Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeydanin buraktan fazlası yok eksigi var almeydayi alacaklarına kimseyi almasinlar daha iyi Almeidayıı alacagına kimseyi alma devam et burakla hatta Berk oynasın. Almeidanın atacagı gol bizde 10 gecmez. Burak en azından hicbirsey yapmasa karambolden gol atıyor. Almeidada o da yok.

En nihayeti tr lig.

Şampiyonluk bursadan esk. gaz .geçiyor.

FORVET ile şampiyonluk gelir.Bence.

ŞL kısmet.

Takımın kondisyonu bitik . Evet belki son dakikalarda daha diriydik fbye göre ama Şampiyonlar Liginde bu tempo ve kondisyonla her maç farka boğar bizi adamlar .

Ulan iyiki Süper Kupa maçını iğrenc 0-0 ile kaybettik. Bayern'de Dortmunda kaybetti. Bittimi sezon? Bir takviye ile bu takım en kötü ihtimal ikinci olur.

Yönetim birini alır mı, kimi alır bilmiyorum ama bu saatten sonra transfer yapmak büyük skandaldır. Madem transfer yapacaktınız aylarca neyi beklediniz, kampa neden yetiştirmediniz diye sorarlar adama. Takımda sakatlık vs. olsa son dakika transferini anlarım ama kadronun ne olduğu belliydi zaten. Büyük rezalet gerçekten ya bu yönetimin yaptığı iş! İki kuruşluk futbol zevkimiz var, içine ettiler resmen yazıklar olsun.

Bu mantık kanun olsa hagi'yi rüyanda göremezdin.

Almak istediğin isme bağlı biraz. Ama genelikle yazdıklarına katılıyorum ama skandal olmaz ilaki demek istediğim.

Takımın kondisyonu bitik . Evet belki son dakikalarda daha diriydik fbye göre ama Şampiyonlar Liginde bu tempo ve kondisyonla her maç farka boğar bizi adamlar .

Yok ya kondüsyon bitik değil tam tersine iyiydi,ama o kadar pas hatası yaptık ki top bir türlü bizde kalmadı..

Hava anormal sıcaktı zaten pres yapılmazdı o durumda,bizim eksiğimiz maç eksiği,en az 4-5 maç daha yapmalıyız ki maç eksiğimizi giderelim...

Baskan kendine kiyak yapsin. Son günü beklesin o, teknede tatil yapsin, cocuk gibi buz döksün kafasindan asagiya.

Bu isleri taraftara biraksinlar, yemin ediyorum onlardan daha dogru kararlar veririz. Reziller.

Scout ekibi kurduk diye fantezi yapmaya ne gerek var? Nerde coluk cocuk var, onlarin pesindeler.

Hajrovic: 7 Milyon´u cöpe attilar. Bari birazini bana verseler de hayatim kurtulsa. Sevaba girerlerdi.

Ontivero: Toplamda 3 Milyon´u cöpe attilar. (O da bu sene giderse)

Salih Dursun: 3.5 Milyonu cöpe attilar (Maasiyla birlikte)

Gündogan: 2 Milyon cöpe attilar.

Yasin: 2.5 Milyon + maas vs. cöpe attilar.

Telles: 6 Milyon + maas.

Acıkcası cogu kisi belki bana kızacak ama Brumaya 12m.euro vererek o parayıda cope attılar. Bruma cok yeteneklı olabilir wonderkid olabilir. Kimsenin itirazı yok buna. Ama bizim bir oyuncuya 12 m.euro verip bekleyecek luksumuz yok. Burası Arsenal degil. 12m. euro verdigin oyuncunun takımı sırtlaması gerekiyor.

Bu mantık kanun olsa hagi'yi rüyanda göremezdin.

Almak istediğin isme bağlı biraz. Ama genelikle yazdıklarına katılıyorum ama skandal olmaz ilaki demek istediğim.

Kadro bu kadar zayıfken skandal ya.. Önceden yapsınlar gerekli transferleri, son günde de bir fırsat çıkarsa değerlendirsinler. Şaka gibiler..

beyler dün görüldü ki net olarak asıl problem orta saha ve beklerde.. Dünyanın en iyi forvetini getir bu takıma ; isyan ederdi adam dünkü oyunda.. burak sağa sola koştu durdu tek başına ; olcan yalnız kaldı bruma yalnız kaldı ; ne beklerden yardım gitti ne de orta sahadan.. hiç mi baskı kuramaz arkadaş bir takım 3 dk olsun.. çok aciliyetli olarak dinamik sağa sola basacak destek verecek bir orta saha lazım takıma , veysel bir öyle oynuyor bi böyle , allahaşkına adım gibi eminim sabri dünkü veyselden daha çok iş yapardı..

al bi tane dinamik orta saha , selçuğun performansı nasıl artıyor seyret ; takımdan kesik yemesi lazım böyle ruhsuz oynamaya devam ederse.. lan 35lik emoş bile daha fazla koştu mücadele etti selçuktan..

telles ne olacak bilmiyorum devamlı geriye gidiyor , bir bütün olarak takım zaten oynamıyor..

öncelik orta saha olmak üzere , bir sağda ve solda oynayabilen dinamik bek (tarık en mantıklısı) ve top tutabilen bir forvet şart oğlu şart... görünen köy klavuz istemez , ligi geçtim şl'de ne hallere girer bu takım.. allah hayretsin sonumuzu , iyi yöneticilerimiz yok maalesef.. aysal'ı tenzih ediyorum..

Ben sezon başı olmasına, az hazırlık maçı yapmamıza rağmen kondisyonumuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. Prandelli iyi idman yaptırıyor diyorlar zaten...

Elinde nakit para olmayan takım bu saatten sonra ya kimsenin donup bakmadıgı adamları ya da cogu klubun temizlik operasyonuyla sokaga bıraktıgı copler dısında( bkz. Almeida) hickimseyi alamaz.

Acıkcası cogu kisi belki bana kızacak ama Brumaya 12m.euro vererek o parayıda cope attılar. Bruma cok yeteneklı olabilir wonderkid olabilir. Kimsenin itirazı yok buna. Ama bizim bir oyuncuya 12 m.euro verip bekleyecek luksumuz yok. Burası Arsenal degil. 12m. euro verdigin oyuncunun takımı sırtlaması gerekiyor.

Ya Real Madrid olursun, yaparsin böyle bir hamle. Yetenekli cocuk. Gelisirse büyük futbolcu olur.

Sen kimsin ki 12 Milyon´a 19´luk bebek aliyorsun ya? Kimsin? Para yok diye aglarsin böyle.

Yetenekli cocuk oldugunu bildigim halde senin gibi düsünüyorum bende.

2 adam geciyor cosuyoruz. Sonuc nerde kardesim? Geciyor da ne oluyor?

Yok ya kondüsyon bitik değil tam tersine iyiydi,ama o kadar pas hatası yaptık ki top bir türlü bizde kalmadı..

Hava anormal sıcaktı zaten pres yapılmazdı o durumda,bizim eksiğimiz maç eksiği,en az 4-5 maç daha yapmalıyız ki maç eksiğimizi giderelim...

Taktikten mi kondisyondan mı bilmiyorum ama Selçuk , Burak gibi oyuncular hiç koşmuyor . İlk yarıda Sneijder pres başalttığı zaman Burak da pres yapmaya başladı ama sonra tıkandı . Ben 90 dakika koşsun demiyorum ama bunlar da hiç koşmuyor .

Bir de fb takımına bakıyorum adamlar müthiş bir pres yapıyor . Şok pres dediğimiz türden yapıyorlar ve etkili oluyorlar . Maalesef artık oyuncuların isteksizliğinden mi yoksa kondisyon eksikliğinden mi bilmiyorum ama ligde pres yapamayan takım kazanamaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt