Yabancı olmasın Türk olsun Mevlüt olsun, Muhammet olsun, Mehmet olsun Mustafa olsun ama Burak olmasın. Yaptıklları yetti artık.

Hakan şükürde çok goller kaçırırdı, morali çok bozuk olurdu bizi depresyona sokardı ama ben birkez olsun taraftarla tartıştığını, diyaloğa girdiğini, başkalarını suçladığını görmedim. suçu hep kendinde görürdü ve işini yapardı. daha çok çalışır sonrasın dada bir açıldımı zaten kimse tutamazdı. malesef Burak bu tutumuyla kendi kaybedecek. bir an önce forvet alınıp yedeğe çekilmesi lazım. gerekirse oynamasın ona ihtiyacımız olmadığını göstermemiz lazım o zaman ya kendi gitmek ister yada çalışıp adam olur ve işini yapar. çok para alıyor o yüzden oynamak zorunda gibi bir mazeret olamaz verilen paralar bizim suçumuz değil o hatayı yapan kimse onlar ödesin bedelini.

Olay yabancı türk olayı değil karakter olayı. Yabancı olmasın Türk olsun Mevlüt olsun, Muhammet olsun, Mehmet olsun Mustafa olsun ama Burak olmasın. Yaptıklları yetti artık.

Malesef gercekci degilsin... Mevlüt fransa liginin ilk 2 haftasinda degerine deger katti. Bizde para olmadigindan önce alamadik, simdi hic alamayiz.

Muhammet Demir Antepte yedek sen bize as forvet olarak yakistiriyorsun.

Mehmet?

Mustafa? Pektemek in bize gelme ihtimali varsa hemen alinsin ama bjk vermez gibime geliyor. Anca pektemek ben gidecem diye diretirse...

Neymis efenim Burak en iyi turk forvetmis, bu maasla yedek birakilamazmis, yabanci siniri varmis bla bla. Tukureyim artik sizin bos bos argumanlariniza. Defansin full yerli olmasina raziyim, yeterki su yetenek fakiri karaktersiz herifi gormeyelim. Prandelli artik Burak ve Selcuga hadlerini bildir gozunu seveyim.

Malesef gercekci degilsin... Mevlüt fransa liginin ilk 2 haftasinda degerine deger katti. Bizde para olmadigindan önce alamadik, simdi hic alamayiz.

Muhammet Demir Antepte yedek sen bize as forvet olarak yakistiriyorsun.

Mehmet?

Mustafa? Pektemek in bize gelme ihtimali varsa hemen alinsin ama bjk vermez gibime geliyor. Anca pektemek ben gidecem diye diretirse...

Ne gerçekciliği?

Hiç biri olmasın Altuğ oynasın Berk oynasın. Mevlüt için hala umut var bu hafta için gelişme olacak bence.

Muhammet sakat olduğu için yedek. Mehmet Akyüz gelsin oynasın o zaman.

Mesele artık daha iyisi değil daha karakterlisi.

Ne gerçekciliği?

Hiç biri olmasın Altuğ oynasın Berk oynasın. Mevlüt için hala umut var bu hafta için gelişme olacak bence.

Muhammet sakat olduğu için yedek. Mehmet Akyüz gelsin oynasın o zaman.

Mesele artık daha iyisi değil daha karakterlisi.

Anliyorum Burak tan nefret ediyorsunuz...

Kaptanimiz Selcuk cok mu karakterli? Adam formayi cikarip atti herkez affetti!? Burak in gördügü elestirin 10 da birini görmedi... burak in kabahati ne? Taraftar ile agiz kalabaligi (sanki dunya uzerinde bunu yapan ilk futbolcu)

Neymis efenim Burak en iyi turk forvetmis, bu maasla yedek birakilamazmis, yabanci siniri varmis bla bla. Tukureyim artik sizin bos bos argumanlariniza. Defansin full yerli olmasina raziyim, yeterki su yetenek fakiri karaktersiz herifi gormeyelim. Prandelli artik Burak ve Selcuga hadlerini bildir gozunu seveyim.

burak'i gectim de selcuk'un yerine kimi oynatcan , komik olmayin

Şuan bize gelebilecek en iyi forvet Eto ' dur.

Bu saatten sonra iyi bir forvet alınacağını düşünmüyorum , bu yüzden Eto en iyi seçim , ne kadar istemesemde !

Snejder ' i , Bruma ' yı oyuna sokacak , tek-pas alışverişi kuvvetli , topu ayağında tutan birisi

1074606_Galatasaray_SK.jpg

Bizim en büyük sorunumuz bu sene deplasman maçları olur .

Dün oynadığımız takım buna en iyi örnek , bu yüzden deplasman maçı kadrosu budur bana göre

Arenada Burak bu sene taşır bizi , zaten geçen sene sıkıntımız deplasman maçlarıydı.

Arenada Burak - Eto = Sinan - Muslera değişikliği ile takım uyumuda korunur.

Edit: Kim ne derse desin Hakan Balta geçen sene sol.stoper olarak çok iyi katkı verdi.

Defans sıkıntımız yok diyemem ama Hücum daha önemli

İyi kötü Mancini'nin bize kazandırdığı bir defans anlayışı var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt