Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum dünkü maçta belli olan en ciddi sorunumuzu sadece 1-2 kişi farketmiş,forumun tamamı neredeyse forvet istemiş.Forvet de lazım ama en acil sorunumuz geriden oyun kuramamak.

Prandelli'nin Balanta'yı istediği kadar varmış,acilen kendisini almalıyız.Zira 2 stoper Şecu-Semih kesinlikle oyun kuramıyor,dolayısıyla Selçuk-Melo geriye geliyor,rakip takım bizi iyi analiz etmiş.Stoperlere baskı yapmayıp presi orta sahada Melo-Selçuk ikilisine yapınca sizin farkettiğiniz gibi bir türlü topu rakip yarı sahaya geçiremedik...

Prandelli bu kadar ciddi soruna rağmen niye Balta'yı oynatmıyor bilmiyorum,bir bildiği vardır diyorum.Zira Balta elimizdeki en iyi oyun kuran stoper,hatta bu konuda baya baya iyi.

Rakip takımlar biraz akıllı davranıp stoperlerimize baskı yapmaz ve Melo-Selçuk ikilisine 3 kişi pres yaparlarsa hemen hemen her maç dünkü sorunu yaşarız.Tabii dün sağ kanadın başta Emrecan-Hamit olup oranın tamamen felç olması kötü oyunumuzun bir sebebi,ama en ciddi sorun stoper sorunu.

Balanta gelsin Balanta-Hakan tandemiyle oynayalım,Balanta hızı ile Hakan'ın olası açıklarını kapatır ve 2 tane çok teknik stoperle müthiş rahatlarız.

Ben daha önce maç oynanırken seyirciye dalan bir futbolcumuzu izlediğimi hatırlamıyorum. Neymiş efendim küfür edilmiş. Gider söylersin oradaki sorumluya her kimse o hanzoyla ilgilenirler. Maç oynanırken adamla kavga etmek de neymiş? Mahalle takımında mı oynuyorsun sen? Hak ettiğinin 5 misli maaş veriyorsun, ortada futbol olmadığı gibi bir de seni cümle aleme rezil ediyor. Küfür edildi bahanesiyle bu kepazeliği savunmasın kimse.

Bazen çok komik oluyorsunuz. Neymiş Burak profesyonelmiş kulaklarını kapayacakmış. İstediği kadar profesyonel olsun. Adama ana bacı küfretmişler. İşinize göre yorum yapıyorsunuz. Bazen burda Burağın futbolculuğu kalmaz. Ama bazen de profesyonel olması lazımmış. Cidden bizim taraftar işine geldiğince yorum yapıyor. Acaba aynı küfür başkasına edilse ne diyecektiniz

Bakıyorum dünkü maçta belli olan en ciddi sorunumuzu sadece 1-2 kişi farketmiş,forumun tamamı neredeyse forvet istemiş.Forvet de lazım ama en acil sorunumuz geriden oyun kuramamak.

Prandelli'nin Balanta'yı istediği kadar varmış,acilen kendisini almalıyız.Zira 2 stoper Şecu-Semih kesinlikle oyun kuramıyor,dolayısıyla Selçuk-Melo geriye geliyor,rakip takım bizi iyi analiz etmiş.Stoperlere baskı yapmayıp presi orta sahada Melo-Selçuk ikilisine yapınca sizin farkettiğiniz gibi bir türlü topu rakip yarı sahaya geçiremedik...

Prandelli bu kadar ciddi soruna rağmen niye Balta'yı oynatmıyor bilmiyorum,bir bildiği vardır diyorum.Zira Balta elimizdeki en iyi oyun kuran stoper,hatta bu konuda baya baya iyi.

Rakip takımlar biraz akıllı davranıp stoperlerimize baskı yapmaz ve Melo-Selçuk ikilisine 3 kişi pres yaparlarsa hemen hemen her maç dünkü sorunu yaşarız.Tabii dün sağ kanadın başta Emrecan-Hamit olup oranın tamamen felç olması kötü oyunumuzun bir sebebi,ama en ciddi sorun stoper sorunu.

Balanta gelsin Balanta-Hakan tandemiyle oynayalım,Balanta hızı ile Hakan'ın olası açıklarını kapatır ve 2 tane çok teknik stoperle müthiş rahatlarız.

2 tane solak stoper sıkıntı olur bence

balanta-zan iyi olabilir

Çeptalk

Buragin üzerine gitmekle kimin ekmeğine yağ surdugunuzu bir kez daha düşünün arkadaşlar. Tasvip etmemekle birlikte anlayışla karşılamak lazım bu tepkiyi. Bence orada asıl onemsenmesi gereken taraftarın güçlü bir şekilde buraga destek vermesiydi.

En çok şaşırdığım konu şu. Ezeli rakipler yani şikeciler tüm futbol aleminde babasız olarak bilinen futbolcularını koruyor kolluyor ve laf söyletmiyor. Haklı da olsa haksız da olsa. Kötü de oynasa iyi de oynasa. Bizim kadar vefasız, kendi futbolcusunu harcayan, kadir kıymet bilmeyen bir kulüp daha var mı acaba

2 tane solak stoper sıkıntı olur bence

balanta-zan iyi olabilir

Çeptalk

Valla orasını pek düşünmedim yalan söylemiyim de çok acil stoper lazım,oyun falan kuramadık geriden.Bunu her takım yapmaz ama Atletico Madrid tarzı,rakip stoperleri rahatsız etmeyip top orta sahaya gelince yoğun prese başlayan her takım bizi dünkü maç gibi oynamaya zorlar.

Bu hareket Melo'ya Muslera'ya veya takımda el üstünde tutulan adamlardan birine yapılsa tepki nasıl olurdu acaba çok merak ediyorum. Muz sallayan taraftarı savunmaktan bi farkı yok bu işi Burak'ın üstüne yıkmanın.

Tapa

Aynen öyle. Melo veya Sneijder'e yapılsa burada yorumlar 180 derece farklı olacaktı.

Gökhan Zan ve Melo kavgasında da aynı şey yapıldı. Normalde kariylerine baksak olağan şüpheli Melo'dur. Ama herkes Gökhan Zan'a yüklendi olayın içini dışını bilmeden. Medyadaki yerli yalakalığının yerini, taraftarda yabancı hayranlığı alıyor ve bu çok ciddi boyutlarda rahatsız edici bir duruma döüşmüş durumda.

Dün sahanın en kötülerinden birisi Melo ama konuşulan Burak. Kaldı ki Burak kaçırdığı pozisyon hariç takım arkadaşlarından daha kötü ve isteksiz değildi.

Bu hareket Melo'ya Muslera'ya veya takımda el üstünde tutulan adamlardan birine yapılsa tepki nasıl olurdu acaba çok merak ediyorum. Muz sallayan taraftarı savunmaktan bi farkı yok bu işi Burak'ın üstüne yıkmanın.

Tapa

ön yargılı oldukları için böyle yazıyorlar. Takım arkadasını döven adamı örnek gösterip burağı mahalle kabadayısı ilan edince burda admin oluyorsun . o sahada GALATASARAY için mücadele eden bir kişiye kimsenin hakaret etmesi söz konusu olamaz . tepkini verebilirsin ama ana avrat küfür edemessin . sahada oynayan oyuncuya güven vericeksin , gol kaçırdıgında destek olucaksın ama bizim taraftar başarı odaklı oldugu için böyle olmuyor . dün birisi burda kombine alanlara acıyorum bu takımı gördükten sonra falan yazmıstı . bunu okuyorsa benimde ona acıdığımı söylemem gerekir . başarı odaklı takım tutuyosanız suan fenerli olmanız gerekiyordu en son onlar şampiyon oldu mesela

Bu arada Amrabat, Chedjou ve Melo nun davranislari ile Burak denen arkadasin hareketleri arasindaki fark videoda acik. Yaziklar olsun boyle Galatasaray futbolcusuna.

Sayın adminim ben de burda size ana avrat küfür etsem tepkisiz kalmanız lazım bu görüşe göre. Sonuçta ben forumun üyesiyim sizde admini.

Tamam Burağın kendini yere attığı çok olmuştur. Her deplasman maçımızda adama Hırsız diye tezahürat yapılıyor. Ben üzülüyorum içim bi kötü oluyor çünkü üzerinde Galatasaray forması var. Ama burada ses soluk yok. Neden ? Çünkü top kontrol etmesini bilmiyor ve yerli bir futbolcu

Aynen öyle. Melo veya Sneijder'e yapılsa burada yorumlar 180 derece farklı olacaktı.

Gökhan Zan ve Melo kavgasında da aynı şey yapıldı. Normalde kariylerine baksak olağan şüpheli Melo'dur. Ama herkes Gökhan Zan'a yüklendi olayın içini dışını bilmeden. Medyadaki yerli yalakalığının yerini, taraftarda yabancı hayranlığı alıyor ve bu çok ciddi boyutlarda rahatsız edici bir duruma döüşmüş durumda.

Dün sahanın en kötülerinden birisi Melo ama konuşulan Burak. Kaldı ki Burak kaçırdığı pozisyon hariç takım arkadaşlarından daha kötü ve isteksiz değildi.

Dün de bunu anlatmaya çalıştım kötü oynadığında Ronaldo Messi bile tepki gördü Burak da kötü oynadığında eleştirilecek tabii ama inanılmaz bir önyargı var

Beyler dun sadece 10 bin taraftar vardi ve bunun bir kismi 100 kisilik grup burak'a kufur etmis, emre belezoğlu arenada 55 bin kisi tarafindan kufur yiyordu... he bide su var emre birine boyle diklense 55 bin kisi sahaya inerdi ((-:

Beyler dun sadece 10 bin taraftar vardi ve bunun bir kismi 100 kisilik grup burak'a kufur etmis, emre belezoğlu arenada 55 bin kisi tarafindan kufur yiyordu... he bide su var emre birine boyle diklense 55 bin kisi sahaya inerdi ((-:

Bir futbolcuya rakip takımın taraftarının tepki göstermesi var ve kendi taraftarının tepki göstermesi var. Farklı şeyler

Burak, hiçte tercih ettiğim bir forvet tipi değildir ancak mevcut kontenjan durumu ve başka mevkilerde de eksiklikler olması, yerli piyasada da konuşulan bedellerin karşılığını verebilecek oyuncu bulunmaması nedeniyle, teknik açıdan defolarını minimize edecek bir taktikle faydalanılması gereken bir futbolcumuz...Futbolculuğu böyle...

Adamlığına gelince, röportajlarında ve katıldığı TV programlarında ne kadar kendini bilen, mütevazı bir insan olduğunu gösterdi her defasında...Daha da önemlisi, bu konuda hiçbir olumsuz yansıma da olmadı; hatta spor camiasından kime sorulsa, bırakın olumsuz laf etmeyi, Burak' ı yere göğe sığdıramadığını görüyorum, tam da bahsettiğim özellikler üzerinden...

Geçen yıl İtalya ya gitmesi, hem biz hem kendisi açısından en iyisi olurdu, tam fırsattı, kaçırıldı maalesef...Hele elde ilk 11 için ilk düşünülen adam Burak iken, ikincisinin Umut olması tam bir fiyasko...Umut gönderilip (Veya Burak), Mevlüt alınsa bir parça kabul edilebilir belki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt