Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklam olayını çözdüm fakat anlatınca ban falan yemeyelim? :DD

Neyse anlatayım chrome için;

Uzantılar sekmesine geliyoruz adres çubuğuna chrome://extensions/ olarak yapıştırıp girin oda olur. adblock'un altındaki seçenekler kısmına tıklıyoruz açılacak sayfadan özelleştir sekmesine geçiyoruz Filtrelerinizi elle düzenleyin: kısmında duzenle butonuna basıp aşağıdaki kodları yapıştırın ve kaydedin

www.gscimbom.com##DIV[id=[/url]"cdxhd_scroll_info"][class="cdxhd_scroll_info"]

[url="https://www.gscimbom.com##DIV[class="]www.gscimbom.com##DIV[class=[/url]"cdxhd_scroll_body"]

Aslında daha kolay yolu var ama çerçeveyi tam seçmek gerek. Diğer tarayıcılarda nasıl olur bilmiyorum bu anlattıklarım chrome için

Nöbet uykuda.

Ama alt sağ köşede valerie kardeşimiz chate evdeyim diyor bana .

Hayırdır inşallah :DD

Gsc forumun flirt chat hizmetimi bu yeni?

Hanım görse myc yiğecez ama forum yönetiminden değil

Bence valeri ile chatles biraz..kiz seni begenmiş

Ayrıca ufak heyecanlar olmalı hayat da

Valeri yi bilirim..kalbi tertemiz bi kiz

* LG G2 Tapatalk *

Stoper ve sağ bek umrumda değil.. klasiktir her zaman bir mevkimiz kötü olur.. ama forvet şart oğlu şart..

İyi bir forvet alırsak ne ala.. alamazsak burak'ın bir şampiyonluğumuzu daha çalmaması için derhal kadro dışı bırakılması gerekiyor.. burak bizim takımda yedek olur demiyorum bak, yedeğin yedeği olur..Gökhan Zan forvet oynasa daha verimli olur..

Stoper ve sağ bek umrumda değil.. klasiktir her zaman bir mevkimiz kötü olur.. ama forvet şart oğlu şart..

İyi bir forvet alırsak ne ala.. alamazsak burak'ın bir şampiyonluğumuzu daha çalmaması için derhal kadro dışı bırakılması gerekiyor.. burak bizim takımda yedek olur demiyorum bak, yedeğin yedeği olur..Gökhan Zan forvet oynasa daha verimli olur..

Bknz:

burak'ın aldığı maaş dan dolayı yedeğe çekilmez argümanı

:rolleyes:

* LG G2 Tapatalk *

Allah kahretsin böyle transfer döneminin ya resmen ölüyü gösterip (burak umut) sıtmaya razı ediyorlar tamam alın lan hadi almeidayı

bizim bu sene nerdeyse hiç ciddi hazırlık maçı yapmamamızın arkasındaki sebep ne merak ediyorum. fb olympiakos, roma, sevilla, chelsea, bjk ile falan maç yaptı. bjk desen feyenerod, chelse şimdi arsenal derken baya ciddi hazırlandı. biz sadece amadrid maçı var başka da yok. takımın durumunu hiç göremedik. bu yüzden olumsuz düşünceler fazlalaştı haliyle.

Bu maç olayında aklıma dsmart geliyor. sanırım sadece 1 maçımızı yayınladı bunlar. biraz saçma ama dsmart maçımızı yayınlayamasın diye maç oynamadık belkide. avrupa yayın havuzundan bize çok az para aktarmalarıyla alakalı bir şey olabilir. Başkanın demeçleri vardı yayıncı kuruluş yüzünden hakettiğimiz parayı alamıyoruz diye. Bu dsmart hem bizim CL maçlarımızı hemde avrupa ligi maçlarını yayınlıyor ama avrupa ligindeki takıma daha fazla para veriyorlar çok ilginç bir şekilde.

Mesajımdan Balta yı savunduğum sonucunu çıkardıysan, sana laf anlatmak zaman israfı...

Tarık ın defansif özelliklerini son derece yetersiz bulduğumdu ana fikir...Bunun gibi, topla biraz hızlı dripling yapabilmekten başka meziyeti olmayan onlarcasını gördük, iki yıl sonra adı bile anılmayan...Haa daha gelişecekti değil mi?, 23.5 yaşından sonra 10 üzerinden 2.5 olan defansif özellikleri, 8-9 olacaktı, pardon hesaba katmamışım!...Ne dersek diyelim, boş laf olur, zaman gösterecek, 1-2 sene içinde rakiplerimizden birinde imrenerek izlersek sen haklı çıkmış olursun, bahsettiğim onlarcasına katılırsa da ben...Asıl Tarık ın yetersizliğinden bahsettiğim her mesajda birileri niye bu kadar içerliyor, anlayamıyorum, benim çocuğa bir garezim yok da size ne oluyor?...Benimki de bir görüş sonuçta, doğrudur ya da yanlıştır, dediğim gibi zaman gösterecek...Sıkıldım, bir daha yazmam Tarık hakkında...

Ben zaten Tarık'ın üst düzey bir sağ bek yada sol bek olacağını söylemedim.Ortalama üstü idare edebilecek bir bek olur zaten yetenekleri doğrultusunda.Benim anlatmaya çalıştığım şey Tarık'ın şu durumda Hakan Baltadan çok daha iyi durumda olduğu ve bu yüzden transfer etmemiz gerektiği.Bu söylediğim Tarık'ın bizim için yeterli olduğu anlamına gelmez.Şuan ne ülke içinde nede ülke dışında Tarık'a alternatif transfer edebileceğimiz bek oyuncusu yok.Yabancı sınırında yedeğe yabancı bek transferi yapma lüksümüz yok şuan en iyi seçenek Tarık gibi duruyor.Hakan Balta bırak şampiyonlar ligini Türkiye liginde bile idare edemez o derece kötü ve ben artık Hakan Baltanın yazıldığı kadrolar görmek istemiyorum bu adam bize geçen sene Eboue ile beraber en az 4-5 kritik maç kaybettirdi tahammülüm yok kendisine.Yani ben Tarık'tan bir Alaba veya bir Marcelo yada bir Dani Alves olmayacağını zaten biliyorum ama şu durumda tek alternatifimiz Tarık ne yazık ki.

Bizim gibi sıradan taraftarlar bile iyi bi forvet transferinin kaderimizi belirleyeceğini görüyor ama yönetim bunu göremiyorsa yönetimden her türlü desteğimi çekerim bu saatten sonra ve istifa etmelerini beklerim. Kendi adıma da bi çakmak dahi almam bundan sonra.

Transferin son günü tarık gelir gelmesine de ilk 5-6 hafta sonunda kapatilmasi zor bi puan farkı ile karsilasabiliriz. Bjk de fb de bizden daha hazır durumdalar.

Bu yıl takımın forveti Burak Yılmaz olacak, bu yüzden bırakın yuhlamayı sahip çıkın futbolcumuza, öncelik defansa sağlam bir adam almak olmalı, keşke bir tane daha yabancı hakkımız olsa da Burak yerine mesela Cavani forvetimiz olsa, ama imkanı yok bunu unutun bence.

Geçen yıl CL'de gruplarda en çok gol yiyen 4. takım olduk, hatta toplamda 7 maçta 17 gol yedik, takım defansa güvenmiyor bu yüzden ileriye çıkamıyor, Chelsea maçında tek pozisyon üretemedik mesela, ligde en az gol yiyen takım olabiliriz o ligin kalitesizliğini Muslera'nında kalitesini gösterir, geçtiğimiz sezon ligde 11 tane beraberliğimiz var oyunu kontrol etmekten hücum yapamadık, hatta şampiyonlukta bu yüzden gitti, arka tarafta sağlam bir adam olsa Selçuk ve Melo hücuma daha çok katkı sağlarlar ama yok Chedjou ve Semih güven vermiyor takıma, ezbere forvet istemeyin, bu takımın defansı s.o.s veriyor.

Ben Burak'ın gol kaçırmasına katlanırım ama defansta Muslera-->Ched-->Semih-->Ched-->Veysel-->Ched-->Semih-->Telles-->Semih-->Ched--->Semih.......... paslaşmasına topu ileri taşıyamamasına kat-la-na-mı-yo-rum. Çok acil tüm parayla çok sağlam bir defans oyuncusu almamız lazım.

Uzun süredir Burak varken yabancı forvete gerek olmadığını savumaya çalışıyorum ama benim de kafam karşıtı artık ne yalan söyliyeyim. Taş gibi bir defans kuramayacağımız belli oldu gibi artık. Hal böyle ise gerekirse Telles veya Bruma yerine yerli oynatıp forvete 10-15 milyon Euro'ya fark yaratacak, yıldız bir oyuncu alınması düşünülebilir. Gerçi stoperde ne halt edeceğiz o zaman, onu da bilmiyorum.. Zan mı, Balta mı, Koray mı oynayacak Semih'in yanında? Of, içim sıkıldı yine..

Arkadaş bırakın defansı ileriye adam gibi bitirici bir forvet alınsın önemli olan yediğinden fazlasını atabilmen dün ba yı gördükten sonra gerçekten üzüldüm o adamı kaçırdığımıza

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Pato'yu mu zorlasak acaba? Düşüşe geçti ama daha 24 yaşında, potansiyeli çok yüksek bir adam. Kendini toplarsa 2-3 seneye 30-40 milyon Euro'ya bile satılır. Riskli ama denenebilir belki..

Bu arada Napoli'den Duvan Zapata'yı öneren arkadaşı tebrik ediyorum. Çok güzel bir transfer önerisi. En az Ba kadar etki yapar burada. Webo kadar oyuna katkısı olur. Yedekliği de kısa vadede sorun etmez.

Napoli bırakır mı bilmem ama keşke talip olsak. En azından yönetime bir iletsek.

ya transfer yapmıs olmak için transfer yapacaklar yine elimizde patlicak alacağımız adamlar.

Gignac nedir ya. Burak ile aralarında bir fark yok. Gignacında top tutma sırtı dönük oynama özelliği yok .

Bize böyle adam lazım değil. Bize Sırtı dönük oynayabilecek adam lazım.

Şu Demba ba yı nasıl almadık anlamıyorum. Adamla ilk biz ilgilenmişdik oysaki.

Artık bu takım 1 tane daha 28+ yaş oyuncuya 3-4m euro garanti ücret verip 3-4 senelik sözleşme yapmasına dayanamam.

GS resmen emekliliği gelipde gidip biraz keyif çatayım diyen adamların toplanma yerine döndü mübarek.

32-33 yasında yedekde durup garanti 3m euro alacak bir ton adamımız olacak bu gidişle...

Ayrıca şu Emrecan adlı kendisine scout diyen ama scoutlugun s sinin bile ne oldugunu bilmeyen 3 yılda GS 1 tane bile adam kazandıramamış bir adama verilen paraya gösterilen ilgiyede şaşırıyorum. Kimbilir kimin torpillisi.

Kardeşim az takip edince ne adamlar var genç gelecek vaadeden ya bu kadar mı zor bunları görmek.

GS ın gol sorunlarına çare olacak bir adam söylüyorum. Bilmiyorum içinizde önceki seneler Estudientesi takip eden varmıydı.

Belki vardır eden de bilir.

Adamın ismi Duvan Zapata

Boyu 1,89 Yaşı 23

Kuvvetli . Her iki ayağını iyi kullanıyor. Kafa toplarında son derece etkili şık golleri var.

Ve benim için en önemlisi en sevdiğim özelliği hareketli toplara da çok iyi vuruyor.

Öyle stop edim önüme alayım düzelteyim diye yırtınmıyor.

Estudientesdeyken hastaydım adama. Bizimkiler uyurken Napoli 3m Euroya aldı.

Napolide çok fazla şans bulamıyor Higuain in arkasında kaldı.

Biraz pazarlıkla 5-6m euroya alınır çok rahat.

Yada bu fiyata satın alma opsiyonlu kiralanır.

Ama yok nerdeee illa ahı gitmiş vahı kalmış bir ihtiyarın peşinden koşacaz.

Yada bir genç bir DK da piyasasının zirvesini yapacak biz sonra farkına varıp peşinde koşacaz Campbell gibi..

Bu adam bize ilaç olur ilaç ..

Üstüne üstlük satmak istediğinde 15-20m eurolara satarsın ki satmak istemeyeceksin...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lU30MLs-e1k[/media]

bu sadece 1 videosu ama hem hareketli toplarda hemde kafa toplarında ne kadar etkili oldugu hakkında izlenim bırakamaya yeter.

Zapata çok iyi görünüyor.

Ancak ne yönetimin nede o çok başarılı scout ekibinin böyle bir oyuncudan haberdar olduğunu sanmıyorum.

Adam top tutuyor ,

Sürüyor,

Atletik,

Güçlü de sayılır,

Son vuruşları da fena değil

Yani Bizim lig için gereken her seye fazlasıyla sahip

Umarım bu tarz bir oyuncu alırız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt