Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da öyle geliyor da olur da bir santrafor gelir de keserse diye ihtimal bıraktım. Diğerleri neredeyse %1000000 bu şekilde olacak.

Burak oynasa zaten Bruma da oynar. Tabi Campbell gibi biri gelip kanada geçmezse.

Ama ben hala hocanın Koray ve Hakan'ı hiç bir hazırlık maçında uzun süre denememesini anlayamadım.

Prandelli'nin gelişinden bu yana eleştirdiğim nokta bu. Çok açık bir şekilde savunmada en fazla 1 yabancı oynatacağız. buna rağmen Hakan ve Koray henüz düzgün forma bulamadılar.

Bir sürpriz yapıp da Ömer Toprak ya da Kaan Ayhan'ı almazsak tabi.

Eger bu foruma bakarsan cok acik tabii. Prandelli'nin bu forumu okudugunu zannetmiyorum ama. Hatta bu forumdakilerin cogu ile ayni kafada oldugunu, futbolu buradakiler gibi gordugunu de zannetmiyorum. O yuzden bence cok acik degil.

Sezon basladiginda burasi ilginc bir yer olabilir.

Lucescu pişmanmış zamanında teklifimizi kabul etmediğinden dolayı ,

Trabzon , Şener için Bursa'ya teklif yapmış , ben şahsen olursa Tarık'ı istiyorum sol bek oynama özelliğinden dolayı , Şener'de iyi bir oyuncu fakat Beşiktaş , Fenerbahçe'ye falan gideceğine altyapımıza gitsin :D

Birde Trabzon hız kesmeyecekmiş sanırım Tolga Ciğerci için 2.5 Mn € gözden çıkarılmış Burak Gürdal'ın Almanya'ya gideceği öne sürülmüş.

Tolga'yı H.Berlin 1.5 Mn €'ya bu yaz transfer sezonu takımların kazandırmıştı.

Bizim için ortaya İspanyolların ciddi biçimde attığı bir iddia ;

Alex Song (Kiralık)

Eger bu foruma bakarsan cok acik tabii. Prandelli'nin bu forumu okudugunu zannetmiyorum ama. Hatta bu forumdakilerin cogu ile ayni kafada oldugunu, futbolu buradakiler gibi gordugunu de zannetmiyorum. O yuzden bence cok acik degil.

Sezon basladiginda burasi ilginc bir yer olabilir.

Sen neyi öngörüyorsun mesela? Yasin'in veya Hamit'in ilk 11 oynama ihtimali olduğunu mu? Melo'nun ya da Muslera'nın yedek kalma ihtimalini mi?

anlasilan yönetim son günü bekliyor belki fiyatlari düser diye bu oyuncularin, yapacagin surda iki transfer ve bu transferler önemli yerler icin, adamlar son gün gelirse tam olarak hazir hale gelene kadar kim bilir kac hafta gecer, 2-4 milyon az ödiyelim diye gelen adamlardan verim alamiyacagiz. hele sacma son dakika transfer yapacaksaniz burdisso misali hic almayin

Sen neyi öngörüyorsun mesela? Yasin'in veya Hamit'in ilk 11 oynama ihtimali olduğunu mu? Melo'nun ya da Muslera'nın yedek kalma ihtimalini mi?

Alinacak oyunculara bagli su anda bir sey soylemek zor ama ben Bruma'nin ilk 11 oynama ihtimalini az goruyorum. Gelecek forvet kanat/2. forvet olursa Burak ilk 11 oynar, yoksa belki Yasin ilk 11 oynayabilir.

anlasilan yönetim son günü bekliyor belki fiyatlari düser diye bu oyuncularin, yapacagin surda iki transfer ve bu transferler önemli yerler icin, adamlar son gün gelirse tam olarak hazir hale gelene kadar kim bilir kac hafta gecer, 2-4 milyon az ödiyelim diye gelen adamlardan verim alamiyacagiz. hele sacma son dakika transfer yapacaksaniz burdisso misali hic almayin

2-4 milyon euro az para mı? Hayatın boyunca çalışsan kazanamazsın okadar

Herkez yabanci forvet diye bir türkü tutturmus gidiyor...

1. Yerli bir tane Sol bekin yok

2. Yerli stoper derinligin icler acizi

3. Yerli sag bek olarak bir Veysel kaldi, o bile sisteme uymuyor

Sen yabanci forveti alacaksin, tamam, ama nasil süreceksin sahaya ? Bende yabanci forvet isterim, ama takimda okadar eksik varken yabanci icin Burak Yilmaz´i kesmek akil isi degil... Kanat alsan Bruma kesilecek, nasil cikacaz bu isten anlamis degilim.

Alinacak oyunculara bagli su anda bir sey soylemek zor ama ben Bruma'nin ilk 11 oynama ihtimalini az goruyorum. Gelecek forvet kanat/2. forvet olursa Burak ilk 11 oynar, yoksa belki Yasin ilk 11 oynayabilir.

Söylediklerinden arasından sadece Yasn ve Burak'ın aynı anda sahada olduğu bir seçenekte Telles-Chedjou(veya yerine gelecek stoper) aynı anda sahada olabilecek.

Bu da çok zor bir ihtimal ideal 11 için.

Elindeki adamlardan iyisini alabileceksen transfer yapacaksın. Balandayı hiç izlemedim. Videolardan falanda başarılı olup olmayacağını anlayamayız.

Mesela gerçekten çok iyi olsa bu adamı bize yedirmezler.Aynen chedjuda olduğu gibi. Ama bu durum ne olursa olsun bizde faydalı olmayacağı anlamına gelmez. İkincisi bizim futbolcu analizi yapamayan beceriksiz transfer yöneticileri yüzünden de bu tür transferlere olumlu bakamıyorum.

Bizim alacağımız adamlar ya riski çok az büyük maliyetli oyuncular olacak. Yada avrupanın en elit takımlarında düşüşte olan ve kadroya giremeyen veya yaşlı fakat katkı alabileceğin tecrübeli yıldız isimler olmalıdır. Onun haricinde hem ucuz olsun hem genç olsun hem üçün beşin hesabını yaparak pazarlık yapayım zihniyetiyle transfer yapan adamlardan bir cacık olmaz. Örnek Cahedju tranferi. Adamın o zamanki ekürüsünü Adil ramiyi 10 küsüre hemen kapıyorlar Ama chedjuya bakan olmuyor. Fransadaki hadi parisi geçtim manocosu, marsilyası, liyon gibi kurt takımlar bunu görmüyor bizim çok bilmiş ulemalar 6 milyona hemen zıplıyorlar.Bunu senelerdir görüyoruz. Ve bizim borcumuzu bu hale getirende bu transfer anlayışına sahip yöneticilerdir.

Biz kötü yönetiliyoruz. Bu şampiyon olduğumuz senelerdede böyleydi.Şimdide böyle. Değişen hiçbir şey yok.

Bu klüp ben çok potansiyelliyim diye bas bas bağırıyor. Ama bizi yönetenler bunu görmemek için elinden geleni yapıyor.

Galatasarayın başkanı ve çoğu yöneticisi bu işe yani Galatasaraya hobi olarak bakıyorlar. Hatta bu konuda çok samimi olduklarını düşünmüyorum. Ağızdan çıkan sözlerle icraatlar arasında çok ciddi çelişkiler var.Ünal Aysalın Galatasaraya 60 yaşından sonra üye olamayı akıl etmesi bile bunu gözler önüne seriyor.

İştebu yüzden transferde bu kadar hatalar yapılıyor. İşte bu yüzden süper giderken birden tepetaklak olabiliyorsun. Bundan önceki dönemdeki Galatasaraylılıktan nasibini almaış samimiyetsiz adam olan Adnan polatda hala o şikeci Galatasaray düşmanı adamla yan yana olabiliyor. Şu şike süreci olmasa , taraftar tepkisi olmasa bu yönetiminde eski yönetimden farkı olmazdı.

Transfere gelirsek malesef şu anda çektiğimiz sıkıntı gçemiş 2,3 sene öncesi yapılanların sıkıntısı. Şimdi hangi birisini düzelteceksin ki...

O yüzden Galatasaray yöneticilerine nefretin büyük.

Almeida ve Mbia hayirli olsun, 2'side beles :(

yaw alacaksanız alın şu almeidayı da takıma katılsın bir an evvel. son dakikada alıp cinnet geçirtecekler bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt