Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli çok farklı bir adam. Adamın duruşunda bile farklılık var. Umarım çok başarılı olur ve uzun yıllar hiç ayrılmaz.

Bu arada forvet istiyoruz :D

Bizim gündemimize kim düşse Dany le kıyaslanıyor ya ona bitiyorum.Balanta yeni Dany.Alvaro Dominguez yeni Dany.Bayern maçında 2 penaltı yaptırmış bu adam hakkında tek söylenen şey bu.2 kez Avrupa ligi kupası kazanmış yaşına göre tecrübeli ve kaliteli bir oyuncudan bahsediyoruz.

ben ki iyimser bir adamımdır... olumlu bakarım hayata... ama ümidimi kestim...

evet şampiyonluktan ümidimi kestim...

neden mi?...

transferlerden filan değil... yönetimden de değil... prandelli'den filan hiç değil...

benim ümitsizliğim "cahil" taraftardan... aha bak bir daha diyorum... "cahil" taraftar... daha lig başlamamış... transfer dönemi bitmemiş... takımın ne oynayacağı bile belli değil ama burda herkes felaket tellalı... onu asıp bunu kesiyorlar... o leshhh bu gitsin öteki gebersin... takım tarihinin en fazla gelirini elde ediyor ama tarihin en fazla borçlanan dönemi diye anılıyor... evet ikisi de doğru... ama senin niyetin belli... bağcı dövmek...

gazeteler ve tvdeki spor porgramlarında devamlı kötülenmemiz sizce gerçekten kötü olduğumuzdan mı?... geçen sene galatasarayın savunma zaafı var diyordu tüm yorumcular peki gerçekten olduğu için mi?... hayır... bizim "mal" taraftar bunu böyle konuştuğu için... şimdi devamlı bizimle ilgili olumsuz haberler.. peki gerçekten öyle olduğu için mi?... hayır... bizim "mal" taraftarın psikolojisi öyle olduğu için...

sen sevgili "mal" taraftar arkadaşım... takımın arkasında olsan oyuncuların arkasında olsan medya da o psikolojiyle yaklaşır... ama sen napiyorsun... sözleşmesi devam eden oyuncuna ana avrat küfrediyorsun... hem de hazırlık maçlarında... sen kendini onun yerine koy... bütün sezon ilk hatanda ana avrat küfür yiyeceğinin bile bile oynar mısın?... yoksa taraftarın arkanda olduğunu bilirsen mi daha rahat oynarsın?...

sen takımı bırakmışsın futbolcular üzerinden taraftar olmuşsun... senin derdin galatasaray değil... sevdiğin futbolcuların oynadığı galatasaray... senin istediğin futbolcular transfer edilmeyince senin için galatasaray'ın herhangi bir önemi yok... kötü oynarsa galatasaray umrunda değil... sen galatasaray taraftarı değilsin.. sen sadece galibiyet taraftarısın... senin için galip gelmek herşeyin üzerinde...

ve sen böyle devam ettiğin sürece sahaya atlayan, sis bombalarını sahaya atan, futbolcuya küfreden, işler iyi gitmeyince floryada sahaya dalanlar her zaman olacak... doğru senin hoşuna gidiyor belki ama kabul et... sen malın önde gidenisin...

sevgili modlar lüften bana ceza verin... verin ki en azından ligler başlayana kadar filan foruma girip de bu malların yorumlarını okumayayım... ceza vermezseniz ulan takımla ilgili ne var ne yok deyip dayanamayıp giriyoruz... girip gireceğime de pişman olup siniri fırtlatıyoruz...

ver söyle temizinden 1 ay filan... hadi be hacı... kurtar beni ızdıraptan...

Eline sağlık,katılıyorum bizim taraftarımız bizim forumda her iki kuş takımına günlerdir methiyeler diziyor ve algı psikolojisi nedir bilmiyorlar ki ben eminim.spor yazarlarından bazıları her forumu takip ediyor.

Suan icin taraftarda uyutulmus vaziyette. Almeida gelse allaaaaaaahhhh diyecekler mevcut.

Fener macından sonra muhtemelen karısır nobet.

bu nedir ya dün Ba iyi oynadı "keşke bizde olsaydı off .s" önceki gün "Tarık'ı nasıl almazsınız yönetim istifa" yarın Diego iyi oynasa "off adam çok klas neden biz almadık ki .s".

yemin ederim küçük çocuk diğer çocuklarda bişey görür evde tutturur ya "anne ben de istiyorum" diye, aynı onun gibisiniz. bi de bjk'nin saçma sapan topçuları için hayıflanma başlamış allah akıl fikir versin

neden mi?...

transferlerden filan değil... yönetimden de değil... prandelli'den filan hiç değil...

benim ümitsizliğim "cahil" taraftardan... aha bak bir daha diyorum... "cahil" taraftar... daha lig başlamamış... transfer dönemi bitmemiş... takımın ne oynayacağı bile belli değil ama burda herkes felaket tellalı... onu asıp bunu kesiyorlar... o leshhh bu gitsin öteki gebersin... takım tarihinin en fazla gelirini elde ediyor ama tarihin en fazla borçlanan dönemi diye anılıyor... evet ikisi de doğru... ama senin niyetin belli... bağcı dövmek...

gazeteler ve tvdeki spor porgramlarında devamlı kötülenmemiz sizce gerçekten kötü olduğumuzdan mı?... geçen sene galatasarayın savunma zaafı var diyordu tüm yorumcular peki gerçekten olduğu için mi?... hayır... bizim "mal" taraftar bunu böyle konuştuğu için... şimdi devamlı bizimle ilgili olumsuz haberler.. peki gerçekten öyle olduğu için mi?... hayır... bizim "mal" taraftarın psikolojisi öyle olduğu için...

:005::005::005::005::005:+1905

yaklaşır... ama sen napiyorsun... sözleşmesi devam eden oyuncuna ana avrat küfrediyorsun... hem de hazırlık maçlarında... sen kendini onun yerine koy... bütün sezon ilk hatanda ana avrat küfür yiyeceğinin bile bile oynar mısın?... yoksa taraftarın arkanda olduğunu bilirsen mi daha rahat oynarsın?...

sen takımı bırakmışsın futbolcular üzerinden taraftar olmuşsun... senin derdin galatasaray değil... sevdiğin futbolcuların oynadığı galatasaray... senin istediğin futbolcular transfer edilmeyince senin için galatasaray'ın herhangi bir önemi yok... kötü oynarsa galatasaray umrunda değil... sen galatasaray taraftarı değilsin.. sen sadece galibiyet taraftarısın... senin için galip gelmek herşeyin üzerinde...

ve sen böyle devam ettiğin sürece sahaya atlayan, sis bombalarını sahaya atan, futbolcuya küfreden, işler iyi gitmeyince floryada sahaya dalanlar her zaman olacak... doğru senin hoşuna gidiyor belki ama kabul et... sen malın önde gidenisin...

sevgili modlar lüften bana ceza verin... verin ki en azından ligler başlayana kadar filan foruma girip de bu malların yorumlarını okumayayım... ceza vermezseniz ulan takımla ilgili ne var ne yok deyip dayanamayıp giriyoruz... girip gireceğime de pişman olup siniri fırtlatıyoruz...

Bizle besiktasi kiyaslamak ta nedir. Besiktasin su an daha iyi gorunme sebebi bizden daha cok takim olabilmeleridir yalnizca. Onlardan kim gelse ba dahil buna yeri garanti olur ki. Bir tek ba icin dusunulebilir oda diger mevkilere oyuncu bulunabilirse. Bakmayin siz bizde begenilmeyen yetersiz gorulen koray yekta emre yasin olcan semih selcuk burak onlarda olsa banko oynar . Onlar buraya gelse belki tore haric hepsi kaybolur. Bjk su an sistemli anadolu takimindan hallice. Sunu net soyliyim koyun amrabatla chedjou bjk ye level atlatir o takima. Ama bizde gondermek icin takla atiyoruz. Her zaman tandemi yanlis kuruyoruz bjk bunu az cok yapti o kadar

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Napoli deki Zapata alınsın

Fiziğiyle rahatça oynar türk liginde

Duvan%2BZapata%2BSSC%2BNapoli%2Bv%2BLivorno%2BCalcio%2B7Mcv99knr8ml.jpg

* LG G2 Tapatalk *

Şansa mansa Fener'i yenersek Muslera ve Sneijder'i satabilir yönetim bu kadro bize fazla diye..

neden mi?...

sen sevgili "mal" taraftar arkadaşım... takımın arkasında olsan oyuncuların arkasında olsan medya da o psikolojiyle yaklaşır... ama sen napiyorsun... sözleşmesi devam eden oyuncuna ana avrat küfrediyorsun... hem de hazırlık maçlarında... sen kendini onun yerine koy... bütün sezon ilk hatanda ana avrat küfür yiyeceğinin bile bile oynar mısın?... yoksa taraftarın arkanda olduğunu bilirsen mi daha rahat oynarsın?...

Bala mala hayatımızda yenemediğimiz, ellerinden süper kupayı alamadığımız fantastik, über fener takımını yenersek, yönetim bütün oyuncuları satıp a2 takımını komple as kadroya taşıyabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt