Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drogba-16-2.jpg

ah ulan ah bu adam olsa yine kafayla sokardı. üsüyoruzz :(

Çok doğru bir yorum , Drogba olsa defansa gelip kafayla top çıkartıp o topu koşar alır , önce Kuyt'u sonra Gökhan Gönül'ü geçip orta açıp o topa yetişip Bekir ile Bruno Alves'in sırtına çıkıp Fenerbahçe'nin ne olduğu belirsiz olan kalecisine golü atardı.

İnandırıcı değil değil mi? Drogba olsaydı bu maç gol atardı demekte bence aynı inandırıcılıkta. Hiçbir pozisyon bulamamışız , kaleyi bulan tek şutumuz var o da maçın en kötü oyuncusundan , top ileri taşıyamamışız. Drogba olsa bizi 10 kişi oynatıyor , bu adam kendini ne sanıyor diye eleştirilecekti. Nerden mi biliyorum? Geçen sene yenildiğimiz Fenerbahçe maçından sonra ki Üşüyoruz Reyis'e yapılan yorumlar böyleydi. Belki o yorumu yapanlardan biri sendin.

Ee yok abi olmaması gerek. Orda yasinden bahsetmiş. Ts oraya bir ton oyuncu aldı bunun adı bile geçmedi bunun. Menemenci dediğimiz bjk de aynı şekilde adı geçmedi. Biz almasak muhtemelen erciyes–akhisar–konya üçgeninde futbolu bitirecek. Her küme düşme takımında oynayan için geçerli değil tabi. Yasin gibi yiğit g gibi kimsenin ilgilenmediği almayı düşünmediği adamlarda biz ne görüp alıyoruz da ilk 11e koyuyoruz

Tapa

adam her oyuncu icinmis gibi konusuyor ama

5 günde hangi transferler yapılacak bakalım...

Benim beklentim

Tolga Ciğerci+Sağlam forvet...

Oyun olarak da 4-3-3 e geçmeliyiz.Boşuna uğraşıyoruz 4-2-3-1 ile...

Selçuk+Burak acilen satılmalı acilen,yerine sıkıntı olursa alt yapıdan adam koy daha faydalı olur...

Tek sözüm şu Selçuk denen arkadaşa. Adam dün gece kaç topu rakibe attı sayamadım. Baya bir havalanmış. Oynamasa 10 kişi daha başarılı olabilirdik. Bunda yabancı sınırının da etkisi fazla. Kafasına nede olsa yerim garanti ibaresi yerleşmiş. Bir cümlede yönetime, futbolcuya zam yapınca iyi oyuncu olmuyor, hele bu oyuncu birde Türk’se bir yerleri kalkıyor. Selçuk denen arkadaş kızağa çekilmeli belki aklı başına gelir. Koskoca Galatasaray’da bu formuyla Selçuk’u kesecek adam yoksa, ben öyle tertip edilmiş takımında, formayı dağıtamayan hocanında….

bu takımın kaptanı wesley sneijder olmalı

korkak adamdan kaptan olmaz

ayının biri senin takım arkadasına saldırıyorsa anında orada bitip arkadasının yanına gitmen lazım

formayı cıkarıp fırlatan,sahada hicbir halt yapmayan,liderlik vasfı olmayan adamdan kaptan felan olmaz

bay selcukun yerine furkan oynasın umut oynasın hatta birhan oynasın

eminm bunlar selcuk kadar kötü performans sergielemezler

Bu sene de hüsran olacak görünen o... Selçuk+burak bi an önce kadro dışı kalmalılar !!! Telles de fos bana göre

işin acı tarafı inanın burak'ın tellesin kısaca rezalet performansların hiçbir haberi yok yönetim uyumaya devam etsin diye sanırım tüm medya volkan melo olarak kapatacaklar işi merak ediyorum 3 m euro kazanıpda rezil performans gösterince utanmıyormu bunlar ?

Emre Güral iyidir. Devre arasında maaşının kalanını biz öder , 2.Lige bir takıma kiralarız.

Tarik gokhan inler doumbia paklar bu takimi

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

almeida geleceğine bu gelsin portekizli olarak daha iyi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1XVtTnVFdYc[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt