- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
Bizim yönetim geldi geleli bir oyuncudan bile para kazanamadı. Engin Baytar, Oğuzhan Kayar gibi facia isimlere gelmedim bile daha.
Bu yazdığında ciddimisin ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yönetim geldi geleli bir oyuncudan bile para kazanamadı. Engin Baytar, Oğuzhan Kayar gibi facia isimlere gelmedim bile daha.
hayatinizda bu takimda drogba gibi efsane forvetmi gordunuz lan cikmis drogbayi tartisiyorsunuz,sizin futbol anlayisiniza tukureyim,bir siz biliyosunuz lan sanki,adami mourinho keyfinemi geri aldi hemde 36 yasinda
PodolskiGeldiMi.com
Galatasaray kreş falan değil. Kimse kusura bakmasın.
Berk İsmail Ünsal, Endoğan Adili, Sinan Gümüş, Kaan Baysal, Umut Gündoğan, Engin Baytar, Eray İşçan, Yiğit Gökoğlan, Lucas Ontivero, Dany Nounkeu ve Emmanuel Eboue göderilmeli.
Genci, yaşlısı, iş yapmayan ve yapamayacak nekadar adam varsa gitmeli.
Anadolu kulübü olsam şu genç diye adlandırılan hiçbir oyuncuyu almam. Aklın yolu bir ki, bunlar hala elimizde kaldı. Şu oyunculara verilen bonservis ve maaşa yazık günah. Dile kolay tam 11 oyuncu...
M.Urhan seni denemeye çağırsalar gençlere yeterince şans verilmiyor dersin![]()
Koskoca Galatasaray'ın gidip milyon eurolar verip oynatmayacağı adamları alması zoruma gidiyor.. Alt yapıdakiler kadar kötü alınan gençler.
Geçen sene , bütün yaz gezdi bizim verdiğimizi beğenmedi ,
ama ne olduysa transferin son günü eşşek yükü bir kontrata imza attırıldı !
Ha bu arada da Erman gönderildi !
Arena Aslanı @ArenAslani 31 dk.
Arena Aslanı @ArenAslani 31 dk.![]()
Wesley Sneijder @sneijder101010 25 sn.
Ready for the Turkish Supercup! First price of the season.... Let's go guys!!! #CIMBOM #galfen https://www.whosay.com/l/OHV94Lm