Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1074887_Galatasaray_SK.jpg

hücum gücü yüksek bir takım olur

soldado 15-20

burak 10-15

sneijder 7-10

olcan 7-10

selçuk 3-5

yabancı forvet gelirse burak yine kanat oynayabilir.

kenardan gelecek bruma amrabat hamleleride cabası ;)

Burakli kanat dan hic bir halt olmaz. O tarafi ölmüs bil. Bir de arkasinda Balta var. O kanat otoban olur defansa GRAM yardim etmeyen Burak ile.

Olcan ters ayak ile birsey yapamaz sag tarafta bence. Olcan sol, Bruma sagda oynamali.Sagda arkasinda defansi iyi olan Veysel ile daha dengeli olur kanatlar. Önünde Olcan ile Balta fazla siritmaz ligde. Oynadikca iyi olan bir tip Balta. Bence lig icin Semih-Koray yeterli olur. Koray sans bulmali, bos adam degil bu cocuk.

Süper Lig de atanin ve tutanin iyi oldu mu rahatca sampiyon olursun, hele hele ön tarafin iyiyse gerisinin önemi yok. Aci ama gercek bu dur. Hayvani hücum gücün olursa ve kalecin iyiyse gerisi bir türlü hallolur.

Muslera

Veysel Semih Koray Balta

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Olcan

YABANCI​

Hala Almeida, Pandev falan yaziyorsunuz.

Yahu 3 gun once baskan dedi "genc oyuncular alacagiz" diye, "su mu, bu mu?" diye gene yasli isimleri sorduklarinda da "o isimler verdigim profile uyuyor mu, siz karar verin" dedi. Ben de sorayim Almeida, Pandev vs genc mi?

Almeida icin bir de "hocamizin tercihi degil" dedi. Simdi gidip de hem hocanin tercihi olmayan, hem de senin rakibinin begenmeyip de yolladigi eski oyuncusunu alirlar mi, alirlarsa nasil gorunur?

Sivasdan Ziya Erdalı takımda görmek isterim açıkçası çok yetenekli bir kardeşimiz.

Muslera

Veysel-Semih-Gökhan-Ziya

Selçuk-Melo

Olcan-Sneijder-Bruma

Soldado​

gibi bir kadro olsa keşkeee.

Reklamlar çok kasıyor sayfayı. Benim PC de mi sadece acaba :redface:

Bu forumun yöneticilerine nasıl ulaşıcaz? Bize konunun içinde boktan taraftarsınız sizden de bu takımdan da bir bok olmaz diyor grafikeriniz. Ben fanboy dedim diye topicten süresiz ban yiyorum? Bu nasıl adalet?

Bu arada Hoca'nın ne stoperde ne de sol bekte yerli oyuncu denememesini nasıl karşılıyorsunuz? Bana tuhaf geliyor.

Bu gidişte Bruma kesilir demedi demeyin.

olcanın asıl mevkisi sağ açık zaten nasıl sağda oynayamıyo. bende olcanı sola yazanları anlayamıyorum.

bu sene göremeyeceğiniz iki şey varsa

1- bruma sneijder olcan

2- tarıkın solbek oynaması

Bir tane kaliteli forvet gelirse forma alacağım.

Normalde her sene hiç transfere bakmadan forma satın alan ben bu sene böyle bir boykot yapıyorum.

Soldado ayarında birisi gelirse aynı gün formayı sipariş edeceğim.

Şu sağ alttaki reklam baya sinir bozucu bir hal aldı. Adblock vs. kullanmıyorum ofiste, asabımı bozdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt