Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle olur fakat ben Alex Song'u kiralama ihtimalimizin olduğunu düşünmüyorum birçok kulüp sıraya girmiş bile haberler o yönde yani.

Dória ve Javier Hernández Balcázar ikilisi de baya iyi olur diye düşünüyorum stoper olarak Éder Álvarez Balanta'nın ise ben Roma ile anlaşacağını düşünüyorum.

Yüksek ihtimalle ;

Diego Godin ve Mehdi Benatia zu FC Bayern

Daniel Agger zu At.Madrid

Éder Álvarez Balanta zu AS Roma

Olacak gibi geliyor bana.

Doriayı bari alabilsek.

Doumbia icin neden bir yoklama yapamiyoruz? Sözlesme bitiyor zaten, aylardir söylüyorum Doumbia aradigmiz forvet tipi.

Doumbia olmazsa Jonas,Palacio,Pandev gibi maliyeti daha ucuz oycunlar var.

Doumbia icin neden bir yoklama yapamiyoruz? Sözlesme bitiyor zaten, aylardir söylüyorum Doumbia aradigmiz forvet tipi.

Doumbia olmazsa Jonas,Palacio,Pandev gibi maliyeti daha ucuz oycunlar var.

Bu konuda hemfikirdik ortak hatırlarsan ve sanırım bir girişim aylardır beklediğimiz haber geldi sonunda sanırım ;

SARI KIRMIZI @SARIKIRMIZINEWS · 1 dk.

Doumbia ismi geldi. Sözleşmesi bitecek çok mantıklı.

Bu konuda hemfikirdik ortak hatırlarsan ve sanırım bir girişim aylardır beklediğimiz haber geldi sonunda sanırım ;

SARI KIRMIZI @SARIKIRMIZINEWS · 1 dk.

Doumbia ismi geldi. Sözleşmesi bitecek çok mantıklı.

Bu hesap cok fazla salliyor. Su anda Doumbia icin girisim yok diye biliyorum, ama nedeni anlamiyorum...Sanirim Moskow ile Sözlemesi uzatacak...Yoksa bir Takim onu alirdi, baya iyi bir oyuncu. 1-2 Sene önce ManU istiyordu onu...Sakatlik gecirdi ama bomba gibi geri döndü..

dany eboue onti gider , stoper uğur gelir , almedia forvete , şener zorlanıp alınır ,bir yabancı daha gelir

gökhan zan semih koray balta chedjou/yabancı varken daha neyin yerli stoperi beyler ya

emrecan falan da paso a takımda oynuyor zaten

Çeptalk

En iyi oyuncumuz Sneijder, Inter’de yer bulamamıştı. Çünkü oradaki teknik direktörün sistemine uygun değildi. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlere böyle bakmak lazım.

başkanın açıklaması ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt