Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayda oyniyorsun anlik dikkatsizlik olmiyacak iste

Semihe bak mesela hatasiz oynadi resmen

Caner belki oyniyamadi ama o tarafdanda pozisyon verdik

en basit örnek Sowun kafa vurdugu pozisyon

ben onu bunu anlamam Galatasaray gibi bir takimin bekleri daha kaliteli olmali

bu saatden sonra yapilacak sey Tariki alip eldekilerle sezon ortasina kadar idare etmek

ve deminde yazdigim gibi forvet ve kanat transferide sart

eger sen Galatasarayin baskaniysan bu saatden sonra gözünü kirpmadan alacaksin bu futbolculari

Tarık dediğin adam sağ bekte vasat solbeke yazanlar var

Bu veyselin yerine tarıkı istiyosan bişey diyemem sana daha kardeşim

Bizim dünkü sıkıntımız savunmamıydı yoksa hücummuydu?

Pozisyona girebildikmi

Savunma hücumdan başlar

Az sonra Spor Servisi başlar NTVSpor'da. Mehmet Demirkol, en beğendiğim spor yorumcusu olarak yine doğruları söyleyecektir.

drogba-16-2.jpg

ah ulan ah bu adam olsa yine kafayla sokardı. üsüyoruzz :(

Neyi sokuyor. Doğru dürüst pozisyonumuz yoktu dün neredeyse.

I am the one who knocks!

Tarık dediğin adam sağ bekte vasat solbeke yazanlar var

Bu veyselin yerine tarıkı istiyosan bişey diyemem sana daha kardeşim

Bizim dünkü sıkıntımız savunmamıydı yoksa hücummuydu?

Pozisyona girebildikmi

Savunma hücumdan başlar

bence Tarik Veyselden cok daha yetenekli...

hucumdada sikinti oldugunu yazdim zaten orayada transfer sart

ama sirf hucuma yaparsak sorunlar bitmez bunada emin olabilirsin kardes...

nasil ne alakaya?

kümede oyniyan adamin isi yokmus bizde

sanki her iyi oyniyan futbolcu yada yildiz direk büyük takimlarda basliyor hemen...

hadi bunlari gectim adam daha yeni geldi kacinci maciki daha?

gecen sezonda kendini ispatlamis attigi goller ve asistleriyle

takiminin kümede kalmasini saglamis, buda hafife alinacak birsey degil...

Tarık telles aynı anda oynayamaz bizim kanatları duman ederler tarık veysel, tarık balta, balta veysel olur en kötü

Dün orta sahada ve hücumda kaç tane top kaybettik sayamadım.Buna rağmen Semih ve Chedjou gayet iyi oynadı.

Su selcuk kadar birinden tiksindim mi Galatasarayda hatirlamiyorum. En son o formayi pazu bandini atisi onde giderken yere oturusu sorumluluk almayisi hala kendinde kusur gormeyip piskin piskin ozur beklemesi. Keske aninda kovsalar sunu. Ulan bes yildan beri gokhan inler diye dilimizde tuy bitti . Cikar su burakla selcugu koy yerine gokhan la mevlutu yeminle bunlardan iyi olur pas alir pas verir pres yaparlar bunlar gibi yavsamazlar

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neyi sokuyor. Doğru dürüst pozisyonumuz yoktu dün neredeyse.

I am the one who knocks!

O olmadığı için yok bence, topu ileride tutup ta orta sahayı öne çekecek adam yok, ileri 3 lünün hepsi önüme pas atın koşayım derdinde, wes ver kaça girecek olsa bırak kaçmayı verecek duvar olacak adam yok.

Bize Drogba tarzı değil bize yaratıcı forvet lazım.Güçlü hızlı ve çalım atabilen bir forvet.

Bu adamdan nefret ederim ama haklı.

Fatih Altaylı: "Küme düşmemeye oynayan takımdaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak G.Saray'da ilk 11 oynuyor"

Tapa

Saçma sapan bir laf Podolski küme düşeecek Kölnden Bayerne gitti , geçen yıl QPR'de ne adamlar vardı küme düştü...Yasin yanlış bir transfer ama bu laf saçmalığın daniskası..

Bide Emre Güral diyenler vardı, Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum. Takımdaki çöplükler devasa boyutlara ulaştı, daha da artıracaklardı neredeyse. Gerçi belli olmaz son gün bunu alırlarsa hiç şaşırmam.

Dün bariz fenere göre maç eksiğimiz vardı.Takım ciddi futbol maçı nedir unutmuş.90'dan sonra biraz hatırladılar.Burda sorunu maç yaptırmayan herkese bağlıyorum.Öyle hazırlık kampı olmaz

nasil ne alakaya?

kümede oyniyan adamin isi yokmus bizde

sanki her iyi oyniyan futbolcu yada yildiz direk büyük takimlarda basliyor hemen...

Ee yok abi olmaması gerek. Orda yasinden bahsetmiş. Ts oraya bir ton oyuncu aldı bunun adı bile geçmedi bunun. Menemenci dediğimiz bjk de aynı şekilde adı geçmedi. Biz almasak muhtemelen erciyes–akhisar–konya üçgeninde futbolu bitirecek. Her küme düşme takımında oynayan için geçerli değil tabi. Yasin gibi yiğit g gibi kimsenin ilgilenmediği almayı düşünmediği adamlarda biz ne görüp alıyoruz da ilk 11e koyuyoruz

Tapa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt