Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yabancı sınırı davası hakkında birşey bilen var mı? hadi mahkemeler yavaş deniliyorda ki yavaş, ocakta 2 yıl mı ne olacak kardeşim, riera da dava açmıştı gideli 1 yıl olacak neredeyse.

bildiğim tek şey şu, ya hayır diyecekler yada tamam evet. İki türlü de önümüzde açık "evet" dedikleri taktir de zaten olay bitmiş olacak, hayır dedikleri zaman dış mahkeme yolları açılacak yani "Nihat" örneğini verebileceğimiz ve Nihat'a sayesin de Türk oyunculara AB statüsü vermiş olan mahkemelere. AİHM ve Adalet Divanı. Ha neden uzun sürdü sanırım "Evet" diyecekler ama Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın durumlarının düzelmesini bekliyolar.

Aslinda Almeida fena degil gibi gözükmeye basladi bana. forvetsizlikten mi aceba?

almeida gelirse burda sövenlerin bir çoğu övmeye başlıcak adım gibi eminim rakiplerin forvetleri demba ba cardozo sow iken bizim almeida olmamalı alıcaksak adam akıllı bir isim alalım yada burak'la devam enazından yerli forvetle oynama bahanemiz olur

Dominguez aslında iyi adam.. ama isterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun eldeki yabancıları çıkaramadıktan sonra transfer filan yapamayız.. sonra bide lisans sorunuyla uğraş dur..

Suan icin taraftarda uyutulmus vaziyette. Almeida gelse allaaaaaaahhhh diyecekler mevcut.

Fener macından sonra muhtemelen karısır nobet.

Aysal: "Prandelli ve ben genc isimler konusunda hemfikiriz, isimler de belli ama soyleyemem"

Internetteki GS taraftarlari: Almeida, Huntelaar, Jonas Goncalves

Ben:

1CclXGb.jpg

Bundan sonra transfer nöbeti son bir hafta kala açilsin. Taraftar bosuna beklemesin aylarca. nasilsa son güne birakiyoruz transferi.

Inan FFP yönetim bizim kadar düsünmüyor! O konuda cok rahatlar. Degilse gecen yil 40M euroluk bonservis ödemezdik gereksiz adamlara, burak selcuk eray a kontrat uzatmazdik üstelik zam yaparak, unicef kizilay muhabbeti dönmeye basladi ffp yi düsünseler az da olsa para getiren sponsor anlasmasi yaparlardi...

Not: milan balotelli icin 25 milyon verene satiyorlarmis, liverpool 22 milyon teklif etmis...

Aysal: "Prandelli ve ben genc isimler konusunda hemfikiriz, isimler de belli ama soyleyemem"

Internetteki GS taraftarlari: Almeida, Huntelaar, Jonas Goncalves

Ben:

1CclXGb.jpg

Baskana transfer konusunda inanılmaması gerektıgını kapa bildirdigimiz ama alamadıgımız onuncu futbolcudan sonra ogrendim.

hajrovic'le ontivero'ya giden 5.5 milyon euronun hatta salihide katarsak 8 milyon euronun hesabını kim vericek yönetimden?

Lig Tv spikerinin Alllllmeeeeeiidaaaaaaa demesini özledik.

#CareAlmeida

İyice abartmaya başladı yönetim işi. Sanki takım sana son gün yarı yarıya fiyat çekicek.

Bu arada Bursa'nın şu an ortasahası. Traore, Belluschi, Holmen ve Josue'den oluşuyor. Sağlam ortasaha. Belluschi sağa geçer belki Porto günlerindeki gibi.

Son gün iyi oyuncusunu kimse bırakmaz,bize gelse 20 milyon euro verse wesi bırakamayız mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt