Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB: Webo - Sow - Emenike

BJK DemBa - Pektemek - Tosun

TS : Cardozo - yilmaz - gural

GS : Burak - umut - Berk

,,Gün gelecek, tüm Stoperleri aldırmadım için bana küfredeceksiniz."

19-06-2013_09-49_1371624586.jpg

Belçika 2ci lig takımı diye küçük görmeyin okadar.

Adamların ligi başlayalı 1 ay olacak.

Bizim gibi amatör seviyede değil bunların 2ci ligleri. Schalke04 tam kadro mesela almanya 3cü lig takımına eylendi kupadan.

Hemde haklı çekilde.

Almanya ayri, Belcika ayri. Belcika´nin en güclü takimi bile Galatasaray´in ayarinda olamaz. O mac rezildik gercekten.

Umarim sadece ciddiyetsizlikle aciklanabilir, yoksa kötü. Dedigim gibi, Atletico macinda belli bir seviyede oynayabilecegimizi gösterdik.

O seviyede cok etkili olamasak da direnebilecegimizi gösterdik en azindan. Atletico da müthis bir takim sonucta.

Iste keske o dandik takimlarla degil de, 2-3 büyük takimla daha mac yapabilseydik.

Almanya ayri, Belcika ayri. Belcika´nin en güclü takimi bile Galatasaray´in ayarinda olamaz. O mac rezildik gercekten.

Umarim sadece ciddiyetsizlikle aciklanabilir, yoksa kötü. Dedigim gibi, Atletico macinda belli bir seviyede oynayabilecegimizi gösterdik.

O seviyede cok etkili olamasak da direnebilecegimizi gösterdik en azindan. Atletico da müthis bir takim sonucta.

Iste keske o dandik takimlarla degil de, 2-3 büyük takimla daha mac yapabilseydik.

Belçika 2. Lig formda olursa seri a dan.daha iyi.lig

* LG G2 Tapatalk *

Kalede sıkıntı yok.

Sağ bek alınmalı.

Stoper alınmalı.

Sol bek alınmalı.

Orta sahada Yekta, Furkan ve Hamit yeterli sanırım alternatif olarak.

Ofans bölgesinde Amrabat yerine daha iyi bir yabancı şart.

Forvet alınmalı.

Chedjou ve Amrabat'ın yerine transfer şart. İlave olarak 3 oyuncu gerekiyor. İki bek ve bir forvet.

Ünal Aysal dün stoper, sağ bek ve forvet alınacak demişti. Amrabat'ın yerine alınacak isim ve sol bek de alınmalı. Tespitler doğru ama eksik.

Alex Song gelsin alınabiliyorsa stopere kendini kanıtlamış world class adam sağbek ve asıl mevkisi önlibero oynayabiliyor yönetim aç gözünü ya . Balanta risk transferi gerek yok macera aramaya.

yine ligtv alıcam kanser edicekler bizi demba ba acayip alıştı takıma iyi oyuncuda bence.bizde burağa talim çok kötü durumdayız kimsenin farkında değil forvet almazsak bu sene büyük bir fiyasko yaşıcaz 4.yıldız zora giricek acil bunu görmesi lazım nasılsa alırız derse aysal ağır sövücem transfer bitimi

Futbol ama bir takım oyunu.

Sen isim olarak üstün ola bilirsin ama karşındaki bir takım olarak daha hazırsa işde o zaman öyle bakarsın.

Bunu aslında Galatasaraylılar olarak en iyi bilmemiz gerekir.

Senden çok daha kaliteli isimler ile kurulmuş takımlara kafa tutuyorsun dünyada yılardır

Bu belçika takımı senin için neyse , bir real madride içinde sen o 'sun.

Messi veya ronaldon var diye yenemiyorsun bunları.

Daha iyi takım birikliğini oluştura bildin diye yapa biliyorsun.

Senin hocan henüz ideal 11i bulamamış.

Systemini oturtamamış , gidip 1 aydır lig macına çıkan 2ci lig takımınıda zorlana bilir, 3cü lig takımınıda.

Balo/Burak demişsin renktaş ne fark gözükmemesi dağlar var arada. Senin takım cl'de de iş yapar bu halimiz pek umut vermiyor.

:D

Aslinda fazla fark tan kastim, ayni dizilis asagi yukari ayni mevkilerde yabanci... ve olmayacak durum degildi, ömer toprak a erken asilsak (temmuz basi gibi) 10M euro a biterdi cünkü leverkusen gider bir stoper bulurdu (malum yabanci siniri yok, dünya havuzu genis) simdi ise 15M euroya vermez cünkü sezon basladi...

Arda Turan da alinabilirdi, atletico madrid as topcularini satti, iyi para teklif edeydik atletico madrid kabul ederdi (20M)

Balotelli olmadi Dzeko 20M euroya olur mu bilmiyorum, Olur gibime geliyor ama hadi diyelim 30M

Etti 60M euro kaba hesap. Biz gecen yil 40M euro harcamisiz transferlere, yani 60M cok da ucuk bir miktar olmamali bizim icin...

Ve renktasin dedigi gibi bu takim birak bizim kel super ligi, sampiyonlar liginde bile is yapardi...

Neyse yine stancu culio zapata tarzi yabanvi transferler bekliyorum (gerci hajrovic, ontiveiro...)

Muslera Melo Sneijder Drogba transferleri görmüs bir taraftar toplulugu bu durumu kaldiramiyor arkadas!!

yine ligtv alıcam kanser edicekler bizi demba ba acayip alıştı takıma iyi oyuncuda bence.bizde burağa talim çok kötü durumdayız kimsenin farkında değil forvet almazsak bu sene büyük bir fiyasko yaşıcaz 4.yıldız zora giricek acil bunu görmesi lazım nasılsa alırız derse aysal ağır sövücem transfer bitimi

Önceligimiz Defans !

* LG G2 Tapatalk *

:D

Aslinda fazla fark tan kastim, ayni dizilis asagi yukari ayni mevkilerde yabanci... ve olmayacak durum degildi, ömer toprak a erken asilsak (temmuz basi gibi) 10M euro a biterdi cünkü leverkusen gider bir stoper bulurdu (malum yabanci siniri yok, dünya havuzu genis) simdi ise 15M euroya vermez cünkü sezon basladi...

Arda Turan da alinabilirdi, atletico madrid as topcularini satti, iyi para teklif edeydik atletico madrid kabul ederdi (20M)

Balotelli olmadi Dzeko 20M euroya olur mu bilmiyorum, Olur gibime geliyor ama hadi diyelim 30M

Etti 60M euro kaba hesap. Biz gecen yil 40M euro harcamisiz transferlere, yani 60M cok da ucuk bir miktar olmamali bizim icin...

Ve renktasin dedigi gibi bu takim birak bizim kel super ligi, sampiyonlar liginde bile is yapardi...

Neyse yine stancu culio zapata tarzi yabanvi transferler bekliyorum (gerci hajrovic, ontiveiro...)

Muslera Melo Sneijder Drogba transferleri görmüs bir taraftar toplulugu bu durumu kaldiramiyor arkadas!!

FFP?

Ne kadar dogru acaba? AMK yazmis. Yardimci forvet dedikleri bu olmasin simdi?

Bve-Gu4CQAA-6Wl.jpg

Brüksel maçındaki kötü oyuna fazla takıldık bence maçı ilk duyduğumuzda biz burda nasıl gereksiz gordüysek maçı futbolcular da böyle düşündüler ve rakibin aşırı sert futbolu da eklenince öyle bir oyun çıktı

Sözüm sana değil yanlış anlama sakın.Daha geçen ay bu adamların ismi geçtiğinde burada yerin dibine gömenleri çok iyi hatırlıyorum .Bitik Gomisi ne yapıcaz Buraktan bir farklı yok , yok ne bilim Menez leş onu alıpta ne yapalım , Alex Psg de istenmeyen adam bizde işi ne diyen tipler şimdi keşke alsaydık diyolar.Burada kendini beğenmişlik ve ikiyüzlülük bazı arkadaşların kanına işlemiş. Böyle adamlara Burak Yılmaz ve Chedjou gibileri müstahak bence.

çünkü drogbadan sonra beklenti yüksekti kaliteli bir forvet istiyorlardı...ama Burak o kadar kötü ki onlara göre o istmediğimiz adamlar bile iyiydi Buragın yanında....bunun neresinde ikiyüzlülük var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt