Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü Chelsea macinin özetini izledim simdi, Oscar Drogbaya 11 numarayi vermis. Bizde de zamaninda Necati Lincoln'e 10 numarayi vermisti ve sonra postalanmisti. Nedense aklima bu geldi simdi.

Bence kups maçında da sezob başında da iyi oynuyacağız. Ama işte sezon ilerledikçe işler zorlaştıkça nolur bilemiyorum. Yani hazırlık maçlarında ki gibi kötü takım değiliz bence bildiğin takmadık

Bence sezon ilerledikçe çok daha iyi olacağız henüz eksiklerimiz var ki normal herkesin var

Eagle başlamış uçmaya eğer yalan değilse ki daha yalanlamadılar "biz bu Galatasaray ı dörtleriz" demiş civciv beyinli ulan şunlara döşeyeceksin sezon başında akılları küçük civciv kafalarına bir gelecek brn olsam haberi futbolcularımıza okuturum yabancılara da tercüme ettiririm daha iyi motivasyon olur mu

Bizim geçen seneki durumumuza bakıp çok küçümsüyorlar.Hem taraftar olarak böyleler,dediğin doğruysa oyuncular ve teknik ekip de öyle düşünüyor.İyi çok iyi durum.Maçta kamyon çarpmışa dönecekler bu kadar iddialıyım...

Başkan yerli veya yabancı bir forvet , stoper ve bek alacağız dedi . Bek büyük ihtimalle sağ bek olacak .

Yabancı forvet de zor bana göre . Mevlüt - Alex Song - Şener veya Tarık alınır .

SON DAKIKA l Besiktasin La VITTORIA SARA NOSTRA yaptigi pankart uefa tarafından staddan kaldırıldı.4

:D .:D :D

[attachment=12580:2121.png] Ya ahahahaha :D :D :D :D :D

Ekli dosyalar

• 2121.webp
    2121.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 197
Şu takımda Olcan Bruma biraz silkelense Veysel de ort. katkı verse çok daha farklı bir Gs izleriz...Elimizdeki kadro gayet güzel şartoğlu şart olan bir santrafor bir de yedek yerli sol bek var benim gözümde..Stopere alınacak yeni yabancının Chedjoudan iyi olacağına inanmıyorum açıkçası.. Bu yüzden stoper transferine pek gönlüm yok..

yerli forvet adayları: mevlüt erdinç ve emre güral dır bence yabancı adayları bilemem

başkanın açıklamalarından anladığım;

mevlüt olacak, yabancı forvet :(

yabancı bir stoper kesin

bir de bek olacak, tarık defteri de kapanmamış

Andre Pierre Gignac haberleri var facebookta..

başkanın açıklamalarından anladığım;

mevlüt olacak, yabancı forvet :(

yabancı bir stoper kesin

bir de bek olacak, tarık defteri de kapanmamış

Bence Mevlüt için kapı en az 6 milyon euro dan açılır. Zor transfer bence. Ki çokta beğendiğim bir oyuncu hiç bir zaman olmadı.

Galatasaray'ın uzun süredir takibinde yer alan River Plate'in Kolombiyalı stoperi Eder Balanta ve Botafogo'dan Doria elden kaçmak üzere.

Galatasaray'ın transfer etmeyi çok istediği Sinan Kurt, Aslan'ı reddedip Bayern Münih'in teklifine 'evet' dedi.

Sporx demiş.

Sağ bek, Stoper ve Forvet alacağız dedi Aysal.

Sol bek için transfer düşünmüyoruz herhalde.

Amrabat, Umut falan kalacak gibi. Onları değişmiyoruz. Mevlüt, yabancı fln iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt