Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
Defans desen "idarelik", forvet zaten yok. Birsey oynadigimiz da yok.
Eee bizim defans idare ediyor doğru ona bir şey denemez de Fener'in defans delik deşik onu ne yapacağız ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defans desen "idarelik", forvet zaten yok. Birsey oynadigimiz da yok.
EEC-Spor @eecspor · 33 dk.
Az sonra Galatasaray ile ilgili özel haber!
EEC-Spor @eecspor · 15 dk.
2 haftadır UEFA ve CAS binasında araştırma yapan yurtdışı temsilcimiz Tugay, Galatasaray'ın transferlerini açıklayacak!!! Sadece EECSPOR'da
EEC-Spor @eecspor · 1 dk.
Tugay, uzun bir makale hazırlıyor. Galatasaray'ın transfer politikası, sponsorluklar vs... bu makalede.
Ben dışarı çıkıyorum renktaşlar okuyun bakalım neymiş ne değilmiş.![]()
Olsun, voltran yaparsa başkan hem şener hem balanta iyi olur bak![]()
4. yildiz senesinde yapilanlara bakmaniz yeterli olacaktir.
Millet Olympiakos, Roma, Chelsea gibi takimlarla mac yaparken, biz Honved, Rapid, Brüssel gibi dandik takimlarla oynuyoruz, ya yeniliyoruz, yada zar zor ikina ikina kazaniyoruz. Transfer desen yok, ugras desen o da yok. Sacma sapan isler.
Yok 20 gün daha varmis, yok FFP, yok bilmem ne. Sen bu süre icinde lige kötü basla, bak ne oluyor.
Fikstür zaten herzamanki gibi cok zor. Bursa, Eskisehir, Fener, Besiktas derken, bi bakmissin yine 6-7 puan geridesin.
Toparla toparlayabilirsen.
Terim gelsede dertler bitse aysal gitse demi renkdas
Envoyé de mon Nexus 5
Milletin voltranı Ronaldodinho bide bizimkine bak![]()
haklısın Onur,
bu ciddiyetsizliği dile getirmese de hemen herkes farkında bence.. sorun ne , sıkıntı ne anlayana aşkolsun...
Ben genelde cok olumlu bir taraftarim. Hep iyi olacak diye düsünürüm.
Ama 4.yildiz senesinde bu rahatlik ve umursamazlik beni rahatsiz ediyor.
Transfer yapmakla is de bitmiyor zaten. Daha bu oyunculari takima adapte edeceksin vs.
Fikstüre bakiyorum, herzamanki gibi yine cok zor bi baslangic. En zor deplasmanlar, derbiler vs.
Bu süre zarfinda cuvallarsan ne olacak? Kolay mi öyle toparlanmak sonra? Gecen sene toparlayabildik mi?
Yeterince sabrettik diye düsünüyorum artik. ama artik icraat görmek istiyorum ben sahsen.
onur kardeş kusura bakmada fbyle kıyaslayarak yanlış yapıyosun
1-fb geçen sene nasıl şampiyon oldu? (90+larda aldığı mucizevi puanlar ve federasyon desteğiyle)
2-fb geçen sene şampiyon oldu sezon öncesi kimlerle hazırlık maçı yaptı?
3-biz geçen sene kimlerle hazırlık maçı yaptık sonra ligde ne yaptık?
4-bizim defans berbatsa fbnin alves (partneri bile belli değil) gökhan caner ne?
Fener acayip kötü. Ancak gazla bir seyler yapabilirler. Kartalin capi ney ki kupa alacak ilk resmi macinda.
yardimci santrafor nedir. buragin yedegimi.