Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Selçuk ve Burak'ın yeri garantiymiş. :happy:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da öyle geliyor da olur da bir santrafor gelir de keserse diye ihtimal bıraktım. Diğerleri neredeyse %1000000 bu şekilde olacak.
Burak oynasa zaten Bruma da oynar. Tabi Campbell gibi biri gelip kanada geçmezse.
Ama ben hala hocanın Koray ve Hakan'ı hiç bir hazırlık maçında uzun süre denememesini anlayamadım.
Prandelli'nin gelişinden bu yana eleştirdiğim nokta bu. Çok açık bir şekilde savunmada en fazla 1 yabancı oynatacağız. buna rağmen Hakan ve Koray henüz düzgün forma bulamadılar.
Bir sürpriz yapıp da Ömer Toprak ya da Kaan Ayhan'ı almazsak tabi.
Eger bu foruma bakarsan cok acik tabii. Prandelli'nin bu forumu okudugunu zannetmiyorum ama. Hatta bu forumdakilerin cogu ile ayni kafada oldugunu, futbolu buradakiler gibi gordugunu de zannetmiyorum. O yuzden bence cok acik degil.
Sezon basladiginda burasi ilginc bir yer olabilir.
Sen neyi öngörüyorsun mesela? Yasin'in veya Hamit'in ilk 11 oynama ihtimali olduğunu mu? Melo'nun ya da Muslera'nın yedek kalma ihtimalini mi?
anlasilan yönetim son günü bekliyor belki fiyatlari düser diye bu oyuncularin, yapacagin surda iki transfer ve bu transferler önemli yerler icin, adamlar son gün gelirse tam olarak hazir hale gelene kadar kim bilir kac hafta gecer, 2-4 milyon az ödiyelim diye gelen adamlardan verim alamiyacagiz. hele sacma son dakika transfer yapacaksaniz burdisso misali hic almayin
Defansa Luceyi alalım bari![]()
Alinacak oyunculara bagli su anda bir sey soylemek zor ama ben Bruma'nin ilk 11 oynama ihtimalini az goruyorum. Gelecek forvet kanat/2. forvet olursa Burak ilk 11 oynar, yoksa belki Yasin ilk 11 oynayabilir.
vetokeleye veto
charltondakine mi diyon
2-4 milyon euro az para mı? Hayatın boyunca çalışsan kazanamazsın okadar