Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan bize gelebilecek en iyi forvet Eto ' dur.

Bu saatten sonra iyi bir forvet alınacağını düşünmüyorum , bu yüzden Eto en iyi seçim , ne kadar istemesemde !

Snejder ' i , Bruma ' yı oyuna sokacak , tek-pas alışverişi kuvvetli , topu ayağında tutan birisi

Eto veya x yabancı forvet geldiğinde Brumayı nasıl seyredeceksiniz gerçekten çok merak.ediyorum ha Balta sol bek defans Semih Gökhan Zan olacak sa o başka hiç Koray demeyin bence Prandelli çok tutmuyor yoksa hem Zanı affetmezdi hemde Balanta yı istemez di

1074606_Galatasaray_SK.jpg

Bizim en büyük sorunumuz bu sene deplasman maçları olur .

Dün oynadığımız takım buna en iyi örnek , bu yüzden deplasman maçı kadrosu budur bana göre

Arenada Burak bu sene taşır bizi , zaten geçen sene sıkıntımız deplasman maçlarıydı.

Arenada Burak - Eto = Sinan - Muslera değişikliği ile takım uyumuda korunur.​

Kaleci için en önemli konu sürekliliktir srn Muslera yı iki maçta kesersen hem formu düşer sıradanlaşır hem de üst düzey hiçbir kaleci bunu kabul etmez sonra da.devre arasında satarsın 15 milyona en fazla Muslera kesilmez geçin bunu

Anliyorum Burak tan nefret ediyorsunuz...

Kaptanimiz Selcuk cok mu karakterli? Adam formayi cikarip atti herkez affetti!? Burak in gördügü elestirin 10 da birini görmedi... burak in kabahati ne? Taraftar ile agiz kalabaligi (sanki dunya uzerinde bunu yapan ilk futbolcu)

Ben kendi adıma konuşuyorum bunu önceden de söyledim şimdide söylüyorum Selçuk yerine Furkan oynasın.

Selçuk da Burak da çok havalarda ve şu yabancı sınırı nedeniyle totoları yukarıda geziyor. Umarım Prandelli ikisininde cezasını verir.

bize eto tarzi doymus yüksek maliyetli adamlar yerine gekas tarzi yasli ama is yapabilicek adam lazim..zaten baskan dahil kimsenin bu rezil yabanci kisitlamasindan dolayi sl den olasi bir basari umudu yok ..

★☆★

Gunaydin.

Takim bugun mu geri donuyor bilen varmi?

Iyi bir forvet transferi yapılmazsa Burak çok çektirir bize.

burak'i gectim de selcuk'un yerine kimi oynatcan , komik olmayin

Ben Selcuk yedek kalsin demedim. Sadece dokunulmaz olmadigini anlasin. Bazileri Selcugu avrupa klasinda bir oyuncu olarak gosteriyor, ben iste buna kahkaha atarim.

Buraga gelince bana kalirsa kadro disi birakilip kovulmali.

Komiklikle alakasi yok bunun.

Arkadaslar ben kaciyorum, fikir ayrililiklarimiz olsa da hepimizin istedigi daha güclü bir GALATASARAY.

Hepinize iyi günler ;)

Biraz popülist mesaj oldu :DD

Ben kendi adıma konuşuyorum bunu önceden de söyledim şimdide söylüyorum Selçuk yerine Furkan oynasın.

Selçuk da Burak da çok havalarda ve şu yabancı sınırı nedeniyle totoları yukarıda geziyor. Umarım Prandelli ikisininde cezasını verir.

Selçuk ve Burak acilen kesik yemeli. Genç oyunculara şans tanınmalı. Hamit'in ilk 11'de yeri yok. Olcan da fazla umut vermiyor fakat biraz daha şans tanımak lazım. Furkan wing back, Veysel dmc/mc gibi denenebilir. Furkan Veysel'e göre daha teknik ve hızlı, Veysel ise daha ağır ama daha kesici. Gücü ve agresifliğiyle birlikte Melo'ya iyi bir partner olabilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qaUxBzJ-UQ0[/media]

Bi yabancı oyuncuların tavrına bak bir de Burak'ın tavırlarına.Bir de takım elbiseli adam gelmis asagıya gel asagıya diyor.Rezil herifler.

Burada konuşurken bir kaç dile getirmiştim. Bizim için çözüm geçen sene devre arası veya bu sene yaz başında BJK ile hem İsmail hem de Pektemek için masaya oturmaktı. 10 milyon euro dahi isteseler vermeliydik. Zİra Tarık'ın 5-6 ettiği yerde bu ikisi fazlasıyla eder.

Pektemek benim için sakatlıkları dışında en iyi yerli fovettir. İsmail de iyi bir sol bek. Ama artık o tren kaçtı. O zaman bizim yönetimin çok hızlı bir şekilde gurbetçilere yönelmesi gerek. Öncelikle Mevlüt'ü bitirelim.

Ben Selcuk yedek kalsin demedim. Sadece dokunulmaz olmadigini anlasin. Bazileri Selcugu avrupa klasinda bir oyuncu olarak gosteriyor, ben iste buna kahkaha atarim.

Buraga gelince bana kalirsa kadro disi birakilip kovulmali.

Komiklikle alakasi yok bunun.

e Burak les(katiliyorum), selcuk cop, semih gelismedi, olcan is yapmaz, veysel agir , hamit bbitmis

ee ligden cekilelim o zaman bu tup beyinli yabanci kurali oldugu surece

Burada konuşurken bir kaç dile getirmiştim. Bizim için çözüm geçen sene devre arası veya bu sene yaz başında BJK ile hem İsmail hem de Pektemek için masaya oturmaktı. 10 milyon euro dahi isteseler vermeliydik. Zİra Tarık'ın 5-6 ettiği yerde bu ikisi fazlasıyla eder.

Pektemek benim için sakatlıkları dışında en iyi yerli fovettir. İsmail de iyi bir sol bek. Ama artık o tren kaçtı. O zaman bizim yönetimin çok hızlı bir şekilde gurbetçilere yönelmesi gerek. Öncelikle Mevlüt'ü bitirelim.

son 2 senede 10 mac yapmamis 2 oyuncuyu almak kadar sacma sey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt