Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eder-Braga.jpg

Eder.jpg

Kontrati 2016'te bitiyor.

Piyasa deger su anda 7 Milyon €

26 yasinda.

Hic olmaza bu Adami alabillirz. Almeida dan kat kat daha iyi ve daha genc.

fifa 14 efsanesi :)

Arena'da bize gol de atmıştı keşke alabilsek

Sen kac kez izledin? Tam bir kazma. Sarhos hipopotamlar daha iyi top kontrol eder. Dunya kupasinda Portekiz'in aldigi kotu sonuclarin bas mimarlarindandi.

Almeida gibi kazmalardan kat kat daha iyi, daha iysini almaycagiz gibi. Campbell,Poldi,Soldado bunlardan kimse gelmez.

Farfan gecen sene bir kaz kez Forvet oynadi ve gayet iyidi.

Kanat-Forvet, ama o da gelmez.

Bu saaten sonra iyi bir Forvet bulmak cok zor maalesef.

Almeida kazmasinin yedegi Portekiz'de. Almeida sakatlandi diye oynatildi. :ka25:

FIFA kartlarina gore oyuncu begenmeyi birakin artik. Gercek ligler PS4'da oynanmiyor.

Dünya Kupasi önce sakatlanmisti Eder...Zaten Almeida icin girmis, ve herkes begmisti onu.

Bütün ligler takip ediyorum, merak etme Pala. Daha Campbell,Podolski falan gelmyior, Ederi istemeyen admamlar var. :happy:

Eder inanilmaz kötü bir oyuncu. Dünya kupasinda göremediniz sanirim?

Almeida'dan kötüydü. Kim nesini begenmis merak ettim, baya bi dalga gecilmisti.

Bu forumun yöneticilerine nasıl ulaşıcaz? Bize konunun içinde boktan taraftarsınız sizden de bu takımdan da bir bok olmaz diyor grafikeriniz. Ben fanboy dedim diye topicten süresiz ban yiyorum? Bu nasıl adalet?

Mesajin altindaki 'Sikayet Et' butonuna basarak raporlayabilirsiniz.

Galatasaray taraftarı Burak Yılmaza hiçbir yerde göremeyeceği ilgi,alakayı ve sahiplenmeyi göstermiştir.

Arkadaşlar şu anda Avrupa'da oynayan Türk oyuncuların tam listesine ve mevkilerine nasıl ulaşabiliriz? Tam derken hep olmasa da olur. En azından üst liglerde oynayanlara.

Mesut, Nuri, Arda, EmreCan,Hakan,Ömer gibi isimleri de artık alamayacağımıza göre bence yerliler arasından en çok ümit vadeden santraforu getirelim.

Mevlüt olur, Samed Yeşil olur..Ortasahaya da şu Tolga ya da Tolgay'dan birini alsak ya alternatif olarak.

Almeida ve Burak dan kesinlike kötü degildir. Campbell,Podolski falan gelmeycek. Keske Ederi alsak.

Sakat oldugu icin falan Almeida'nin yedegi degildi, hic bir zaman kesemedi Almeida'yi. Top kontrolü falan Burak'tan farki yok. Burak kadar gol attigi da yok. Su imkanlarda Almeida'ya bile hayir diyemeyiz belki ama Eder Bursa'da bile elestirilir.

Stéphane Mbia nasil olur, bonservisi elinde, onlibero ve stoper.. Gecen sezon cok iyidi.

Arkadaşlar Ederin boyuna posuna 'siyahiliğine' fazla kanmışlar gibime geliyor.

Kendisi robocop gibi bir oyuncu aradığımız şahıs değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt