Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Melo, Sneijder'in yeri garanti. Prandelli hazırlık maçlarında hep Semih ve Chedjou'yu oynattı. Koray veya Balta'yı düşünmüyor muhtemelen. Sol bekte de hep Telles oynadı. Etti beş yabancı ve Bruma dışarıda kaldı. Muhtemelen Telles'in yerine bir yerli bek düşünülüyor. Hadi o transferi yaptık ve oynattık diyelim. Beşinci yabancı hakkını kimden yana kullanmalıyız? Forvet için kullansak Bruma dışarıda kalacak, yerine kim oynayacak? Bruma'nın yerine oyuncu alsak Burak yine çıldırtacak. Teknik heyet ve yönetimin ne planladığını çok merak ediyorum doğrusu. :)

brumanin oraya yasini aldilar ya. evimizde derbiler dişinda sinan oynayabilir muslera yerine. performansi iyi olursa deplasmanda bile oynar. bir tane yerli sol beqimiz olsaydi iyidi. baltayi defans sayiyorum ben.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ypZ1PN8t-tM[/media]

Buyrun. :)

Tskler :)

Iyi de bunu real madrid e de yapilabilir! Bu sadece football da her pozisyon gol olmaz dedirtiyor!

Ve maksat buraki kötülemek ise, Drogba ve Bruma cok daha kolay goller kacirmislar... Neyse yinede bu Drogba ve Bruma kötü oyuncudur yada sampiyonlugumuzu onlar yedi anlamina gelmiyor...

Sağlam topcuya benziyor şaka maka bir yana.

ya transfer yapmıs olmak için transfer yapacaklar yine elimizde patlicak alacağımız adamlar.

Gignac nedir ya. Burak ile aralarında bir fark yok. Gignacında top tutma sırtı dönük oynama özelliği yok .

Bize böyle adam lazım değil. Bize Sırtı dönük oynayabilecek adam lazım.

Şu Demba ba yı nasıl almadık anlamıyorum. Adamla ilk biz ilgilenmişdik oysaki.

Artık bu takım 1 tane daha 28+ yaş oyuncuya 3-4m euro garanti ücret verip 3-4 senelik sözleşme yapmasına dayanamam.

GS resmen emekliliği gelipde gidip biraz keyif çatayım diyen adamların toplanma yerine döndü mübarek.

32-33 yasında yedekde durup garanti 3m euro alacak bir ton adamımız olacak bu gidişle...

Ayrıca şu Emrecan adlı kendisine scout diyen ama scoutlugun s sinin bile ne oldugunu bilmeyen 3 yılda GS 1 tane bile adam kazandıramamış bir adama verilen paraya gösterilen ilgiyede şaşırıyorum. Kimbilir kimin torpillisi.

Kardeşim az takip edince ne adamlar var genç gelecek vaadeden ya bu kadar mı zor bunları görmek.

GS ın gol sorunlarına çare olacak bir adam söylüyorum. Bilmiyorum içinizde önceki seneler Estudientesi takip eden varmıydı.

Belki vardır eden de bilir.

Adamın ismi Duvan Zapata

Boyu 1,89 Yaşı 23

Kuvvetli . Her iki ayağını iyi kullanıyor. Kafa toplarında son derece etkili şık golleri var.

Ve benim için en önemlisi en sevdiğim özelliği hareketli toplara da çok iyi vuruyor.

Öyle stop edim önüme alayım düzelteyim diye yırtınmıyor.

Estudientesdeyken hastaydım adama. Bizimkiler uyurken Napoli 3m Euroya aldı.

Napolide çok fazla şans bulamıyor Higuain in arkasında kaldı.

Biraz pazarlıkla 5-6m euroya alınır çok rahat.

Yada bu fiyata satın alma opsiyonlu kiralanır.

Ama yok nerdeee illa ahı gitmiş vahı kalmış bir ihtiyarın peşinden koşacaz.

Yada bir genç bir DK da piyasasının zirvesini yapacak biz sonra farkına varıp peşinde koşacaz Campbell gibi..

Bu adam bize ilaç olur ilaç ..

Üstüne üstlük satmak istediğinde 15-20m eurolara satarsın ki satmak istemeyeceksin...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lU30MLs-e1k[/media]

bu sadece 1 videosu ama hem hareketli toplarda hemde kafa toplarında ne kadar etkili oldugu hakkında izlenim bırakamaya yeter.

sakasi makasi yok sneijder gibi adam olsun arkasinda rahat 30 gol atar

Hiç tanımıyorum vallahi. Ama bir kaç videosunu izledim şimdi.

Tam türkiye ligi için yaratılmış

Adam'da hız var, top tekniği fena değil, fiziği çok iyi.

Hava toplarında etkili, şut sert iki ayağı il'ede.

Isabet oranı ile başka eksik yönleri olması gerekir.

Bu adam yoksa yedekde kalması mümkanatı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt