Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remy gelmezmi bize liverpoola gidicekti bişeyler oldu gitmedi bence gelebilir

Kanat oyunu oynayamiyoruz, niye? Beklerde is yok. Alinan, gucenen olabilir; dediklerime katilmayan olabilir. Veysel'in Sabri'den ne gibi bir artisi var Allah askina..veya Telles'in Riera'dan? Kanat oyunu oynayamiyoruz, niye? Karakter fakiri Emre, "vazgecilmeyenimiz" Selcuk'tan 10 kat daha istekli oynuyor. Selcuk, nerdesin, ruhun nerde..aklin nerde? Suc Selcuk'ta degil oysaki, ona bu kadar prim verilmemeliydi. Mancini ile atisti, oooo olur mu oyle sey, Selcuk'tan vazgecilmez dendi kulubede oturmadi, son 1-2 sezon frikiklerini bir koseye birak, verdigi pozitif katkilari herhangi bir orta saha oyuncusundan alabilirdik. Almissin Umut Gundogan'i , koy oynasin; ac oyuncudur, forma ister. Yapilmasi gereken en buyuk transfer, tabularin yikilmasi olacaktir.

En muhim transferin, ortasaha ve forvet oldugunu dusunuyorum. Burak'a destek verecek hizli, dribbler bir kanat forvet (su saatten sonra kim gelir Allah Kerim) , baskili oynayacak, savasci ve kreatif de bir orta saha gereken formuldur bence.

Melo'ya kimlerden destek beklerken, kimden destek geldi. Gökhan Zan.

Bv-v5YpCUAAF-5H.jpg

Beyler bir gelisme var mi 1 haftadir foruma fazla giremiyorum transfer falan filan hangi oyuncular isteniyor.

Beyler bir gelisme var mi 1 haftadir foruma fazla giremiyorum transfer falan filan hangi oyuncular isteniyor.

---------------------Burak------------------------

Lavezzi----------------------------------Olcan

---------Sneijder--------Emre/Furkan------

--------------------Melo---------------------------

Hakan------Ched-------Semih-------Tarık

-------------------Muslera-----------------------

Valla bizi trabzon savunuyor.Teşekkürler. yakup aslan

1. [URL='https://twitter.com/tribundergi']Tribun Dergi ‏@tribundergi 39 dk[/URL]

Yakup Aslan: Çirkefliğin ve hakaretin cezasının olmadığı bir ortamda Volkan Demirel az bile yapıyor Türk futbol camiasına

2. Tribun Dergi ‏@tribundergi 39 dk.

Yakup Aslan: Oysa Melo uzun zamandır ilk kez uslu maç çıkarmıştı. Maçtan sonra yapılan açıklamalar ise hem ırkçılık hem de hakaret içermekte

3. Tribun Dergi ‏@tribundergi 40 dk.

TS Başkan Yardımcısı Yakup Aslan: Herhalde Melo üzerine doğru atlayan iri yarı kişinin sırtına binmesine izin vermediği için kart gördü.

4. Tribun Dergi ‏@tribundergi 41 dk.

TS Başkan Yardımcısı Yakup Aslan:Volkan Demirel futbolun cesaret ve adaletle yönetildiği bir ülkede oynuyor olsaydı,çok ciddi cezalar alırdı

Hayatımda Volkan kadar haysiyetsiz şerefsiz karaktersiz bir mahlukat görmedim. Melo'nun bebesinin boku bile bundan daha değerlidir. Irkçı faşist ayı.

Muslera

Furkan Semih Chedjou Balta

Melo Yekta

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Bana gore fener macinin performansina gore Selçuk ve Telles kesik yemeli, Yekta ve Balta oynamalı. Balta'dan iyi sol bek alsak iyi olur, bu Telles iyiye gidecegine kotuye gidiyor. Selçuk da yedek kalmak için yalvarıyor adeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adam gibi adam Gökhan Zan. Diger tirsiklara da kapak olsun. Güya kaptanlik yapiyorlar.

Bir Arda bile degilsiniz. Gram yüreginiz yok, hatta icinizde Galatasaraylilik bile olduguna inanmiyorum.

Bv-z0ugCEAEnmfh.jpg:large

Beşiktaş'ın yerlileri bizden iyi.

Veysel>Serdar

Ersan=Semih

İsmail>Balta

Oğuzhan>Selçuk

Veli>Yekta

Pektemek(sakatlanmazsa)>Burak

Cenk>Umut

Olcay>Yasin

Olcan=Töre (2-3 sene sonra Olcan da yaşlanacak)

Gökhan Zan destek veriyor Melo'ya şaka gibi . Oysa daha 3-4 ay önce kavga etmişlerdi ve Gökhan Zan kadro dışı bırakılmıştı .

Helal olsun Gökhan Zan'a . Bizim kaptan denen bozuntular da fblilerle tatile çıksın , diskoya gitsin ..

Söylenti bile yok ya, şaka mı acaba bu?

Eğer Dün Feneri yenseydik Başkandan - elimizdeki kadronun yeterli olduğuna karar verdik vb. gibi bir açıklama gelir diye korkuyodum.Santrafor mevkisi için Türk oyuncu düşünebiliriz demecinden sonra (Burak ve Umut'tan daha yetenekli türk oyuncu bulamayacaklarına göre) en azından şimdi üst düzey yabancı forvet eksikliğni görmüşlerdir(Umarım) .Söylenti olmasa da yabancı iyi bir forvet alınacağını düşünüyorum.

Eğer Dün Feneri yenseydik Başkandan - elimizdeki kadronun yeterli olduğuna karar verdik vb. gibi bir açıklama gelir diye korkuyodum.Santrafor mevkisi için Türk oyuncu düşünebiliriz demecinden sonra en azından şimdi orada Üst düzey forvet eksikliğni görmüşlerdir.(Umarım) söylenti olmasa da yabancı iyi bir forvet alınacağını düşünüyorum.

Göreceğin en iyi yabancı forvet bu olur.

fft104mm1917074.jpg

Dünkü rezalet bizim için çok çok iyi oldu,neyin ne olduğunu gördük...

Ama reaksiyon göstermeli ve 2-3 tane nokta transferler yapmalıyız.Göz göre göre uçuruma gidiyoruz,ne olursa olsun bir şekilde forvet alınmalı.Çok kritik bir hamle bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt