Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eto olmaz, jonas kapalı kutu, gignac teklif dahi edilmesin, huntelaar'da eh işte, soldado gelmez, podolski aradığımız tipte değil pek, campbell olursa olur..

Gignac Reis :D

466px-OM_-_FC_Porto_-_Valais_Cup_2013_-_Andr%C3%A9-Pierre_Gignac.jpg

* LG G2 Tapatalk *

Biz acaba oyuncularla anlaştık,kontenjanı açmak için mi bekliyoruz?

en son 95 kilo olarak hatırlıyordum ben birde onu zayıfladımı bari

1,85 e 94 kilo bildigin sigir tamam kilosuna bisey demiyorum bari biraz yetenek olsa ama oda yok bam gum gidiyor omuz vurarak sutlari sert baskada bir numarasi yok. al sana istatikleri

Saison 2006-07 FC Lorient 9 buts

Saison 2007-08 Toulouse FC 2 buts

Saison 2008-09 Toulouse FC 24 buts

Saison 2009-10 Toulouse FC 8 buts

Saison 2010-11 Olympique de Marseille 8 buts

Saison 2011-12 Olympique de Marseille 1 but

Saison 2012-13 Olympique de Marseille 13 buts

Saison 2013-14 Olympique de Marseille 16 buts

Almeida gignac filan gelecegine lisandro lopez i alalim atalanta ya gidecek diyorlar

aslında kaçırdığımız sıkıntılı nokta, forvet alırsak defans da kim olacak, defans alırsak forvete kimi koyacağız kontenjanı açsak bile 5+3 Muslera, Melo, Sniejder banko diğer iki isim den biri muhtemelen telles olacaktır. Ya defansa yabancıyı koyacaksın, yada forvete. ha hemen muslera'yı satalım onuru alalım davasını çevirmeyin. Muslera niye satalım niye lamborghini aventador'dan inip audi a5' e binelim? ha bana kalsa ben defansı koray semih yaparım.

Yönetim transfer dönemin en son gününe kadar bekler : |

Bu aciklama gercekmi ?

"Şu an her hattımızla onlardan daha iyi durumdayız. Özellikle hücum yönünden çok ağır basıyoruz. Adamların iyi bir yabancı golcüsü bile yok. Savunmada da eksikleri var. Normal şartlarda biz bu G.Saray'ı, yemeden 3-4 gol atarak mağlup ederiz. Ama tabii ki sahada var gücümüzle savaşmamız şart. Süper Kupa'yı farklı bir skorla kazanırsak bu durum lige de olumlu yansır. Hem sezona moralli başlar hem de şampiyonluktaki rakiplerimize psikolojik üstünlük sağlarız."

Bu aciklama gercekmi ?

"Şu an her hattımızla onlardan daha iyi durumdayız. Özellikle hücum yönünden çok ağır basıyoruz. Adamların iyi bir yabancı golcüsü bile yok. Savunmada da eksikleri var. Normal şartlarda biz bu G.Saray'ı, yemeden 3-4 gol atarak mağlup ederiz. Ama tabii ki sahada var gücümüzle savaşmamız şart. Süper Kupa'yı farklı bir skorla kazanırsak bu durum lige de olumlu yansır. Hem sezona moralli başlar hem de şampiyonluktaki rakiplerimize psikolojik üstünlük sağlarız."

sanmıyorum

Gignac gelirse en az bir 6 bonservisine veririz 3-4 milyonda maas çok guzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt