Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
ntspor anketi
Galatasaray'da öncelikli olarak hangi mevkiye transfer yapılması gerekiyor?
16% Defans
15% Orta saha
69% Forvet
yönetim anketi önemli olan %100 balanta diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ntspor anketi
Galatasaray'da öncelikli olarak hangi mevkiye transfer yapılması gerekiyor?
16% Defans
15% Orta saha
69% Forvet
yönetim anketi önemli olan %100 balanta diyorlar.
ünal aysal terim düsmanlari yüzünden terime soguk davranmis olabilir ama
sen gidip birsene önce bir macdan sonra tffye hepsine saydirdiktan sonra gidip bu adamlarin kucagina oturuyorsan
kusura bakmada o zaman sen karaktersizin en önde gidenisin ve para icin herseyi yaparsin...
ne baskanligi allah korusun!!!
?? Kafan mi yuksek brader
Cl´de rezil rüsva olacagiz zaten. Allah´in emri. Daha coluk cocuk pesinde kossun kapasitesiz herifler.
Bi Fiko, bi Haciosman kadar olamadilar ya ona yaniyorum. Sinirden ne yazacagimi da bilmiyorum.
Ama belliydi. Görüyorduk biz. Bu yol yol degil diyorduk ama dinletemedik.
Alsin simdi o son gün transferlerini, neyse.
Asıl barça yı düşün bayern 4-5 atar bırakır, arsenale iki sallamadıkları içi eleniyorlardı, barça daha az atar ama herhalde 75 üzerindeki yüzde ile falan oynar dün ezikler bil 60 yüzde tutturdu bize karşı.
bu nebiçim cümle lo
düsmanın derken nereye gitti bu adam ? Türkiye milli takımı bizim düşmanımız mı ? Sana milli bir görev verseler kabul etmeyecekmisin ? En basit örnek şuan savaş çıksa sen x kişiyi sevmiyorum gitmeyeceğim diyebilirmisin ? F.terim bizi bıraktıktan sonra gidebileceği tek yere gitmiştir. GALATASARAY ve milli takımın basına yakısan tek hocadır.
umut deme allah rızası için umut deme ya![]()
dün oynadığımız futbolu birdaha oynayacağımızı düşünmüyorum. Yoksa 2010-11 den kötü olur durumumuz
Asil o ne bicim itham) durduk yere bide antiterimci olduk :d
yönetim bu maçtan sonra fikri değişmiştir
Öncelikler:
1.Çok hantal takımız öcelikle çevik adamlara ihtiyacımız var.
2. Savunamdan çok hücumculara ihtiyaç var.
3. Yerliye ihtiyaç var.
4. Bize oyuna ağırlığını koyacak yabancı kanat forvet gerekli.
Sonuç: Tolgay Arslan, Mevlüt, Campbell( veya benzeri).
ünal aysal terim düsmanlari yüzünden terime soguk davranmis olabilir ama
sen gidip birsene önce bir macdan sonra tffye hepsine saydirdiktan sonra gidip bu adamlarin kucagina oturuyorsan
kusura bakmada o zaman sen karaktersizin en önde gidenisin ve para icin herseyi yaparsin...
ne baskanligi allah korusun!!!
terimin oraya şerefsiz çağırdığı için değilde milli görev oldugu için gittiğini düşünüyorum . Terimin hatasının olduğunuda söylemiştim zaten . En büyük sorun iletişimdi ve yönetim değiştikten sonra o iletişim bitti.