Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besiktas'a helal olsun o butceyle kadro planlama konusunda, 1 milyona aldiklari sol bek, 2 milyona aldiklari stoper bizim 6-7 ye aldiklarimizdan daha iyi katki veriyor. yabanci sikintilari da yok, biz ilk 18 e giremeyecek adamlara 3 milyon euro verip daha kadro kuramiyoruz.

Önder özenin çok katkısı var bu oyuncuların alınmasında.Bizde yok işte böyle dünya futbolunu bilen bir adam

16 18 20 kadar fenerin şike davasıyla ilgili müthiş şeylerde oluyodu :)

"Fenerbahçe Küme Düşürme Nöbeti"ndeki yazılarımı okuyabilirsin . 3 gündür okumadığına göre sen de üşengeç tayfasındasın ve bilip bilmeden , öğrenip öğrenmeden konuşuyorsun .

Ben müthiş şeyler demedim ayrıca . Burda herkes küme düşürme , 5 sene men cezası gelecek falan diye anlamış da ..

"Fenerbahçe Küme Düşürme Nöbeti"ndeki yazılarımı okuyabilirsin . 3 gündür okumadığına göre sen de üşengeç tayfasındasın ve bilip bilmeden , öğrenip öğrenmeden konuşuyorsun .

Ben müthiş şeyler demedim ayrıca . Burda herkes küme düşürme , 5 sene men cezası gelecek falan diye anlamış da ..

tam tersine sana yazmadan önce okudum ama bombalar patlayacbak görürsünüz bak diyen sendin sonrada bugun karar cikmazsa konuyu kılıtleyın diyen yine sensin :) neyse konunun yeri burası degil ama bu işi çözerse fifa çözecek oynanan oyunlar ortada adamlar şenez erzikle tff siyaset ali koç rıdvan acun mahmut hepsi birşekilde feneri kurtardılar ozaman bu zaman demekten sıkıldık zamana yayılıp olayı unutturacaklar yada fifa kökten kopartıcak ama 3sene olmuş hala tık yok kişilere ceza dahi yok

4 transfer ile takim cok cok güzel olurdu

Muslera-Veysel,Semih,Toprak,Telles-Melo,Selcuk-Olcan,Sneijder,Arda-Balotelli

Simdi olacagi bu

Muslera-Veysel,Semih,Balta,Telles-Melo,Selcuk-Olcan,Sneijder,Bruma-Burak

Arada fazla fark yok gibi görünse de aslinda cok cok fark ederdi

pedro franco 2 milyon euro vs Dany 3,3 milyon euro, Chedjou 7 milyon euro

olcay 800 bin euro vs ontivero 2 milyon euro, amrabat 9 milyon euro

oguzhan 500 bin euro vs yigit gokoglan 3 milyon euro

pektemek 4 milyon euro vs sercan yildirim 4 milyon euro

ramon motta 1 milyon euro vs salih dursun 3 milyon euro, telles 6 milyon euro

demba ba 6 milyon euro vs burak 5 milyon euro, umut 4 milyon euro

14,3 milyon euro vs 46,3 milyon euro

bircok kisi sagdakileri verip soldakileri almayi kabul eder muhtemelen an itibariyle :)

boyle 30-40 milyon eurolari cope atip kaliteli oyuncular icin 300-500 bin euronun hesabini yaparlar ve kulubun cikarlarini koruyoruz derler utanmadan, rezalet bir takim planlamamiz var gercekten baya rezalet

bircok kisi sagdakileri verip soldakileri almayi kabul eder muhtemelen an itibariyle :)

boyle 30-40 milyon eurolari cope atip kaliteli oyuncular icin 300-500 bin euronun hesabini yaparlar ve kulubun cikarlarini koruyoruz derler utanmadan, rezalet bir takim planlamamiz var gercekten baya rezalet

bak işte hem bu işler tulun ve terimin işleri ve bir takım nasıl batırılırın örnekleri ....

besiktas'a helal olsun o butceyle kadro planlama konusunda, 1 milyona aldiklari sol bek, 2 milyona aldiklari stoper bizim 6-7 ye aldiklarimizdan daha iyi katki veriyor. yabanci sikintilari da yok, biz ilk 18 e giremeyecek adamlara 3 milyon euro verip daha kadro kuramiyoruz.

Bjk bizden daha iyi yönetiliyor kesinlikle.

pedro franco 2 milyon euro vs Dany 3 milyon euro, Chedjou 7 milyon euro

14,3 milyon euro vs 46 milyon euro

Ellerine saglik! Cok yanlis transfer politikalari izledik :(

tam tersine sana yazmadan önce okudum ama bombalar patlayacbak görürsünüz bak diyen sendin sonrada bugun karar cikmazsa konuyu kılıtleyın diyen yine sensin :) neyse konunun yeri burası degil ama bu işi çözerse fifa çözecek oynanan oyunlar ortada adamlar şenez erzikle tff siyaset ali koç rıdvan acun mahmut hepsi birşekilde feneri kurtardılar ozaman bu zaman demekten sıkıldık zamana yayılıp olayı unutturacaklar yada fifa kökten kopartıcak ama 3sene olmuş hala tık yok kişilere ceza dahi yok

Tamam işte bombadan kastınız neydi ? Küme düşme falan mı ? Burda herkes bu iş bitti , seneye anca bir şey olur derken ben tarih verdim . 14-18 Ağustos diye . Kaldı ki bu tarihler arasında UEFA'daki toplantıda TS için olumlu kararlar alındı . Ek gündem maddesi seçildi bu demek oluyor ki bir sonraki Disiplin Kurulu Toplantılarında daha detaylı bir şekilde görüşecekler . Ben avukat değilim ben UEFA'da bir müfettiş de değilim . Bir karar veremem . Olumlu giden bir şeyde son dakikada olumsuz da yapabilir veya olumsuz giden bir şeyde olumlu karar da olabilir . TS'nin avukatları , hukuk kurulu üyelerinin bile şu an hiçbir etkisi ve umudu yok . Benim ki yetersiz kalır . UEFA-Fb ile ciddi bir pazarlık halinde bilen biliyor . CAS G.K raporunda da yansıdı .

Artık taraftarların , benim gibi gönüllülere ihtiyacı yok TS'nin . İş kendilerinde bitecek . Buradan CAS ve FIFA'ya başvurmadıkları sürece de bu iş UEFA'da tıkanır . Anladığınız ve okuduğunuz gibi yanlış bir bilgi vermedim . Olayın aslı , gerçeğini okuyun derim .

Bide bunlara ek olarak maaşlarını kıyaslarsak tablo daha da vahim bir hal alır.

Galatasaray futbol takımı ve yönetimi eski kafalardan tamamen kurtulmadıkça bir adım ile 2 adım geri gitmemiz kesin , tulunmuş,terimmiş,adnan sezginmiş,a.albayrakmış ve hatta ali dürüstmüş bunlar oldukça bir ileri iki geri,bu adamların futbol bilgisi alaylı ,20 yıl önceden ,bu adamlarla devrim olmaz ,hepsi kapının önüne koyulmalı ve artık modern futbolun gereklerine uygun ,yeterli eğitim ve altyapıya sahip teknik ve yönetim kadrosu gelmelidir aksi halde değişen hiç bir şey olmaz, devre arasında 10 futbolcu alırsın yazın hepsini gönderip bir sürü oyuncu daha bulmak zorunda kalırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt