Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
River başkanı balantayı satıcaz demiş.

Drogba kim, Berbatov kim kiyaslanmaz ki. Drogba 1 Yil oynadi sonra yatti.

Simdi yine forvet sikinti cekiyoruz, forvet bulamiyoruz.

Berbatov 1 Yil icin iyi ama sonra yine forvet sikinti cekecegiz..

Campbell alsak 10 Yil forvet-kanat sikinti cekmeycegiz, keske gelse ama gelmez.

Bize şimdilik tecrübeli bir forvet lazım . 4. yıldızı aldıktan sonra yapacağımız marka ve alacağımız paralarla 5 tane Campbell gelir .

Balanta gelmesin . Gelirse Dany gibi göndermek için taklalardan takla beğeniriz .

Ben daha önce maç oynanırken seyirciye dalan bir futbolcumuzu izlediğimi hatırlamıyorum. Neymiş efendim küfür edilmiş. Gider söylersin oradaki sorumluya her kimse o hanzoyla ilgilenirler. Maç oynanırken adamla kavga etmek de neymiş? Mahalle takımında mı oynuyorsun sen? Hak ettiğinin 5 misli maaş veriyorsun, ortada futbol olmadığı gibi bir de seni cümle aleme rezil ediyor. Küfür edildi bahanesiyle bu kepazeliği savunmasın kimse.

Gökmen Özdenak zamaninda tribünlere cikip taraftarlara saldirmisti...

Berbatov ile ilgili habermi çıktı renkdaşlar. hayırdır. gelirse sevinirim açıkçası. en azından bir ismi bir cismi var. Burak gibi etkisiz eleman degil.

Yeri garantiler belli. Muslera-Veysel-Semih-Hakan Balta(Stoper ya da sol bek olarak)-Melo-Selçuk-Olcan-Sneijder

Transferlerin durumuna göre Bruma-Burak-Chedjou-Yeni Santrafor-Yeni Stoperden üçü de forma için kapışacak.

Telles de büyük ihtimal yedek olacak.

burakın yeri banko

Bana da öyle geliyor da olur da bir santrafor gelir de keserse diye ihtimal bıraktım. Diğerleri neredeyse %1000000 bu şekilde olacak.

Burak oynasa zaten Bruma da oynar. Tabi Campbell gibi biri gelip kanada geçmezse.

Ama ben hala hocanın Koray ve Hakan'ı hiç bir hazırlık maçında uzun süre denememesini anlayamadım.

Prandelli'nin gelişinden bu yana eleştirdiğim nokta bu. Çok açık bir şekilde savunmada en fazla 1 yabancı oynatacağız. buna rağmen Hakan ve Koray henüz düzgün forma bulamadılar.

Bir sürpriz yapıp da Ömer Toprak ya da Kaan Ayhan'ı almazsak tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt