Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ona bakarsak Dany de süratliydi ve kritik hamleler yapabiliyordu. Riskli bir stoperdi, takimi yakabiliyordu.

E Balanta´nin ne özelligi var da bu kadar israrla istiyoruz? Genc oldugu icin mi?

Bana güvenecegim bir stoper lazim. Semih lider oyuncu degil. Bana lider lazim.

Illa genc olmasi da sart degil. Ne yapayim genc oyuncuyu ben 5 yabanci hakkin varken?

Yabanci dedigin direk katki verecek, fark yaratacak.

Bruma, Telles, Balanta. Hepsi gelismesi gereken oyuncular. Direk katki vermeyince de küfür ediyoruz
.

Bu görüşe katılmıyorum. Katılmadığım nokta şu: Genç youncular katkı vermiyor lafına inanmıyorum. Bu bizim memlkette bir şehir efsanesi bence. bruma geçen sene görev verilen hemen her maçta(Kopenhag, Rize, Trabzon aklıma gelenler) takımdaki hiç kimseden daha kötü değildi.

Telles geçen sene vasatın altına düşmedi.

Bence sıkıntı bizim beklentilerimizde. Nasıl ki 1-2 maç gol atamayan adamın santraforluğunu zorluyorsak, Bruma gibi gelen adamlardan her maçta muhteşem olmalarını bekliyoruz. Cris de geldi, Riera da geldi, Amrabat da geldi, Dany de geldi, Chedjou da geldi ve bunlar genç değildi hangisi Bruma ve Telles'den daha fazla katkı verdi. Önceki senelere gidelim Elano, Linderoth, Neill vs. hepsi gelemden öncesine bakarsak garanti katkı verir diye bakılan adamlarken bişey çıkmadı.

Demek istediğim Bruma da Telles de gayet iyi oyuncular ve katkı veriyorlar. Balanta da yi oyuncuysa katkı verir.

Yaştan çok iyi mi kötü mü olduklarına bakalım. hatta iyi oyuncuyas genç oyuncu daha iyidir tabiki. Şimdi hangimiz 22 yaşındaki Varane'ın bilmem kaç yaşındaki Mertesacker'den ya da Semih'in formayı kaptığı Servet'ten kötü olduğunu söyleyebilir?

Oyuncularda süperman olmalarını beklemediğimiz zaman daha çok keyif alırız oynadıkları zaman bana göre.

Bale'in Tottenham da öyle maçları vardı ki saç baş yolarsınız. Oynatmak lazım oynatmak. Real'in sağ beki Carvajal diye bir adam ki bizim takımda oynasa sorgualrız o derece performansları var ama adamlar güveniyor ve o da kendini geliştiriyor.

Şut özelliği olarak gerçekten Dünya'da sayılı oyunculardandır Podolski..

Bizim kapalı rakip savunmaları açmamız için altın bir anahtar gibi parlıyor..

Bu transferi ne yapıp edip başarmalıyız..

Paraya kıy artık Aysal..

Korkma Podolski kesinlikle faydalı olur..

Sneijder kadar kaliteli bir oyuncu..

Bu görüşe katılmıyorum. Katılmadığım nokta şu: Genç youncular katkı vermiyor lafına inanmıyorum. Bu bizim memlkette bir şehir efsanesi bence. bruma geçen sene görev verilen hemen her maçta(Kopenhag, Rize, Trabzon aklıma gelenler) takımdaki hiç kimseden daha kötü değildi.

Bence sıkıntı bizim beklentilerimizde. Nasıl ki 1-2 maç gol atamayan adamın santraforluğunu zorluyorsak, Bruma gibi gelen adamlardan her maçta muhteşem olmalarını bekliyoruz. Cris de geldi, Riera da geldi, Amrabat da geldi, Dany de geldi, Chedjou da geldi ve bunlar genç değildi hangisi Bruma ve Telles'den daha fazla katkı verdi. Önceki senelere gidelim Elano, Linderoth, Neill vs. hepsi gelemden öncesine bakarsak garanti katkı verir diye bakılan adamlarken bişey çıkmadı.

Demek istediğim Bruma da Telles de gayet iyi oyuncular ve katkı veriyorlar. Balanta da yi oyuncuysa katkı verir.

Yaştan çok iyi mi kötü mü olduklarına bakalım. hatta iyi oyuncuyas genç oyuncu daha iyidir tabiki. Şimdi hangimiz 22 yaşındaki Varane'ın bilmem kaç yaşındaki Mertesacker'den ya da Semih'in formayı kaptığı Servet'ten kötü olduğunu söyleyebilir?

Oyuncularda süperman olmalarını beklemediğimiz zaman daha çok keyif alırız oynadıkları zaman bana göre.

Bale'in Tottenham da öyle maçları vardı ki saç baş yolarsınız. Oynatmak lazım oynatmak. Real'in sağ beki Carvajal diye bir adam ki bizim takımda oynasa sorgualrız o derece performansları var ama adamlar güveniyor ve o da kendini geliştiriyor.

Iste bu kadar basit eline saglik dostum :)

Sponsor yok dogru durust bı hazırlık macı yapmadık yonetım cok rahat gozukuyor baskan super kupa macına kadar transfer yapmaz kupayı kazanırsak almeida transferıyle kaparız fener kazanırsa taraftarın gazını almak ıcın gereken transferleri yapar...

Prandelli'nin kişiliği ve anlayışına diyecek birşeyim yok ama gerçekten oda artık bastırmalı yönetime..

Geldim gelelim bir tane 11 oyuncusu aldınız diyerek..

Yani eksiklerimizi sokakta ki çocuklar bile bilirken bu kadar hantal davranmak gülünç doğrusu..

Şampiyonlar liginde yeralacak bir takımın bu kadar ağır transfer yapmaması gerek..

Ne kadar erken gelirse bir oyuncu o kadar çabuk adapte olur bunu her sene gözardı ediyorlar..

Sonra yok 3 hafta sonra 4 hafta sonra istenilen kıvama erişebiliyor oyuncu..

Kaldı ki Podolski sürekli oynayan biri değil onun biran önce bizimle maçlara çıkması lazım..

Bu süre çok daha fazla uzar aksi takdirde..

Podolski'ye 7 milyon Euro'dan fazla para verilmez. Yıllık 4 ten aşağı kabul etmez. Düşüşte bir oyuncu çekimserim.

bu balanta baya hizli oyuncu. hemen dany demeyin:D videoda beyni olan birine benziyor. teknigi iyi. çalim yapiyor. bazen abartiyor. defans önde tutmamiz için iyi bir seçim gibi tabi ama videoya göre sabri bile begenilebilir.:DD

hadi geldi diyelim. chedjou gitmesi lazim.

Şimdi Muslera bizim kızlarımızdan birinle evlense Türk vatandaşı olmaya hak kazanıyor değil mi?

Bekar değil mi?

Ne duruyoruz arkadaşlar bu adam eniştemiz olmalı..

Eli ayağı düzgün biri yok mu etrafınızda?

Adamı yerli yapmamız lazım..

Podolski,Eto'o,Song,Tarık. Şu an için yapılabilecek en iyi hamleler olur. Campbell'ın geleceğini sanmıyorum. Tabi bu hamleler için eldeki yabancılardan kurtulmak lazım.

Dany ve eboue gitse ilk adımı atmış olcaz,bir nevi transfer sayılır.

Balotelli zu Liverpool

J.martinez zu milan

Aboubakar zu Porto

Millet çatır çatır forvet aliyo

Podolski kotu oyuncu olsa Löw,Wenger kadroda tutsun ki bence iyi is ypar bizde.
Podolski Köln´de tek forvet oynadi. Cok da basariliydi. Iyi bir bitirici Podolski. Süratli ve rahat.

Özellikle oyun sikistiginda, uzaktan sert sutlarla da kilidi acabilecek bir oyuncu.

12-14 Milyon Euro´lar filan hikaye. 29 yasinda Podolski. Arsenal´in vazgecilmezi de degil.

7-8 Milyon´a bitmeli bence.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=slawrOakN_4[/media]

Podolskiye kötü diyen kişi,Burak çok iyi oyuncu diyenle aynı kişiyse Bir daha futbol izlemesin.

Bve2MI-CUAAAcVN.png:large
:cigara:

Dogru tespitlerin var ama Türkiye icin gecerli degil maalesef. Telles´e burun kiviranlar var, Bruma bitiriciligi hic olmayan bir yetenek.

Yeterli bulmuyoruz mesela. Elestiriler oluyor. Sonucta sinirsiz yabanci hakkin da yok ki, sabirla gelistiresin.

Bu oyunculardan ciddi katki bekledigimiz icin de cogu zaman hayalkirikligina ugruyoruz.

Podolski arsenal'de en son ne zaman 10 maç üst üste 11 oynamış? Futbolunu da begenmiyorum zaten, umarım gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt