Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatinizda bu takimda drogba gibi efsane forvetmi gordunuz lan cikmis drogbayi tartisiyorsunuz,sizin futbol anlayisiniza tukureyim,bir siz biliyosunuz lan sanki,adami mourinho keyfinemi geri aldi hemde 36 yasinda

Bende okudum çok güldüm. FB liler yiyor ama bu adamın haberlerini.

Avrupada olmicaksın 2 sene hatta seneye ve ondan sonra olacağın bile şüpheli olacak

Sonrada 2 firmadan 100m euroluk sponsor teklifi gelecek .

Bu kadarda atılmaz.

Hadi olmazya geldi birde Aziz yıldırım ın sponsorsuz forma hayaliymiş de reddedicekmiş.

2 hafta önce basın karşısına çıkıp 1 formayı bile vermeyin koruyun diyen adam

100m euroyu reddedicek

Bunlar alem ya..

Aynen kapa iflası bildiren takım sponsor kabul etmeyecek ha çok komik :D

hayatinizda bu takimda drogba gibi efsane forvetmi gordunuz lan cikmis drogbayi tartisiyorsunuz,sizin futbol anlayisiniza tukureyim,bir siz biliyosunuz lan sanki,adami mourinho keyfinemi geri aldi hemde 36 yasinda

Katiliyorum sana kardesim drogba buyuk topcu gs taraftarinin yarisi bu adama karsiki cekemeyen fenerbahceliler adam hakkinda okadar cok yorum yaptilarki artik bizim taraftarimiz bile bu adama kil olmaya basladi elimde olsa futbolu gs birakmasini cok isterdim hala 2 sene oynar ve bizim suanki forvetimiz burak yilmaz'dan 10 kat daha iyo futbolcudur...

Bu yıl geçen yıldan iyi kadromuz var boşa tantana etmeyin(Güçlenmiş Bruma-Amrabat ve Furkanı da hesap edin)..Lakin Bjk ve Ts geçen yıldan güçlü Fenerbahçe de aynı kadrosunu korudu..Bizdeki güçlenme rakiplerimiz geçecek seviyede mi onu bilmiyorum..Geçen yılki Gs kadrosu bu yıl oynasın 4. zor olur..

Güzel özetlemişsin.

böyle sorumu olur hakan zaten sol bektir ben çok izledim ama sen hiç izlemedin heralde . iyi yada kötü ama solbektir ve alternatif olabilir .

solbek olması bişey ifade etmiyo umut bulutta forvet ama alıp 11e yazamazsın.

hakan balta 2008 hariç hiçbir sezon iyi olmadı

ben bütün maçları izliyorum hakan balta solbekte oynar demen maçları izlemediğinin göstergesi özellikle 1-2 sezon öncesi.

hakan balta oynasa oynasa sol stoper oynar bekte oynadığı sezonlarda yediğimiz gollerin % 70ini onun tarafından yapılan ataklarla yedik

ve bizim suanki forvetimiz burak yilmaz'dan 10 kat daha iyo futbolcudur...

ab71qa.png

Katiliyorum sana kardesim drogba buyuk topcu gs taraftarinin yarisi bu adama karsiki cekemeyen fenerbahceliler adam hakkinda okadar cok yorum yaptilarki artik bizim taraftarimiz bile bu adama kil olmaya basladi elimde olsa futbolu gs birakmasini cok isterdim hala 2 sene oynar ve bizim suanki forvetimiz burak yilmaz'dan 10 kat daha iyo futbolcudur...

bunlari anlamaz bazi beyinsizelr,bunlara gidip bos beles anadolundan 8-10m verip sacma sapan adamlar alacaksin,12 senedir takima hicbirsey vermeyen sabriye reis reis deyip basimiza bela etti bu tipler,gecen yil sinan bolati kayseriye nasil kaptirdiniz diye sovup sayanlar bugun sinan alinirmi diye sovuyor yonetime,chedjou kacirilmasin super muhtesem stoper alinsin diye yalvaranlar bugun basin kicina tekmeyi bundan bi b.k olmaz diyor,yüz tane ornek sayaarim sana,drogba gibi futbolda 30-40 yilda bir gelen efsane adami bile cekmedi bu futbol cahilleri

Şaka maka transfer sezonu kapanıyor. Transfer yapmadık.. Bizim yönetim hala tatilden dönmedi herhalde.. Zahmet edip Olcan'ı da almasalardı tam olacaktı..

Bomboş bir transfer dönemi oldu. Eboue, Dany ve Ontivero'yu bile gönderemedik!

Bizim yönetim geldi geleli bir oyuncudan bile para kazanamadı. Engin Baytar, Oğuzhan Kayar gibi facia isimlere gelmedim bile daha.

En son para kazandığımız adam Stancu. Gerisini siz düşünün. Hep bedavaya gidiyor adamlar. Bu kez onu bile yapamadık.

solbek olması bişey ifade etmiyo umut bulutta forvet ama alıp 11e yazamazsın.

hakan balta 2008 hariç hiçbir sezon iyi olmadı

ben bütün maçları izliyorum hakan balta solbekte oynar demen maçları izlemediğinin göstergesi özellikle 1-2 sezon öncesi.

hakan balta oynasa oynasa sol stoper oynar bekte oynadığı sezonlarda yediğimiz gollerin % 70ini onun tarafından yapılan ataklarla yedik

senede 3 maç oynayacak adama bir sürü para vermektense o maçlarda hakanla idare etmek daha mantıklı geliyor .ayrıca hakan 11-12 sezonundada gayet iyi oynamıstı . umutla hakanı aynı kefeye koymam umut gerçekten nasıl futbolcu oldu dediğim adamların basında geliyor . kosmaktan baska bişey yapmıyor. forvette olması gereken özelliklerin hiçbiri yok ama hakan bence sol bekte idare edebilir . aslında tartısmaya gerekte yok önce forvet alalım önemli olan gol atmak .

Şu Drogbacılar ciddi değildir umarım. Adam geçen yıl ikinci dönem hiç futbol oynamadı. 5 hafta yatıp FB maçında oynadı, sonra Dünya Kupasında gördük adamı. Drogba varken bile Burak'la beraber oynattık. Neden? Kanat oyuncumuz yoktu! Yata yata bir hal olmuştu. Mourinho arkadaş gibi görüyor Drogba'yı. Yoksa top falan oynamıyor artık. 6-7 gol atarsa atar.. Geçen yıl kanatta oynamasına rağmen ben dahil kimsenin beğenmediği Burak Yılmaz bir sürü gol attı, hatta Drogba'dan fazla. Tüm frikiklerin başına geçip topları öldürüyordu üstüne üstlük..

Gelelim Hakan Balta'yı sol bek sanan arkadaşlara. O adam sigarayı içe içe bir hal oldu. Koşularda hep sonuncu geliyor, hatta yarıda bırakıyor. Artık en fazla stoper oynayabilir. Oynarsa da yokluktan oynar. Koray Günter sezon içerisinde banko olur inşallah.

ya abartmayalım adamın artık yürüyecek hali kalmamıstı . depar atamıyordu . bana göre son 10 yılda dünyanın en iyi 2. forvetiydi ama gerçekten geçen yıl özellikle 2.yarı hiçbir şey veremedi bize

Şaka maka transfer sezonu kapanıyor. Transfer yapmadık.. Bizim yönetim hala tatilden dönmedi herhalde.. Zahmet edip Olcan'ı da almasalardı tam olacaktı..

Bomboş bir transfer dönemi oldu. Eboue, Dany ve Ontivero'yu bile gönderemedik!

Bizim yönetim geldi geleli bir oyuncudan bile para kazanamadı. Engin Baytar, Oğuzhan Kayar gibi facia isimlere gelmedim bile daha.

En son para kazandığımız adam Stancu. Gerisini siz düşünün. Hep bedavaya gidiyor adamlar. Bu kez onu bile yapamadık.

Ben umudu kestim. Aysal'la yürümüyor. Takım adamın umrunda bile değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt