Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun yenılmek degıl..bız 2 sene once playofta arenada da yenıldık fenere ama 33 sutumuz yuzde 60 topla oynamamız vardı gumbur gumbur oynuyorduk nası kacar bunlar dıyorduk..staddaydım fenere yenıldık ama alkısladık takımı cunku mucadele ruh vardı en azından haketmıstık olmamıstı...dun takımda hıc bısey yoktu ne gram futbol ne istek ne ruh kanser etmekten baska ıse yaramayacak bu futbolcular

Abartma reyis ya drogba da saolsun türkiyeye uyum sağladı. Kafasına göre koşuyor kafasına göre yatıyordu. Yaşı başı bilmem.
bana gore drogba kaldigi sure icinde bir cok sey yapti takim icin ilk yili yarim sezonda takimi sampiyon yapti desek yeridir,ikinci yilinda juventusu iki mactada tek basina harcadi o ölüm grubundan cikardi bizi bana yeter yaptiklari

ünal aysala sadece başarılı düzeni bozduğu için tepki koyabiliriz ama burda f.terim rezil , başarısız ünal aysal ise bütün başarıları tek basına yapmış gibi bir algı yaratılmaya calısıyor. İki tarafında hataları vardır ama hatanın büyüğünü malesef başkan yapmıstır.

ilk firsatda düsmanimizin kucagina oturan bir antrönörü kovduya, basariyi gecin bu bile yeter bu adami sevmek icin...

bizim sayemizde san söhret sahibi olanlarin ne kadar yüzsüz ve karakteri bozuk oldugunu gösterdi bize...

biz welbeck,welbeck,welbeck yada doumbia,doumbia,doumbia deriz

başkan: ALMEİDA,ALMEİDA,ALMEİDA der

Bütçeyi senin eline versek belki kendin çıkar oynardın forvette :)

Ya benim anlamadığım mevzu şu ya. Başkana şimdiye kadar fazla söz etmedim de! Başkan neden kendisi sponsor olmuyor formaya? Parası mı yok BOK GİBİ ZİBİLLE milyar dolarları var. Başkan klübe para veremez ok ama sponsor olamaz diye kural yok. Ayrıca Fener'in sow, emenike transferlerini Ferit bilmem 2-3 kişi daha alabiliyor da bir bizim başkana mı yasak?

BAŞKAN GALATASARAYLIMISIN? YOKSA GALATASARAYIN KOLTUĞUNUN REKLAM GÜCÜNDEN YARARLANAN BİR PARAZİTMİSİN? Hayır samimiyetle anlamaya çalışıyorum...

3 Puan "Yönetimden bircok kisi bugün istifa edecek, toplantiya Ünal Aysal katilmayacak" diyor.

bana gore drogba kaldigi sure icinde bir cok sey yapti takim icin ilk yili yarim sezonda takimi sampiyon yapti desek yeridir,ikinci yilinda juventusu iki mactada tek basina harcadi o ölüm grubundan cikardi bizi bana yeter yaptiklari

reyis dedim ya drogba gerçekten ayrı bir profesyonel olarak geldi ilk geldiği 6 ay elinden geleni yaptı. Ama geçen sene önemli maçlar hariç yürüdü sahada. Yani yaş falan değil Türkiyeye uyum sağladı. O yüzden istemiyorum.

reyis dedim ya drogba gerçekten ayrı bir profesyonel olarak geldi ilk geldiği 6 ay elinden geleni yaptı. Ama geçen sene önemli maçlar hariç yürüdü sahada. Yani yaş falan değil Türkiyeye uyum sağladı. O yüzden istemiyorum.

gecen yil melo,sneijder,muslera harici takimda sahada yurumeyen adam varmiydi efe,drogba neden okadar goze battiki

ilk firsatda düsmanimizin kucagina oturan bir antrönörü kovduya, basariyi gecin bu bile yeter bu adami sevmek icin...

bizim sayemizde san söhret sahibi olanlarin ne kadar yüzsüz ve karakteri bozuk oldugunu gösterdi bize...

düsmanın derken nereye gitti bu adam ? Türkiye milli takımı bizim düşmanımız mı ? Sana milli bir görev verseler kabul etmeyecekmisin ? En basit örnek şuan savaş çıksa sen x kişiyi sevmiyorum gitmeyeceğim diyebilirmisin ? F.terim bizi bıraktıktan sonra gidebileceği tek yere gitmiştir. GALATASARAY ve milli takımın basına yakısan tek hocadır.

Biz yedik ayvayı bu sene arkadaşlar. Gerçekten yedik. Bu kadroyla ŞL maçlarını düşündükçe içime daraltı giriyor. Hele birde Bayern filan çekersek kuradan. Of of of.....

Beyler Herkese iyi nöbetler.Dün yasinin neden 11 de başladığını ve de umutun neden oyuna sokulmadığını anlayanınız varmı?Hayır yasin takımla kaç idmana çıktı potansiyeli ne.Bence onun yerine umut bulutla başlanabilirdi.Ayrıca stoper,bek vb.den ziyade çok acil yabancı forvet almak lazım.bizdeki gol sıkıntısını çözecek yerli forvet oyuncusu yok

İstersek dünyanın en iyi oyuncularını alalım. O ruhu kaybettik. Selçuk , Burak bu adamları gördükçe futboldan soğuyorum. Galatasaraylılığın içine ettiler yemin ediyorum.

Ya benim anlamadığım mevzu şu ya. Başkana şimdiye kadar fazla söz etmedim de! Başkan neden kendisi sponsor olmuyor formaya? Parası mı yok BOK GİBİ ZİBİLLE milyar dolarları var. Başkan klübe para veremez ok ama sponsor olamaz diye kural yok. Ayrıca Fener'in sow, emenike transferlerini Ferit bilmem 2-3 kişi daha alabiliyor da bir bizim başkana mı yasak?

BAŞKAN GALATASARAYLIMISIN? YOKSA GALATASARAYIN KOLTUĞUNUN REKLAM GÜCÜNDEN YARARLANAN BİR PARAZİTMİSİN? Hayır samimiyetle anlamaya çalışıyorum...

Kendi takimi bu hale soktu tasin altina elini koysun artik guzel mesaj kardes eline saglik... baskan vizyonunu projelerini verdigi sozleri unuttu icraat yok koskoca galatasaray yonetimi aylardir yatiyor kulup icin tek ugraslari yok

Bunu bende düşündüm madem para vermek istiyorsun, madem açıktan para yasak. İstediğin para 10-15 milyon € mu 1 seneliğine kulübe şirketinle sponsor ol!

Garip işler bunlar bize gelen başkanların cebinde akrep var deniliyordu da kızıyordum. Ha bu zamana kadar elden para vermiş/imza parası vs. olabilir ama Galatasaray başkanıyım diyorsan işler rayına girene kadar senede 15-20 milyon € at ölmezsin fakir kalmazsın. Milyar dolarlık şirketin var.

Kimseyi alacaklarını sanmıyorum, en iyi (bence en kötü) ihtimal balanta alınıp transfer noktalanır.

Bu arada taşlanacağımı bilsem yazacağım artık; ne selçuk-burak kontratlarının ne oyunculara verilen paraların gerçek olduğunu düşünmüyorum biz resmen soyuluyoruz ve bunu bizzat kurumsallık adı altında çalışan profesyoneller yapıyor, yoksa hiçbir aklı selim geçen yılki s-b ikilisine zam yapmaz, balanta 6 milyonmuş 3-4 river plate gerisi hangi aracıya acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt