Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş bir test hazırlayacaksın

1-Amrabatı begeniyor musun?

2-Melo gitsin well gelsin dedin mi?

3-salih dursun ve yasin transferlerini başarılı buldun mu?

4-Yönetim değişikliğini onayladın mı?

5-Burak 2 yılda bilmem kaç gol atmış iyi forvet mi?

6-devre arası transferlerinde büyüksün başkan alayım mı daha capsleri paylaştın mı?

eger bunların 4 ü evetse futbol cahilidir....

Yönetim birini alır mı, kimi alır bilmiyorum ama bu saatten sonra transfer yapmak büyük skandaldır. Madem transfer yapacaktınız aylarca neyi beklediniz, kampa neden yetiştirmediniz diye sorarlar adama. Takımda sakatlık vs. olsa son dakika transferini anlarım ama kadronun ne olduğu belliydi zaten. Büyük rezalet gerçekten ya bu yönetimin yaptığı iş! İki kuruşluk futbol zevkimiz var, içine ettiler resmen yazıklar olsun.

Tamam

Burak'ın tek forvet olarak oynatılması yanlış zaten bunda herkes hemfikir ama canını dişine taktı demişsin. Benim gördüğüm Burak top ayağına gelsin diye bekleyen, sorumluluktan kaçan, defansa yardımcı olmayan ve ikili mücadelelerin çoğunda kendini yere bırakıp hakeme itiraz eden bir Burak'tı. Emenike ve Sow en azından pozisyona girdiler, çabaladılar. İyi günlerinde olsalar ilk yarıda üçlük dörtlük olacaktık belki. Muslera'ya şükredelim, hezimet olabilirdi.

Tamam da guzel kardesim fener ne oynadi sen ne oynadin tum mac rakip sahayi gecememis takiminin forvetiyle tum mac senin sahanda oynamis rakibinin pozisyonlarini soyluyorsun bana ... ne istiyorsun burak topu alsin topali bekiri alvesi calimlasin topu 40 metre surup 90 a assin mi

Dunku macta en son konusulcak adam burak bos elestiri yapmaya gerek yok onluk bisey yoktu dun

Dün sahada güven veren kac kisi vardi? Melo (idare etti), Muslera (olaganüstü), Sneijder (cok kötüydü).

Baska kim vardi? Her an takabilir diyecegimiz kim vardi? Etkisiz, lesh bir takim vardi sahada.

Burak´in derbilerde, Avrupa´da gol atamayacagini 3 yasindaki cocuk biliyor zaten. En azindan Umut deli danalar gibi kosardi.

Yasin´i 11´e koydular, medet umuyoruz. Sag bekte Veysel vs. Telles daha pas yapamiyor ya. Önündeki adama atamiyor topu.

Devre arasindan bu yana Galatasaray´in icine edenleri de Allah´a havale ediyorum. Yaziklar olsun.

Geçen sezon başından beri bu durumda bu takım yeni olan bişey değil. Bi nebze bekledik Prandelli faklı olur diye ama yine değişen bişey yok üstelik 5 yabancı handikapı var bu sene.

Besiktas elenirse ordan gelen parayi bir oyuncuya (forvet) yatirmak mantıklımıdır sizce? Bence başka çaremiz yok da

prandellıye de yazık gelecek transferle daha guclu olacaz fılan demıs...bısey de dıyemıyor yonetıme sesını de cıkartamıyor...umarım boyle bi adama sonuna kadar destek oluruz pek sanmıyorum ama.

Kusura bakma ama kimse destek olmaz. Prandelli gelirken ben bu takımı sampıyon yaparım dedi. Hadi yap bakalım!!

Mancini aptlmıydı milyonlarca euro tazminatı bırakıp kactı. Cunku adam anladı bu takımın sampıyon olması ıcın en az 5-6 ust duzey transfere ihtiyac var.

Prandelli bu yukun altına girdi bu saatten sonra ne o ne de taraftar fakir edebiyatı yapamaz. Cunku Aysal adama para yok transfer zor kadro bu dedi. Prandelli de tamam dedi.

AMK: "Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Emenike’yi yeni sezonda düşünmeyen Galatasaray, sağ beke yerli futbolcu arayışlarını sürdürüyor." daha eboue yazamayan adamların haberine mi inanalım.

Başkanımız;

Geçen sene koşan bir vucudun, önce bir ayağını kesti, sonra diğer ayağını.

Ellerim var bari sürüneyim diyen bu vucudun, bir elini de kesti, geriye bir eli kaldı. onla da çırpınıyor işte.

Başkan bir kıyak yapsa :(

O kadar var mı ya ? :(

Baskan kendine kiyak yapsin. Son günü beklesin o, teknede tatil yapsin, cocuk gibi buz döksün kafasindan asagiya.

Bu isleri taraftara biraksinlar, yemin ediyorum onlardan daha dogru kararlar veririz. Reziller.

Scout ekibi kurduk diye fantezi yapmaya ne gerek var? Nerde coluk cocuk var, onlarin pesindeler.

Hajrovic: 7 Milyon´u cöpe attilar. Bari birazini bana verseler de hayatim kurtulsa. Sevaba girerlerdi.

Ontivero: Toplamda 3 Milyon´u cöpe attilar. (O da bu sene giderse)

Salih Dursun: 3.5 Milyonu cöpe attilar (Maasiyla birlikte)

Gündogan: 2 Milyon cöpe attilar.

Yasin: 2.5 Milyon + maas vs. cöpe attilar.

Telles: 6 Milyon + maas.

Uzar gider. Uzar gider ya. Yazik gercekten. Yaziklar olsun

Anlamak guc 2 transferle sampiyon olup iyi futbol oynuyoruz buradaki cogunluga gore

Simdi dunku takima doria ve huntelaari koyuyorum ustelik 6 yabanci daha mi iyi oynuyoruz kupayi alirdik yani oyle mi ? Tek sorun 2 transferse o is kolay sampiyonuz clde de geleni tokatlariz

Yasasin transfer taraftarligi baskan agzimiza bal cal susalim

Benim dun izledigim takıma en az 5 transfer lazım. Cok ciddiyim. Sampıyonlugu bırak ilk 3 e giremeyiz.

Son gunu bekliyorlarmis, son gun kampanyasi varmis, 50% indirimli galiba :dispirited:

Forvet diye haykırıyorsunuz da kadro yapılanması o kadar kötü ki brumayı dahil oynatamıyoruz. Sıkıntı orda zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt