Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç burda konuşmaya gerek yok bu takımdan bir cacık olmaz ve bu işin buraya gelecegide çok önceden belli olmuştu. Yönetim çok büyük hatalar yaptı özellikle geçen devre arasında yapılan transferler rezaletti takıma bir sürü çöp oyuncu aldılar ve buda yetmezmiş gibi selçuk ve burak ile uzun ve ağır bir sözleşme imzalandı şimdide balanta ismi söyleniyor hata yapmaya devam ediyorlar. Artık iş işten geçti bu sene ligi 4-5-6. sıralarda bitiririz ve 2 sene üst üste sampiyonluktaki Ünal aysalin hiçbir katkısı yoktu bana göre yönetim çok başarılıydı ben Ali dürüstu Abdurrahim Albayraki istiyorum ve o zamanki yönetim çok akıllı transferler yapmıştı bence şimdiki yönetim Galatasaray'dan menfaat sağlıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünal aysal terim düsmanlari yüzünden terime soguk davranmis olabilir ama

sen gidip birsene önce bir macdan sonra tffye hepsine saydirdiktan sonra gidip bu adamlarin kucagina oturuyorsan

kusura bakmada o zaman sen karaktersizin en önde gidenisin ve para icin herseyi yaparsin...

ne baskanligi allah korusun!!!

terimin oraya şerefsiz çağırdığı için değilde milli görev oldugu için gittiğini düşünüyorum . Terimin hatasının olduğunuda söylemiştim zaten . En büyük sorun iletişimdi ve yönetim değiştikten sonra o iletişim bitti.

Cl´de rezil rüsva olacagiz zaten. Allah´in emri. Daha coluk cocuk pesinde kossun kapasitesiz herifler.

Bi Fiko, bi Haciosman kadar olamadilar ya ona yaniyorum. Sinirden ne yazacagimi da bilmiyorum.

Ama belliydi. Görüyorduk biz. Bu yol yol degil diyorduk ama dinletemedik.

Alsin simdi o son gün transferlerini, neyse.

Sıkıntının kapasite olduğunu düşünsem rahatlarım ben işin içinde aleni yolsuzluklar olduğunu düşünüyorum, iyi niyetle yapılan hata değil bu planlama direk soygun bana göre, 25 milyona yakın para harcadık ocak-yaz döneminde katkı almayı bırak daha da geriye gittik. Bu iş bence başka.

Asıl barça yı düşün bayern 4-5 atar bırakır, arsenale iki sallamadıkları içi eleniyorlardı, barça daha az atar ama herhalde 75 üzerindeki yüzde ile falan oynar dün ezikler bil 60 yüzde tutturdu bize karşı.

dün oynadığımız futbolu birdaha oynayacağımızı düşünmüyorum. Yoksa 2010-11 den kötü olur durumumuz

Öncelikler:

1.Çok hantal takımız öcelikle çevik adamlara ihtiyacımız var.

2. Savunamdan çok hücumculara ihtiyaç var.

3. Yerliye ihtiyaç var.

4. Bize oyuna ağırlığını koyacak yabancı kanat forvet gerekli.

Sonuç: Tolgay Arslan, Mevlüt, Campbell( veya benzeri).

düsmanın derken nereye gitti bu adam ? Türkiye milli takımı bizim düşmanımız mı ? Sana milli bir görev verseler kabul etmeyecekmisin ? En basit örnek şuan savaş çıksa sen x kişiyi sevmiyorum gitmeyeceğim diyebilirmisin ? F.terim bizi bıraktıktan sonra gidebileceği tek yere gitmiştir. GALATASARAY ve milli takımın basına yakısan tek hocadır.

ne milli görevi para ve siyasi desteği görünce kaçtı. ayrılmadan gümüşdağ ile yaptığı toplantıda planlamıştır herşeyi tüpçünün takımını milli görev saçmalıklarıyla normalleştirimezsin görevden kaçmıyorsa zor durumda teklif götürüldüğünde kabul ederdi. belozoğluna forma ne kadar yakılıyorsa terimede td. o kadar yakışıyor

umut deme allah rızası için umut deme ya :)

Doğru diyosun da yetersiz baya ama en azından umut bilinçli bilinçsiz aralara kaçıp,rakibe pres falan yapıyordu.Yasin dün sadece top katbetti ondan iyi oynardı yani. burak'tan bahsetmiyorum zaten ruhtu bildiğin.ayağıma top atsın diye beklerse bu sezon çok bekler.Yine maç başı 15 ofsaytta kalma istatiğini yakalar.Selçuk zaten ilk 30 dk burak'a top atcam diye bütün ataklarımızı katletti.

Bu arada Chedjou-Semih-Koray yeterli bence defansa yabancı oyuncu almak bizi yine yasin,burak vb.ye mahkum eder.

dün oynadığımız futbolu birdaha oynayacağımızı düşünmüyorum. Yoksa 2010-11 den kötü olur durumumuz

Kötüyüz zaten, dünü iyi izle kardeşim, 3 kontra atak futbolcusunu 2 metreye pas atamayan selçukla beslemeye çalıştık, o sene ki isimlere bir bak olay bam dı sadece busene 2 bölge bam.

Ben Burak-Selçuk ikilisi ile sözleşme uzatma sebebinin Mancini raporu ile olduğunu düşünüyordum,vazgeçtim bundan...

Başkan işgüzarlık yaptı,kendi kendine iş yaptı.Sanane sen ne karışıyorsun bu işlere ?

Keşke Mancini kalsaydı da Halilhodzic'in Trabzon'da yaptığı revizyonu bize yapsaydı...

Prandelli'nin işi bu enkaz ile çok zor...Forvet transferi olmasa biteriz,orta sahada oynayacak adam var ama forvette bir kara delik var...

Öncelikler:

1.Çok hantal takımız öcelikle çevik adamlara ihtiyacımız var.

2. Savunamdan çok hücumculara ihtiyaç var.

3. Yerliye ihtiyaç var.

4. Bize oyuna ağırlığını koyacak yabancı kanat forvet gerekli.

Sonuç: Tolgay Arslan, Mevlüt, Campbell( veya benzeri).

tolgay ile mevlüt ilaç olur bencede ama kesinlikle kanat değil santrafor lazım bize.

ünal aysal terim düsmanlari yüzünden terime soguk davranmis olabilir ama

sen gidip birsene önce bir macdan sonra tffye hepsine saydirdiktan sonra gidip bu adamlarin kucagina oturuyorsan

kusura bakmada o zaman sen karaktersizin en önde gidenisin ve para icin herseyi yaparsin...

ne baskanligi allah korusun!!!

yahu yapmayın bazı seylerın hakkını yemeyın...oraya tupcuyu de terımı de kımın oturttugu belli degıl mı? kım adama karsı cıkabılır..mumkun oldugunca kacma taktıgı bulmustu adam 4 mac snra bırakacam dıyordu kalıcı hale getıren tapusunu da verelım dıyen baskanımızdı...

terimin oraya şerefsiz çağırdığı için değilde milli görev oldugu için gittiğini düşünüyorum . Terimin hatasının olduğunuda söylemiştim zaten . En büyük sorun iletişimdi ve yönetim değiştikten sonra o iletişim bitti.

Demirören değil rte ikna etti . Bu ama işlerine gelmez.

Hata bizimkileri arayarak izin istediler.

Şükrü ergünde orda burda canlı yayınlarda , milli meseleyse hay hay. Vatan haini değiliz dedi .

Fatih terim yine Galatasarayımızı bırakmayacakdı aslında.

Antrenmandayken kovuldu adam resmen.

Birde genç adam almasınlar takım tecrübesizleşmeye başladı 26-28 yaşında hazır adam alsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt